Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 949
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
eivalin страхотен маникюр- дължина, комбинации, всичко много ми харесва.

# 571
  • Пловдив
И с каре и без каре две седмици макс ми изтрайват, без поражения ноктите.

# 572
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Здравейте, имам няколко въпроса:
1. Като новак нямам търпение да пробвам всички лакове, които съм купила и сменям лака на 7-8 дни, прекалявам ли?
2. Последния лак, с който се лакирах, след като нанесох топ лака и избърсах лепкавия слой, лака изгуби блясъка си. На другия ден възстанови донякъде блясъка, аз ли нещо обърках? Не знам дали самия лак не е такъв, за пръв път го ползвам.
3. Как поставяте фолиото и лепенките с картинки? Върху топ лака без да бършете лепкавия слой и после пак топ или преди топа?
Благодаря!

# 573
  • Стара Загора
За фолио имам специално лепило-лак. Пече се за 30сек и после залепям фолиото, слагам топ и пека.
Относно лепенките слагам база и пека, цвят и пека и след това слагам ваденката, нанасям отново база и пека, после топ и завършвам.

База-цвят-лепенка-база-топ

# 574
А как разбирате от коя страна на фолиото да лепите?

# 575
  • на брега на морето
Картинката/ лъскавото на фолиото е отгоре.

# 576
Seanon, относно топа или самият той е калпав, или не е изпечен добре, или си го почистила много бързо. Мисля, че е добре като изкараш ръката от лампата да изчакаш една минута и тогава да избършеш лепкавия.

# 577
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А това фолио, което не с картинка, а просто оставя златист или сребрист слой под топ лака ли го слагате?

# 578
  • на брега на морето
Върху цвета изпечен, слагате лепило за фолио, залепяте фолиото със златното/ лъскавото нагоре, после отгоре 1 слой база( да не се забелва, ако е цяла картинка), печете базата, после 1 слой топ, печете, и готово. Има видеа в ютуб.

# 579
  • София

2. Последния лак, с който се лакирах, след като нанесох топ лака и избърсах лепкавия слой, лака изгуби блясъка си. На другия ден възстанови донякъде блясъка, аз ли нещо обърках? Не знам дали самия лак не е такъв, за пръв път го ползвам.

С какво махнахте лепкавия слой? Звучи като не добре избърсан лепкав слой.

# 580

С каквото и предните лакирания - разтвор на SNB за премахване на лепкав слой. За това мисля, че може би нещо обърках. Може би наистина трябваше да изчакам или не съм изпекла добре топ лака.

# 581
  • София

С каквото и предните лакирания - разтвор на SNB за премахване на лепкав слой. За това мисля, че може би нещо обърках. Може би наистина трябваше да изчакам или не съм изпекла добре топ лака.
Тогава наистина е странно.... ако топа и течността са еднакви, няма логика. Аз махам лепкавия слой, след като изстине.

# 582
Такаа, аз пак се оплаквам ,направо ше откача. Днес си взех Прахоуловителя, такова нещо не ми се е случвало, хората дори не са изчистили торбичката, а за самия вентилатор да не говорим
Скрит текст:

Вярно, че почти без пари го взех, но аз и да подаря нещо гледам да е долу горе в приличен вид. Вътре имаше хартиики от цигари даже. Незнам може и да издребнявам, но не ми хареса!

# 583
Относно запелването на златно или сребърно фолио- аз не слагам никакви лепила. Просто поставям фолиото върху ноктите и отгоре слагам тол. Дори по Великден, когато си правех яйцата ми се бяха самозалепили мастици от фолиото по ноктите, които си стояха няколко дни. Аз обаче използвам фолио за варак. По-евтино е, по-голями опаковки и по-лесно се използва.
https://www.aliexpress.com/item/1005002426333757.html?spm=a2g0o. … 42-96ecf207dab7-0

# 584
Момичета, все не мога да отделя два часа напоследък, за да се лакирам, но утре май ще ме огрее. Та имам въпрос: свърши ми спирта от аптеката, но имам чист 99%. До колко % да го разредя, за обезмасляване, почистване на лепкав и на четки? 75% ок ли е?
Иначе първият ми собственоръчно направен гел лак издържа геройски почти месец. От 18 май до днес така изглежда:
Грозна работа е това израстване, но наистина нямах време за себе си... 🙄

Общи условия

Активация на акаунт