Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 528
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
Имам следния казус:
Чакам ел.пилата за да започна да си правя отново ноктите сама, но до тогава ходя на маникюр. Ел. Пилата е от АлиЕкспрес и ще се забави поне още месец, ако не е повече. Маникюристката няма да работи в следващите 2 седмици и съм в чуденка какво да правя. В момента съм с гел и гел лак и ще ми е трудно, почти невъзможно да си сваля всичко с обикновена пила. Имам всичко необходимо в къщи за гел със гел лак, но без ел пила. Чудя се, дали да се купя тази пила, до като ми дойде истинската вместо
да търся друга маникюристка. Дали става за нещо тази пила?

# 76
Ще стане, по бавно ,но с приставката от комплекта ще стане. Имах същата и нямах проблеми, сваляше си всичко, просто по бавно. Hands Plus1

# 77
Не купувай тази пила.
Ако си в София, ела при мен, ще ти сваля всичко с моята ел.пила. Hug

# 78
Не бих се лакирала ако съм бременна или ако кърмя. Голям алерген е, ако се докосне с продукт върху кожа. Съдържа изключително вредни и токсични съставки. А организмът по време на бременност и кърмене е отслабен, т.е. още по-податлив и уязвим на околната среда.
Мисля е добре да се допълни това и на първа страница, с едно изречение. Аз съм малко по-чувствителна по отношение на здравословен живот, и особено ако са засегнати децата.
Момичета, не се лакирайте докато сте бременни. Дори с обикновен лак. Много от съставките минават в плацентата и млякото!

# 79
Аз съм бременна и се лакирам, макар че наистина се бях замислила дали да не спра. Но пък нямам никакви алергични реакции. С предната бременност също ходех на маникюр. Този въпрос с лакирането, боядисването и въобще козметиката по време на бременност и кърмене винаги ще е на дневен ред. Няма едно мнение. Според мен в този период храната е най-важно. Все тая дали се лакираш или не, ако ядеш вредни мазнини, месо, не свежи зеленчуци с химия и т.н. И живеем в мръсната София... Това са неща, които със сигурност и много повече се отразяват всеки ден.

# 80
  • на брега на морето
Ето вчера вечерта се лакирах така. Не е пролетно, но карай.Grinning Бързах вечерта като си подготвях ноктите, хич нямам време напоследък. Освен това откакто ползвам ултрабонд на гелиш по свободния край виждам зор със свалянето по свободния край, зачупвам като бързам и трябва да режа ноктите после. Да ги изравнявам, оформям и не успявам да отгледам дълги нокти. Но пък 3 седмици лакът ми е бетон и няма мърдане, независимо от това с какво се занимавам междувременно. Тъй че не се оплаквам. Grinning
БП сребрист с флаш- ефект. На светкавица изглежда така:

Без светкавица, на дневна светлина:

А тюркоазеното съм го показвала и преди. То е на Belen 58022.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 11:03 от Мелина_3

# 81
Мелина ,този БП покривен ли е , и кой номер е? Много е красив!

# 82
За мен това е четвърта бременност (две дечица и една неуспешна). Не съм спирала да се лакирам и да си боядисвам косата. Това е въпрос на личен избор, мисля, че абсолютно всеки е наясно какво съдържат тези продукти. В първия пост е отделено достатъчно внимание на алергичните реакции и други възможни проблеми, поне според мен е излишно допълнително да се пиша за бременността.

Мелина, много свежо!

# 83
  • на брега на морето
Венислава, FBS03 е БП. Hug Аз после си допълних поста с имената на лаковете. Покривен е и на 2 слоя, но аз го сложих на 3. Макар и на 2 си бе достатъчно. Откакто имам нова лампа не се мързелявя със слоевете - мажа, лакирам.Joy Това не ме мързи да правя. Виж оформянето и оправяне на кожи ми е супер досадно, особено като не ми достига време.
Но лакът дойде половин шишенце, иначе опаковано с наелонка върху самия лак, за 1-ви път получавам лак така опакован( запечатан). Ако ме разбрахте. Дойде в сряда, сравнително бързо, на 27 февруари съм го поръчала, от ибей. И като дойде, още на следващия ден свалих стария, почти 3 седмичен лак, да го пробвам.  Grinning

# 84
Да, на БП нещата винаги са опаковани с найлон, даже някои са ми идвали и с кутийка!
На Веналиса също идват в кутийка! Обичам вниманието към детайла Blush

Edit: Сега ги видях в Али, ми те всички много хубави Heart Eyes Малее, слагам 4-5 в кошницата , пък квот стане Joy

Мелина, ММ ще ме прати у вас май Joy

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 11:50 от Venislava Todorova

# 85
  • на брега на морето
Венислава, заповядай! Hug Аз така като тебе преди( миналата зима) метнах няколко броката на БП от серията " Starry sky".  Сега залежават. Винаги излиза нещо по- интересно. Затова гледам да не се хвърлям на няколко лака от 1 серия вече. Но не винаги успявам. BlushJoy

# 86
Истината е ,че имам по няколко нюанса от цвят, но пък такива красоти нямам , та ще си поправя грешката с няколко Grinning докато все още няма ддс-та и тем подобни! Аз да се заредя пък какво ще ползвам е отделен въпрос Joy

# 87
  • На плажа
Скрит текст:
Защо да не поръча от Майнейлс? Те са официалният вносител на Коди в България, продуктите са напълно оригинални
. А от поръчките от Украйна има смисъл, когато човек иска да купи повече неща, за 1-2-3 не си струва разправията според мен. Да не говорим, че първият и единствен път, когато поръчвах, пратката се бави месец и 20 дни, отделно мацката ме "плъзна" с допълнителна цена за доставката, но не ми се занимаваше да се разправям. Ако пък плащаш и Еконт, излиза почти като да си вземеш продукта от тук. Аз лично повече с общи поръчки - никога. По-скоро сама ще си поръчам директно за мен от Украйна, когато имам нужда от повече неща.

Скрит текст:
Decuto, аз лакирам само себе си и майка ми. Предлагала съм на приятелка, тя отказа, предпочита да си дава 30 лв на "професионалист".
Най-малкото цената на една база от 8мл в Майнейлс е 19лв. Тук също трябва да платиш на Еконт.
В сайта на Коди е 6$ ,около 10лв български пари. Когато аз правя поръчката винаги гледам да е с безплатна доставка от Украина,никога  не си слагам надценка,по Спиди доставката е около 3лв.Точно за два,три лака е по добре така.От три години поръчвам от там,винаги са идвали за 10дни,един или два пъти за около месец.Но всеки си решава сам,никого не навивам.

# 88
  • Gorni Bogrov
Извинявам се за въпросът (знам,че е коментирано много пъти),но забравих кой топ препоръчвате от makeup.bg?

# 89
Nees top of the top! Blush

Общи условия

Активация на акаунт