Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 949
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
  • на брега на морето
Аз нямах проблем с гел Х. В захлас бях. Но сега нямам възможност да си направя пак. Ще ми е трудно с такава дължина в момента. Даже съм без лак сега и ги отрязах. По- нататък живот и здраве пак лак, и пак гел Х.Blush

# 556
  • Down south
Стигнах до там, че след години ползване на пълната серия продукти на Harmony Gelish, искам да похваля базата на Коди.
Реших се, поръчах, дойде, пробвах. Две седмици без забележки.
 Мечтата на дивака Joy аматьор, правещ маникюр у дома.
Дано е полезно на още някоя заблудена душа, мечтаеща за траен маникюр.

# 557
  • Варна
Daylily, коя база Коди взе?

Аз купувам Cuccio от ebay с превозвач. Излизат доста по-евтино.

В България мисля, че този сайт няма са иска сертификат, но не съм сигурна:
https://nailshop.bg/mobile/product/details?Id=299&langId=0
Скоро май и в бютимол мярнах Cuccio.

# 558
В Бютимол има Кучио, да. И продават без сертификат. Вчера поръчах по телефона гел на Клареса, днес вече беше в офиса на Спиди. Тепърва ще го тествам, дано е така добър като полигела на марката.

# 559
  • Down south
Daylily, коя база Коди взе?
Тази Simple Smile
Дойде от "руското царство" доставката до тук беше повече от самата база Joy

# 560
Да ви разказвам пак за моите Х-гел нокти.
Реших сега да пробвам да ги закрепя с база. Ваня ми разказавше за база на IBDGel и топ, който бил много лъскав и хубав. Та, поръчх си аз топ - 3 бр., че имаше доставка и да не плащам само за 1 брой, си поръчах 3. Да, ама за база не се сетих, то не смятах и да ползвам база за Х-гел ноктите.
Както и да е, след снощният разговор с нея, разбрах че с база се лепяло много бързо и устойчиво и аз днес лепих с база на Борн Прити.
Ще видим за трайността след време.
Да се оплача само от един брокат на Lily'sCute (някой беше хвалил базата на тази марка) - Пекох го 4 минути все лепне. Накрая му сложих един топ и го изпекох. Стана.

# 561
Момичета идвам да се похваля или по скоро да се оплача, спазарих си прахоуловителя от ОЛХ, от тези най обикновените, момчето ми го даде за 15лв, ако е някоя от вас Тенк ю! Та днес ми го пратил момчето, идва ми известие в приложението на Еконт, че тя доставката е на половината на цената на Прахоуловителя, до тук бях с Еконт! Мрън Joy

# 562
В Бютимол има Кучио, да. И продават без сертификат. Вчера поръчах по телефона гел на Клареса, днес вече беше в офиса на Спиди. Тепърва ще го тествам, дано е така добър като полигела на марката.
Какъв цвят гел взе? Аз се чудя дали да не пробвам Пинк

# 563
  • София, Дружба 2
Момичета идвам да се похваля или по скоро да се оплача, спазарих си прахоуловителя от ОЛХ, от тези най обикновените, момчето ми го даде за 15лв, ако е някоя от вас Тенк ю! Та днес ми го пратил момчето, идва ми известие в приложението на Еконт, че тя доставката е на половината на цената на Прахоуловителя, до тук бях с Еконт! Мрън Joy
И аз имам един неприятен спомен и приключих с Еконт. Тогава поръчах един точкатор и един лак и доставката беше към 7 лева.

# 564
  • Бургас
Аз по Коледа платих 11 лв доставка, как ги изчисляват не знам...

# 565
  • Пловдив
Аз по Коледа платих 11 лв доставка, как ги изчисляват не знам...

Ами зависи- дали е до адрес,дали до офис; дали куриерът е дошъл да вземе пратката от адреса ти...
При мен с карето трайността на лака също е по-мала, но май трябва да се върна към него,защото вече бързо ми омръзва и се лакирам на 10-на дни, макс 14.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 22:42 от Не се сърди, човече

# 566
The demon, взех цвят Rose. И вчера с голямо нетърпение го пробвах на един изкуствен пръст. Цветът е много приятен, стои като телесен, не е розов изобщо. Обаче този гел е доста гъст, аз харесвам по-течни. За тези, които са свикнали да работят с гъст гел, ще е супер. Изпича се перфектно за 1 мин в новата ми SUNUV Sun 1. Обаче този гел мирише много лошо, разбирайте миризма на мономер, ако някой е пробвал, хич не ме изкефи това. Не знам дали е само моят гел, или по принцип са така геловете на Клареса, но не останах очарована.

# 567
The demon, взех цвят Rose. И вчера с голямо нетърпение го пробвах на един изкуствен пръст. Цветът е много приятен, стои като телесен, не е розов изобщо. Обаче този гел е доста гъст, аз харесвам по-течни. За тези, които са свикнали да работят с гъст гел, ще е супер. Изпича се перфектно за 1 мин в новата ми SUNUV Sun 1. Обаче този гел мирише много лошо, разбирайте миризма на мономер, ако някой е пробвал, хич не ме изкефи това. Не знам дали е само моят гел, или по принцип са така геловете на Клареса, но не останах очарована.
Аз се чудя дали ще стои добре върху естествен нокът, тоест да не почне да се отслоява след няколко дни.... Иначе цената му е супер за 50 мл

# 568
Аз ползвам гела на Клареса, много ми е лесен за работа защото се самоизравнява. Когато се ползва в топла стая се работи по-лесно с него, правя бомбе без да пиля след това, не удължавам. Но при мен се отслоява все някъде.

# 569
Аз ползвам гела на Клареса, много ми е лесен за работа защото се самоизравнява. Когато се ползва в топла стая се работи по-лесно с него, правя бомбе без да пиля след това, не удължавам. Но при мен се отслоява все някъде.
И при мен се отслоява ще мина на друга марка май май. Може ли да ми кажете какви накрайници използвате за кутикулите. И с кой накрайник е по лесно свалянето на гела с твърдосплавен или керамичен

Общи условия

Активация на акаунт