Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 626
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Черен лак се нанася много, много тънко и се пече доста по-дълго от други цветове.
Аз пека черното 90 -120 сек. вместо 60 сек. в лампа с 54 диода.

# 136
Черен лак се нанася много, много тънко и се пече доста по-дълго от други цветове.
Аз пека черното 90 -120 сек. вместо 60 сек. в лампа с 54 диода.

Благодаря, не знаех!

# 137
Almirra, дай снимка на лампата, моля те. За този "диамант от Амазон" не съм и чувала. Да не е като моята новата?

На мен ми пристигнаха две нови лампи, като се чудя в момента коя да си оставя за мен и коя да препродам. И двете изглеждат доста добре. Едната е с 33 лампички, другата с 39. Ако някой е пробвал някоя от тях, моля да даде отзив.

# 138
  • Sofia
Almirra, дай снимка на лампата, моля те. За този "диамант от Амазон" не съм и чувала. Да не е като моята новата?

На мен ми пристигнаха две нови лампи, като се чудя в момента коя да си оставя за мен и коя да препродам. И двете изглеждат доста добре. Едната е с 33 лампички, другата с 39. Ако някой е пробвал някоя от тях, моля да даде отзив.

Едва ли има голяма разлика, лампите са си достатъчно и при двете според мен. По-скоро която на Вас ви харесва.

# 139
Есмералда, пиши цена като решиш да продаваш втората лампа?

# 140
То и по дългото почене може да доведе до проблеми.  Аз подозирам че от това си докарах отлепване на нокътната плочка. Сега внимавам много. Печа база и топ по 1 мин, а цвят 40 секунди.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 20:34 от БИМБА

# 141
С диаманта от Амазон съм. Пека си всеки слой минимум минута. Топ каучук  2.5-3.00 минути, база с много тънък слой 1.5 мин-2.00.
Това "онази" лампа ли е, с късия кабел Blush която и аз имам по твоя препоръка или имаш нова?

За същата лампа става въпрос, с късия кабел. Никога не съм имала друга лампа. И да, ти си я купи по моя препоръка, помня Grinning Ако трябва да си купя отново лампа, ще избера същата. Аз съм много доволна от нея.

Есмералда, мисля, че последната лампа от твоите снимки е въпросната, за която говоря. Поне визуално е същата. Беше 25 паунда в Амазон.

# 142
Момичета, каква е разликата между диамантени, елмазени, твърдосплавни т.н. фрези за ел.пила? Търся пламъче за сваляне на гел-лак, топче за кожички и нещо за педикюр. Моля ако някой може да ми даде линк от бг сайт на прилична цена, че не ми се чака от Али.

# 143
За сваляне на гел лак се ползва керамична или твърдосплавна фреза, и за кутикули - диамантена.
Сайт не мога да препоръчам за жалост, защото тук всичко се продава на петорни цени.

# 144
Благодаря, аз видях цените, ама пусти мерах да използвам пилата Simple Smile Тези фрези в комплекта за нищо не стават.

# 145
  • софия
Аз поръчах фрези от Али ,ще дам отзив когато дойдат.

# 146
Момичета, каква е разликата между диамантени, елмазени, твърдосплавни т.н. фрези за ел.пила? Търся пламъче за сваляне на гел-лак, топче за кожички и нещо за педикюр. Моля ако някой може да ми даде линк от бг сайт на прилична цена, че не ми се чака от Али.
Бяла керамична  като царевичка си купих преди време от Прити зоун за 12лв,сега проверих все още са на същата цена,в опция ел.пили и консумативи за тях,това беше най-евтиното което намерих.

# 147
  • Down south
За същата лампа става въпрос, с късия кабел. Никога не съм имала друга лампа. И да, ти си я купи по моя препоръка, помня Grinning Ако трябва да си купя отново лампа, ще избера същата. Аз съм много доволна от нея.
Според мен е добър избор, аз още имам предишната, но ползвам основно тази и съм доволна. Пека всеки слой по около 60-90 секунди.

# 148
Момичета от OLX има фрези за пилите. Аз си купих керамичен за сваляне за 9 лв. Но скоро разглеждах и мисля, че видях и на 7 лв.

# 149
  • София
Показвам новия лак. Под него има изграждащ гел.
Скрит текст:

А този е убийствен неон, няма хващане на снимка обаче, а и телефона ми е с кофти камера

Общи условия

Активация на акаунт