Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 946
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Как така и с ел пила и с киснене, така става ужасна хамалогия.
Аз от както имам ел пила, почти не ползвам обикновена. Ползвам де, но много малко, за да направя формата и евентуално ако има някъде неравност, защото слагам и изграждащ гел. Все още се опознаваме с ел пилата, но всеки път все повече се разбираме.

Скоро ще пробвам и педикюр. Някой да знае, какви фрези се ползват и на машинката какво се задава, че имам една картинка за педикюр, но не знам всъщност за какво е?

# 601
Аз ползвам гела на Клареса, много ми е лесен за работа защото се самоизравнява. Когато се ползва в топла стая се работи по-лесно с него, правя бомбе без да пиля след това, не удължавам. Но при мен се отслоява все някъде.
Може ли линк?

# 602
Момичета четка с която рисуваме с гел лак , с какво се почиства след това ?  и също така ако сгрешим нещо и искаме да изтрием гел лак с какво да изтрием ? сори за тъпите въпроси

# 603
Как така и с ел пила и с киснене, така става ужасна хамалогия.
Аз от както имам ел пила, почти не ползвам обикновена. Ползвам де, но много малко, за да направя формата и евентуално ако има някъде неравност, защото слагам и изграждащ гел. Все още се опознаваме с ел пилата, но всеки път все повече се разбираме.
Аз съм абсолютен новак във всичко. Не ползвам гел, а само база. За това ме е страх да не препиля и свалям само цвета с ел. пилата. Базата и остатъците тук-там от лака ги свалих с накисване. Четох, питах и, доколкото съм разбрала 😊, това е начинът. Сега на следващия лак ще си сложа белещата се база, която споменах, че пробвах на един нокът и ми хареса, че при свалянето нокътят си беше гладък.
Моля, ако много съм в грешка, да ме поправите! 🙂 Имам здрави нокти и не искам да ги съсипя.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:46 от Lea S

# 604
Белещата база не държи много, поне при мен.

# 605
При мен си издържа около 20 дни, но аз не съм мерило за издръжливост, защото и обикновеният лак ми издържа по толкова с ув топа на Перфект. Доколкото знам, си е до нокти.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:56 от Lea S

# 606
Аз ползвам гела на Клареса, много ми е лесен за работа защото се самоизравнява. Когато се ползва в топла стая се работи по-лесно с него, правя бомбе без да пиля след това, не удължавам. Но при мен се отслоява все някъде.
Може ли линк?
За кое?

# 607
За гела на Клареса, за който пишете.

# 608
Момичета четка с която рисуваме с гел лак , с какво се почиства след това ?  и също така ако сгрешим нещо и искаме да изтрием гел лак с какво да изтрием ? сори за тъпите въпроси
Четките за рисуване си ги купих от Джъмбо едни с дълъг и тънък връх бяха три размера. Ако нещо не ти харесва рисунката я премахваш с спирт.а ако има нещо което те дразни по нея напояваш малко по дебела четка със спирт и отстраняваш тива което не ти харесва. След изпичане се премахва само с пилене. Така изглеждат

# 609
Аз избърсвам в кухненска хартия и после почиствам в капка топ лак. Отцеждам и после ги оставям така, без да ги подсушавам. Остават меки и гъвкави, стига да не са на светло. Неопечен гел лак почиствам с памуче със спирт.

# 610
Благодаря ви момичета, страхотни сте ! Хубав ден ви желая

# 611
Момичета, получих малко gel x нокти от мила съфорумка, да да питам правилно ли съм разбрала за поставянето
1 обезмасляване
2 ултрабонд ( по целия нокът ли се слага)
3 база( пече се)
4 формата се изпилява ,там където ляга на нокътя и тук вече ми кажете с какво се лепи( база , гел или полигел)
5 преди да нанесат лака нужна ли е пак база?
Пиша го наизуст понеже не можах да намеря дискусията в предните теми! Благодаря на отзовалите се Hug

# 612
  • на брега на морето
Аз ги лепих с база индиго гел Х. Не мога да намеря видеото, беше много полезно.  Беше някъде в края на март- април. Тогава писахме подробно за гел Х в темата.

# 613
За свалянето повечето тук сваляме с ел.пила топ и цвят и после киснене за базата, пада супер бързо.
За Гел Х аз не съм пример, защото пробвах само веднъж и ги махнах на следващият ден, но лепих направо с база. (Обезмаслих, ултрабонд, тънък слой база, и после с втория залепих, цвят, топ)

# 614
  • Стара Загора
Според вас ел. пили на батерии стават ли за домашно ползване при педикюр за махане на кожички, полиране на кожата?

Общи условия

Активация на акаунт