Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 997
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • Mostly in my mind
Момичета, защо си криете красотите в скрит текст? Нали все пак е по темата. Simple Smile

# 481
Беда ! Две крушки на ув лампата ми изгоряха. Машината е стара, макар и професионална, не знам дали ще намеря резервни.
Преди да попитам прочетох 1-ва страница, но не ми стана ясно какви са тези лампи Sun 1,2,3 и прочее (моята е CND), защо в различните сайтове цените им варират с толкова големи разлики ?
Искам да си закупя лед лампа, която да пече добре лаковете, да бъде среден-висок клас. Ще бъда благодарна, ако някой сподели впечатление.

# 482
  • Варна
Sun 1,2,3....15 са все лед лампи и повечето са прилични да не кажа,че са и всички "маркови" изключвайки тая на CND. Тя си е тяхна и съответства на спецификата на лаковете им. Имаше коментари,че техните лакове не се пекат в стандартните ни лампи. Аз лично нямам такива наблюдения,но и нямам скорошни техни лакове. Моите се пекат в SUN2.

# 483
Моята е sun x5 plus. Купих я преди половин година я ей така на посоки, защото тогава ми трябваше само, за да си пека един УВ топ на Перфект, който не е гел и една база. После разбрах, че ми е бил добър избора. 🙂 Взех я от ОЛХ с една година гаранция. Работи си перфектно, а и е бюджетна.

# 484
В моята Ув на СнД пека всичко и добре се изпичат. Рядко се е случвало да имам недопечен участък, най-вече когато прекаля с количеството нанесен лак.
Тази дали би отговорила на стандарта : https://www.bluesky-nails.com/shop/1502/desc/lampa-za-manikur-uv … w-smart-2-0-sun-8 ?
Или тази https://nailsbg.com/produkt/kombinirana-led-uv-lampa-sun-5-plus-48w/ ?

# 485
С моята Сън 3 пека безпроблемно лаковете на CND, но вече е стар модел, според мен по-добре да се вземе нещо от актуалните.

# 486
От България ли държиш да закупиш лампата? Ако не, поръчай от Алиекспрес или Амазон оригинална лампа на SUNUV от официалния им магазин. Те мисля, че са по-висок клас от стандартните Sun X5 Plus/Max, които ползваме повечето момичета тук.
Аз поръчах SunOne от официалния магазин на SUNUV и още я чакам да пристигне. Поръчах я заради два упорити лака на Клареса, които не се изпичаха добре в останалите ми лампи дори на 90 сек. Ще докладвам как се справя, като я получа.

Ето го и моя маникюр от вчера. Така модерният млечен градиент. Супер му се кефих и според мен е най-красивият маникюр, който съм правила ... Докато не осъзнах, че отдалече изглежда все едно съм с разранени кутикули Joy Joy

Палецът и малячето са с блестящ гел около кутикулите.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 11:46 от esmeralda23

# 487
Да, от България искам да я взема, защото нямам време да чакам.

# 488
В България не знам някъде да продават оригиналните лампи на SUNUV. Гледай да има поне 30 лампички вътре, показаните от теб нямат толкова.

# 489
Тогава дали някой може да ми препоръча такава лампа, която да закупя от Бг ?

# 490
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Тогава дали някой може да ми препоръча такава лампа, която да закупя от Бг ?

Питай колко на брой са диодите вътре. Да са над 30! 45 лв. е и има гаранция 1 година.

https://bazar.bg/obiava-33057581/novo-uv-led-lampa-za-manikyur-1 … max-1g-garantsiia

# 491
# 492
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да кажат хората, които повече разбират, но аз не бих я взела. Има само 24 диода, които реално пекат лака ... Другите, които са отгоре - не знам каква им е функцията ... Диодите, които са за печене - не са разположени оптимално, според мен няма да изпичат добре навсякъде ... Ето снимка на дъното от друг магазин:

Скрит текст:

Ако държиш да е от този магазин ... най-добре вземи класиката SunOne! Не знам защо я пишат с 25 диода като са 30 (и сама можеш да преброиш, че са 30 - има снимка на лампата отвътре ... Ако я взимаш, за всеки случай ,питай отговаря ли на снимките в магазина им.)? Разположени са оптимално. Аз я ползвам вече 2 и 1/2 години. От два месеца имам Sun 5Max и дори още не съм я извадила ... Седи така както си е в опаковката от Китай Simple Smile Не мога и не мога да "пенсионирам" SunOne Simple Smile

https://nailsbg.com/produkt/sunone-uvled-lampa-2448-w/

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 15:59 от Почти безобидн@

# 493
Аз моята си я поръчах от емаг. Имаше намаления тогава и цената си се ядваше sun 5 plus. Вижте и там, може пак да са ги намалили.

# 494
Тогава направо ще се обадя в магазина да попитам коя лампа е с минимум 30 диода и ще взема нея.
Благодаря, прощавайте за дългата дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт