Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 960
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
75% е достатъчно за лепкав слой, за обезмасляване може и 99 да си ползваш.

# 586
Благодаря! Имам цял литър изостанал от паниката миналата пролет и така ми стои. 🙂 Поне да го използвам. 🙂

# 587
  • София

75% е напълно недостатъчно за лепкав слой, с 99% ще стане по-добре Wink

Ползвайте си 99% и за двете.

# 588
Благодаря! ♥️

# 589
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Момичета, все не мога да отделя два часа напоследък, за да се лакирам, но утре май ще ме огрее. Та имам въпрос: свърши ми спирта от аптеката, но имам чист 99%. До колко % да го разредя, за обезмасляване, почистване на лепкав и на четки? 75% ок ли е?
Иначе първият ми собственоръчно направен гел лак издържа геройски почти месец. От 18 май до днес така изглежда:
Грозна работа е това израстване, но наистина нямах време за себе си... 🙄
Леа, моля напиши стъпка по стъпка как правиш ефекта с фолиото. Благодаря!

# 590
Някой преди време беше питал за мини лакчетата на Кира нейлс. Поръчах няколко, страшни бебоци са, четчицата им също е много малка и нанасянето вероятно ще е мъка. Но са много красиви и добре пигментирани, мисля скоро да поръчам и големи бутилки.

# 591
Seanon не е фолио. Брокат на прах е. За глухарчето го смесих с малко топ лак и така го направих толкова наситен.

# 592
Здравейте поръчвали ли сте лакове от
Beautymall? Поредна пратка от Алиексперес се забави и не съм сигурна дали ще я получа.

# 593
Поръчах гел на Клареса от Beautymall, на следващия ден беше при мен. Коректни са.

# 594
  • Стара Загора
В beautymall знаете ли дали често пускат отстъпки на Claresa примерно веднъж в месеца или на няколко  месеца? Писах им, но не ми отговориха.

# 595
Имаха промоция на продуктите на Клареса до края на май, така че надали ще пуснат отново в следващите 2-3 месеца. Помня, че имаха някакво намаление на гел лакове и преди 3-4 месеца. Може би пускат през определен интервал, за да разчистят стока.

# 596
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчайте ми гел, който се сваля с разтвор. Ноктите са ми меки и идеята ми е да слагам по един слой за уплътняване. Без Али експрес. 😊

# 597
  • Варна
Препоръчайте ми гел, който се сваля с разтвор. Ноктите са ми меки и идеята ми е да слагам по един слой за уплътняване. Без Али експрес. 😊
Nai_s гел в бутилка. Много съм доволна, ползвам като основа за заздравяване на меки и огъващи се нокти. Разтваря се за 5-6 Мин в разтвор.
https://manicurezone.com/product/quick-gel-млечно-бял/

# 598
Момичета, моля, препоръчайте ми хубава пила за изглаждане и полиране. За първи път свалям гел лак и определено не ми хареса ноктите ми как изглеждат. Имам някакви кубчета, но явно са боклуци, защото след първото минаване просто вече нищо не правят.
На палеца бях сложила белеща база на Веналиса, защото го ремонтирах и там беше ок. Нокътчето си беше гладко. Но на другите - ужас! 10 минути за сваляне на цвета с ел. пилата, 10 киснене... И после като се почна...  Голяма мъка! Ноктите не са препилени, наранени или на люспи, просто им трябваше малко полиране, ама на! Нямам с какво!
Ако може да препоръчате такива, които се продават тук, че не ми се чака от чужбина.
П.С. Лакирането го оставих за утре. Днес не остана време от таз' борба 🙂

# 599
  • на брега на морето
Взимаш си обикновени хартиени пили от м-на. Вършат идеална работа.

Общи условия

Активация на акаунт