🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 6 /20.04. - 11.05.2021/

• 27 887
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Не съм специалист в материята "Стораро". Чувам Азис, който пее страхотно "Зайди, зайди".

Азис, ако беше си пуснал гласа, щеше да ни отвее главите. Пее я убийствено тази песен

# 601
  • Sofia
О, Азис съм го чувала да пее с неговия глас тази песен, тук се опита да се придържа към имитацията, не че му се получи, но той едва се сдържаше да не избухне.

# 602
Браво на Азис! Много трогателно! Не ме интересува, че не е Фики!

# 603
Азис изглежда добре така .

# 604
  • София
Страхотно изпълнение на Азис. Не чух Фики как изпълнява песента, но Азис много ми хареса.

# 605
Няма нищо общо с предаването и неговия смисъл, но .... Защо не може повече млади (и не само) хора да са с възпитанието на Фики. Нямаше ли да е един прекрасен свят.  А и “звездите” покрай него - та той е най-малък от всички, а е с най-адекватното поведение. Всъщност има общо с предаването. Нали все пак тия хора, дето ни ги показват там, би трябвало да служат за пример. Ами аз много искам хората покрай мен да приличат малко повече на Фики.

# 606
Той самият Азис си я пее тая песен доста често и му беше много трудно да избяга от себе си. Той невероятно пее народна музика.
Не беше Фики, но ми хареса.

# 607
Следва русата с черните вежди.

# 608
  • Испания
Софка: "Не мога да я догодя жената".

# 609
Не съм специалист в материята "Стораро". Чувам Азис, който пее страхотно "Зайди, зайди".
Но никой не може да я изпее по-добре от Гуна Иванова.
Най-доброто изпълнение е на Тоше Проески. Фики в неговото изпълнение се е учил от Тоше.

# 610
  • Sofia
Ех, Софчето е номер едно! Ооо-то е единственото сигурно при нея!

# 611
Добре , че в Софка да се посмеем. Голям е бонбон тази жена.

# 612
Най-доброто изпълнение е на Тоше Проески. Фики в неговото изпълнение се е учил от Тоше.
Вив, + 100. По - добро от това на Тоше,  не съм слушала.

# 613
[/quote
А, може. Но та мен най-много ми харесва изпълнението на   Гуна  Иванова .

# 614
Софи забрави да пее. Те директно са И пуснали песента отдолу Astonished

Общи условия

Активация на акаунт