Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 999
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
  • Mostly in my mind
Тъся си прозрачно бяло, опал... И моля да ми кажете как се скрива текст и снимка.
ако не е проблем да е от алито, може да го търсиш като opal jelly gel. аз харесвам много този на Борн Прити https://aliexpress.ru/item/32776192892.html?spm=a2g0o.productlis … ,searchweb201603_

# 466
И аз имам този на Борн Прити, с него съм и сега. По назад съм качила снимка с него!

# 467
Аз лично натискам иконата за линк отгоре и сменям url със spoiler.

# 468
  • на брега на морето
Кое точно номерче имате на този БП опал? ( да не розовее, на Венислава видях, че не розовее). Всичките са хубави междувпрочем. Heart Eyes
Аз си взех преди време един бял опал на лусикют, не го препоръчвам- малко шишенце и на половината празно. Ще стигне за 1-2 педикюра.

# 469
Моето е второто на първия ред от линка на Лолита! Иначе няма етикет с номер на бутилката.

# 470
  • Mostly in my mind
бяло прозрачно е моето, като първите две мисля, че са еднакви, просто различни мл

# 471
И моето е същото

# 472
Много благодаря, няма проблем да е от алито Simple Smile А, мнения за ibd твърд гел?
 Ето последните ми маникюри. Имат кусури, одрах се с ел. пилата, още не съм й свикнала. Ще пробвам да ги скрия Simple Smile
Скрит текст:
[sloiler]
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 473
Аз съм доволна от гела на ibd, много е приятен за работа.

# 474
  • Стара Загора
Благодаря на дамата, която сподели за Бютимол сайта и цената на Claresa.

Някой има ли от колекцията Claresa Galaxy или Русалка да сподели хубави ли са?

# 475
Аз съм доволна от гела на ibd, много е приятен за работа.
Би ли посочила кой вид, че те много 😀

# 476
За този говоря.

# 477
Питах по-назад в темата за лаковете на Маджида. Взех си много свеж Фламимго цвят и вчера нанесох в/у ноктите. Много добра консистенция, четката е чудесна, перфектно запечатва отвсякъде. Ползвам с база и топ на Блускай. Ако трябва да сравнявам с Блуская, Маджида изглеждат доста по-качествени, въпреки почти сходната цена. Ще видя колко време ще издържи свежестта на цвета и ще премина директно към тях.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 478
Още един от мен.
Скрит текст:

Правих го навън на сянка и през това време ми се втвърдиха косъмчетата на 2 четки- едната за декорация, другата за гел, бяха почистени с топ. Нямаше пряка слънчева светлина.

# 479
  • Стара Загора
Един маникюр от мен с лакове на Born Pretty. Вървят заедно в комплект и са страхотни!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт