🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 6 /20.04. - 11.05.2021/

• 27 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Тя май и "Йорданка Христова" имитира Стораро. Не видях разлика в гласовете. Не му се получи на Фики женският глас.

# 571
  • София
Браво на Фики!

Милица ми се стори, че  добре я подпират със запис. Иначе гримьорите са се справили страхотно с нея! И тя се справи доста добре.

# 572
Като Йорданка Христова, по - скоро беше себе си. Но добре, трудил се е.

# 573
Във ВИП Брадър Папи Ханс също имитираше добре Тони Стораро.
Вече ми се ще Фики да го оставят да си обуе панталона в този сезон.

# 574
  • Испания
Нищо общо с Йорданка Христова.

# 575
Как скочи баща му ,като запя Фики🙂

Оооо, Хилдето е забелязала, че семейство Стораро се разхубавява...мераци...абе мъж има ли таз женица...

# 576
Следващият сезон ще гледаме Тони Стораро и Емрах ( или както там се казва братчето на Фики).

# 577
  • Испания
Йорданка Христова: "Да правиш едновременно и татко ти, и леля ти".

# 578
  • Вестерос
Като Йорданка нищо общо, баща си направи 1:1

# 579
  • DE
Много мило ми стана когато Фики се обърна към баща си с тате Heart

# 580
  • Испания
На Юлиян днес му е ден.

Към Фики: "Ако още веднъж ме видиш в коридора и ми кажеш "Господин Вергов", ще ти ударя колата".

Клипът на "Зайди, зайди" на Фики е безумен. На роял и с фрак.

# 581
Ами има си повод Тони Стораро да се гордее с Фики. Обаче, оказва се, че не е много добре да си възпитан. Ето сега Вергов, колата щял да му удари, ако Фики му каже господин Вергов. Joy И аз на хора, на които казвам госпожа и господин, го правя защото много ги уважавам и ги считам за нещо повече от себе си. Нямам предвид официални такива общоприети обръщения. Просто не ми идва отвътре да говоря на "ти" на такива хора, та го разбирам Фики.

# 582
  • Sofia
Не видях аз Йорданка Христова в образа на Фики. А с тая песен съм тотално изненадана, не знаех, че тя е пяла в тоя жанр и стилистика. Гладни години ли са били, професионални влечения към тембъра на Стораро ли е било... Нито оригинала, нито имитацията ми хареса. Но пък се лее Стороро-love в ефира на Нова.
До тук само Рафи ми хареса.

# 583
Жесток беше Фики. Да, с образа на баща си се справи по-добре, но и, като Йорданка Христова ми хареса много.

Интересно ми е сега да видя Азис. С този звънък глас ще му е много трудно да докара плътността и дълбочината на Фики

# 584
То и Кристина Димитрова се пробва. Елвира Георгиева, Ритон също имаха една подобна песен..Това е началото на 00.. Чалгата беше във вихъра си.

Общи условия

Активация на акаунт