Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 942
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Имам пила на батерии и според мен за нищо не става. Приятелка ползва на Шол и е доволна, но не знам дали е на батерии, или на кабел.

# 616
  • на брега на морето
Аз мисля, че не стават тези на батерии. Пълна загуба на време. Даже и резервни батерии да имаш- тц. Но аз съм от тези дето целогодишно ходят боси из къщи, а лятото със сандали, и всяка седмица пиля....

# 617
  • Стара Загора
Не мога да се справя с кожичките покрай ноктите на краката. Срам не срам, много са твърди и залепнали. Петите и аз ги пиля редовно, а и ексфолиращите чорапи вършат чудесна работа.
Иска ми се бюджетна и компактна пила за педикюр, но все пак да върши работа.

# 618
Не вършат работа…тази на Шол включително!
Имам я и си стой захвърлена - омръзва да купуваш батерии и сменяеми глави

# 619
Аз имам Шол и купих още четири различни накрайника, за нищо не става.

# 620
  • Бургас
Включвам се и аз с една не много красива гледка на неподдържан маникюр, но наистина нямам време напоследък, а и тези дезинфектанти допълнително изсушават кожата... Поствам го, за да похваля продуктите на TNL база и лак (топа е китайски, но и него хваля Simple Smile ). Роръчах ги от Кристал нейлс, Русия. Лакирах се на 24/05, т.е на около 25 дни е маникюра... Много лесно се нанася лака, а такава равна линия май досега не съм постигала.

# 621
От колко време искам за пробвам продукти на TNL и няма от къде да поръчам. Тази марка заедно с Patrisa nails са ми в уиш листата на руски продукти. Моля те, дай линк към сайта, от който си ги взела. Много красиво стои този лак. Heart Eyes

# 622
  • Бургас
Заповядай, https://kristallnails.ru/
Засега съм повече от доволна и приянто изненадана от продуктите. Взех от малките лакове - 3.5мл, хем за проба, хем да не застояват.

# 623
  • Стара Загора
По магазинчетата продават ли такива четки с гъба за омбре?

Вчера пробвах омбре с четка за омбре и беше тотал щета. После след много ютуб видеа пробвах отново и пак не ми се получава и реших да си купя такава четка с гъбка, ако ги има в България, че от Али ще дойдат средата на лятото.

# 624
  • Light of Zartha
Става и с гъбките за фдт, тези триъгълните. Режеш на по-малки парчета просто и става.

# 625
Има ги в китайските молове, аз си взех такъв комплект за мисля 6 лв. Което ме подсеща да потърся къде съм ги забутала. Може да пробвам някакво ярко омбре в този мрачен и дъждовен ден.

Sunny, много благодаря за линка към TNL.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 13:40 от esmeralda23

# 626
По магазинчетата продават ли такива четки с гъба за омбре?

Вчера пробвах омбре с четка за омбре и беше тотал щета. После след много ютуб видеа пробвах отново и пак не ми се получава и реших да си купя такава четка с гъбка, ако ги има в България, че от Али ще дойдат средата на лятото.

Има в Джъмбо. Няколко страници напред съм сложила снимка на моето първо аматьорско омбре Simple Smile

# 627
Аз пък ще помоля за някое наистина полезно видео. Пробвала съм с такава гъбка, с другите продългователни гъбки, с четка за омбре, с четка за сенки... и всеки  път е тотал щета. С гъбка винаги ми страва на балончета.

# 628
  • Стара Загора
Аз искам да си направя  Baby boomer, но  явно съм с две леви ръце и с четки нищо  не мога да направя.

Ще потърся гъби за грим по близките магазини 🤞

# 629
Това с намазването на гъбичката, както е показано в ютуб не ми се получи, но си измислих друг начин. С белия лак, слагам уж за френски и разнасям с гъбичката, после пека. След това слагам пак уж за френски (непрецизно) пак разнасям и пека. Има какво още да се желае, май прекалих с бялото, но карай. Също така не махаш лепкавия слой на лака за основа

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 15:18 от Viliianka

Общи условия

Активация на акаунт