🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 6 /20.04. - 11.05.2021/

• 28 354
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
На Жана изпълнението за мен наистина беше кошмарно. Толкова много харесвам Филип Киркоров, особено от тоя му период, имитацията на Панайотов имам предвид, че и Панайотов не ми хареса, сигурно съм единствената. Горе-долу като третия коментиращ го от журито. Не ми беше Филип, ни външност, ни поведение, ни изпълнение, на моменти чак на пародия ми избиваше. Много чувства и емоции бликат от Филип, когато изпълнява песента. Статичен ми беше Александър, механично повтарящ някои жестове. Разбира се, че пее Панайотов, и то чудесно, и песента изпя добре, харесвам го като изпълнител, но толкова, не беше Филип. Той и не е лесен за имитиране, ама, аз съм много пристрастна и пристрастена! Simple Smile

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊, благодаря ти много, че сложи клиповете! И Панайотов ме прати да слушам в други изпълнения, и на Филип се наслаждавах на познати вече песни, него мога да слушам с часове.

# 121
  • Испания
Скрит текст:
На Жана изпълнението за мен наистина беше кошмарно. Толкова много харесвам Филип Киркоров, особено от тоя му период, имитацията на Панайотов имам предвид, че и Панайотов не ми хареса, сигурно съм единствената. Горе-долу като третия коментиращ го от журито. Не ми беше Филип, ни външност, ни поведение, ни изпълнение, на моменти чак на пародия ми избиваше. Много чувства и емоции бликат от Филип, когато изпълнява песента. Статичен ми беше Александър, механично повтарящ някои жестове. Разбира се, че пее Панайотов, и то чудесно, и песента изпя добре, харесвам го като изпълнител, но толкова, не беше Филип. Той и не е лесен за имитиране,
ама, аз съм много пристрастна и пристрастена! Simple Smile

Скрит текст:
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊, благодаря ти много, че сложи клиповете! И Панайотов ме прати да слушам в други изпълнения, и на Филип се наслаждавах на познати вече песни, него мога да слушам с часове.

Гледам почти всичко, което прави. Виждам кусурите му и пак ми харесва. /Харесвам го и като жури в "Маска"./ Щом и ти си така, сигурно си гледала вчера двете предавания в деня на Филип. Малко по-рано започнаха да честват рождения му ден.

Довечера много искам най-добре да се представи Рафи. Както винаги досега.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 18:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 122
Нищо не съм гледала, че времето не ми стига. Въртя си на компа "Яркий Я", по-нататък ще наваксам.
И аз за Рафи, хайде да побеждава това момче, много е добър! Simple Smile

# 123
  • Испания
Приятно гледане!

# 124
Боже..Кремена е облякла потресаващо Геро и Зуека..

# 125
  • Испания

Михаела днес ще чака гласуване от своите фенове и от тези на Тони Стораро.

# 126
  • София
Геро е като полянка с цветЕнца 😂

# 127
  • through the wormhole
Тъкмо включвам и ослепях от аутфита на водещите. Много шукаритет, много нещо. Laughing

# 128
Оле , Поли е мега зле..

# 129
Журито трябва да има стоп бутон! То не че има жури,ама...

# 130
Все едно е на хелий 😃

# 131
  • Sofia
Поли е tragedy отвсякъде

# 132
  • DE
Предвид, че жена трудно може да докара мъжки фалцет Поли се справя прилично.
Не очаквах въобще да направи каквото и да било.

# 133
  • Испания
Поредната бездарна имитация.

# 134
Същият тембър с който уж имитираше Софи Маринова.Трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт