Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 542
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Преди време имаше много полезно видео във ФБ страницата на Mack's Professional точно за омбре с гъбки. Тайната е, че не трябва да се ползва гел лак, защото става на балончета, а гел паста, която е по-гъста и пигментирана. Аз все пак ще пробвам с лак, защото паста нямам, да видим какво ще се получи. Ако не, с четката за омбре също става добре, когато цветовете са близки и лесни за преливане.

# 631
Здравейте, следя ви от доста време. Имам печка от алито, сега си чакам и лаковете. Абсолютно начинаеща съм. От тази тема разбрах, че освен база и топ, ми трябва и обезмаслител:) Също разбрах, че ми трябва и електрическа пила. Насочила съм се към тази https://www.emag.bg/elektricheska-pila-za-manikjur-20000-ob-min- … earch-Action=view . Ще съм ви благодарна за мнения и предложения за пила. Смятам да взема нещо по-евтино докато се науча и след това да инвестирам в по-скъпо.

# 632
Чак да ти трябва ел.пила, не, не ти трябва. Удобство е, ако ще махаш гел или полигел, но за гел лака не е необходимост, защото той може лесно да се сваля с накисване. Специално ако изборът е между показаната от теб пила и никаква, аз бих заложила на никаква. Тази е много зле, вибрира ужасно и не е никак мощна, няма да се научиш на нея, най-много да си съсипеш ноктите.

Ето какво сътворих днес. Средният и безименният са омбре между лилаво и светлосиньо, но май на снимката не личи. Ползвах почти изцяло продукти на Кира нейлс - розов био гел за изравняване на плочката, 2 мини лакчета, бледорозов лак с точици и топ без лепкав слой. Много ми харесаха продуктите. Сега остава да видим как ще се държи маникюрът.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 20:05 от esmeralda23

# 633
  • Варна
Аз искам да си направя  Baby boomer, но  явно съм с две леви ръце и с четки нищо  не мога да направя.

Ще потърся гъби за грим по близките магазини 🤞

Има такива готови gel x -тип нокти. Само лепиш и готово.
Аз много харесвам омбре, но нямам нерви и време да го правя.

# 634
Ето едно омбре и от мен. Не е най-сполучливото, но с гъба за чинии - толкова! Grinning
Скрит текст:

# 635
Да похваля един лак на Клареса, страхотно перлено бяло, покривно на 3 слоя, хубава четка и консистенция; в моята лампа се печеше за 30 секунди на слой.
Искам също така да похваля и Beautymall буквално доставката ме чакаше на другия ден в Спиди, а и цените на лаковете бяха доста добри. Даже сега са с намаление от 20%.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:12 от Gab170

# 636
Аз понятие нямам от повечето марки, които показвате, но ще похваля тези които аз много харесвам. Indigo, Alessandro Spa, Neonail и Aimeili. На Indigo протеиновата база ми спаси ноктите след първоначалните опити с каквото хвана от Амазон. Peel Off е, но с нея махам лака след две седмици само заради израстване. С нея не пиля нищо, само кисна 5-10 минути.
Рисунки, омбрета и камъчета не правя. Не ми харесват.

# 637
  • софия
Момичета идва лято,някой ползва ли от тези мазила за крака които свалят мъртвата кожа лесно,преди имаше на SNB страхотен препарат с тази цел за минилално пилене .
За тази цел с ел.пилата какви фрези използвате?

# 638
  • Бургас
Аз омбрето го правя с четка за омбре, но не е задължително с нея де. Тънкоста е да са много много тънки слоеве, които ще се преливат, печеш, после пак тънки слоеве. И така до желаната плътност. Редовната грешка е да се слага повече гел лак-цвят с идеята да се разлеят двата и да се смесят, но тогава е тотал щета.

# 639
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мен от време на време ме прави снаха ми, когато успея да намеря време да пътувам до родния град... Вчера ме сътвори със слънчево жълто, а фризьорката махна половината ми коса 🤣 Доволна съм 😊

Скрит текст:

# 640
  • Варна
Troshkata, аз слагам от гела за кутикули на петите и пиля с цилиндърчета с кафевите еднократни шапки, грид 80 или 120.
Добре се получава.

# 641
  • Стара Загора
Да похваля един лак на Клареса, страхотно перлено бяло, покривно на 3 слоя, хубава четка и консистенция; в моята лампа се печеше за 30 секунди на слой.
Искам също така да похваля и Beautymall буквално доставката ме чакаше на другия ден в Спиди, а и цените на лаковете бяха доста добри. Даже сега са с намаление от 20%.
Скрит текст:

Благодаря! Благодаря! Онзи ден писах да питам за намаление.
Този път ще се възползвам 🥳🥳

# 642
Аз понятие нямам от повечето марки, които показвате, но ще похваля тези които аз много харесвам. Indigo, Alessandro Spa, Neonail и Aimeili. На Indigo протеиновата база ми спаси ноктите след първоначалните опити с каквото хвана от Амазон. Peel Off е, но с нея махам лака след две седмици само заради израстване. С нея не пиля нищо, само кисна 5-10 минути.
Откъде я поръчваш? И аз искам да я пробвам.

# 643
Здравейте момичета! Вчера бях на маникюр и след няколко часа ми се появи сърбеж точно в основата на нокътя. Преди като съм ходила на педикюр ми се е случвало същото и за 1-2 дни отминава. Знаете ли на какво може да се дължи? 🤔

# 644
Откъде я поръчваш? И аз искам да я пробвам.

От сайта на Indigo.  Една приятелка от България ми я препоръча. Тя има голям опит с гел лакове, но последната година само техни продукти поръчва. Аз съм в Германия, но цената на доставката за двете държави е еднаква.

Ето я базата. Гледам че в момента има 50% намаление на една от колекциите лакове. В началната страница се вижда.

https://indigo-deutschland.eu/gel-polish-base-top-coats/removabl … n-base-13-ml.html

Общи условия

Активация на акаунт