Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 591
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Аз за общи поръчки препоръчвам Ради Спасова. Вече 3-4 пъти съм поръчвала. Много коректна.
Аз вече две седмици съм без лак. Утре съм на маникюр и нямам търпение Grinning

# 106
Момичета, вижте какво ново могъщо животно е излязло на пазара на UVLED лампи. Sun X8 Max, 57 лампички.

https://a.aliexpress.com/_moymf0n

Коя от вас ще се навие да го поръча и пробва за общото благо на форума? Joy

# 107
  • на брега на морето
" Как делать печать на ногтях" или " стемпинг для ногтей"
И излизат много видеа. Ето едно примерно:
https://youtu.be/-CF2omGZRng

# 108
Еха, Венислава😍 на теб и майсторите биха ти завидили. Дори и те нямат толкова куфарчета с инструменти, колкото ти с принадлежности. Машинка си 😁 Аз пък с лаковете съм като със сутиентите....имам 20-ина, но си ползвам само 3 😁. Затова и не налитам вече да купувам. За сметка на това пък съм се заринала от стикери.

# 109
Извинявам се за въпроса, сигурно е коментиран, но искам да попитам, защо поръчате фрези от Украйна? От Алито не стават ли или от БГ сайтове?

# 110
Говорехме за лакове на Коди от Украйна. Фрези поръчвам само от Али и съм много доволна.

# 111
Есмералда, за общото благо вкъщи, няма да съм аз Joy 57 диода трябва с поглед да изпича! Аз искам да пробвам sun x5 max!

Part of me, нарочно не си вземам трети, че и него ще напълня за нула време Joy

# 112
И аз да се разпиша в новата тема. P.S. пилата ми вече много ме ядосва. Някои наркайници не иска да ги захапе хубаво и постоянно се вадят. Добре, че не летя през терасата 😂

# 113
Момичета вече трети ден ми стои базата на Коди значи ще я бъде работата. Сега наред са гел лаковете препоръчайте ми продавач от Алито който продава сетове от лакове и хубави лепенки. И пигменти.

# 114
И аз да се разпиша в новата тема. P.S. пилата ми вече много ме ядосва. Някои наркайници не иска да ги захапе хубаво и постоянно се вадят. Добре, че не летя през терасата 😂

Много красив маникюр, поздрави !

# 115

И на мен ми хареса маникюра. От къде са лепенките? отделно ли лепиш камъните?

# 116
Купих ги от магазин за козметика. Не лепя камъни, че ме дразнят. Колкото и да съм правила опити все ми закачат после. Самите лепенки имитират, че все едно има камъче в центъра на цветето.

# 117
Здравейте!
Наскоро си купих един комплект за домашна употреба.
Ето такъв.
https://www.quadraccess.com/product/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0% … csM-nxCyExXbX93ok

За съжаление нещо не се справих много добре с първите опити. Ако може да ме посъветвате къде греша!
Сложих обезмаслител, след това база, която изпекох за 1 минута.  После нанесох два слоя от лака, които също пекох всеки по една минута и накрай топ за една минута. За съжаление още след 2 дни на места лакът ми започна да се поврежда. Същото се получи и при дъщеря ми... При дъщея ми даже имаше недобре изсъхнал лак на някои нокти, а бях нанесла само един слой при нея.

Виждам, че на лампата ми пише UV / LED,  ако това има значение.

# 118

Снощи го спретнах този маникюр. Определено вече покрай кутикулите ми се получава по-чисто, но формата ми куца още.

# 119
За съжаление нещо не се справих много добре с първите опити. Ако може да ме посъветвате къде греша!
Сложих обезмаслител, след това база, която изпекох за 1 минута.  После нанесох два слоя от лака, които също пекох всеки по една минута и накрай топ за една минута. За съжаление още след 2 дни на места лакът ми започна да се поврежда. Същото се получи и при дъщеря ми... При дъщея ми даже имаше недобре изсъхнал лак на някои нокти, а бях нанесла само един слой при нея.

От този комплект само лампата е ок. Пилата с някои уговорки може да върши работа за сваляне на гел лака. Но лаковете не са добри. Вземете си най-малкото качествена база и топ. Евтини китайски лакове в комбинация с недопичане е равно на алергия. Щом една минута не е достатъчна, печете по 2 минути.

Общи условия

Активация на акаунт