Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 525
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз исках да тествам протеиновата на Индиго, но ми отказаха, т.к нямам сеттификат за професионалист, тогава писах тук дали някой би искал да съдейства, не открих 🙃. Хвалят ми базата на the Black bottle, някой да има поглед върху нея. Голяма греда с тези бази при мене.

От известно време слагам гел и отгоре цвят, държи ми значително по-дълго, пък и си правя леко бомбенце 😜.

Получих си форми и полигелчето, мисля да тествам следващия път. Трябва да изрежа до дъно моте нокти, нали? Нокът по нокът ли печете с притискане, ако нямате щипки, за да държат плътно формата?

# 646
И аз исках да тествам протеиновата на Индиго, но ми отказаха, т.к нямам сеттификат за професионалист, тогава писах тук дали някой би искал да съдейства, не открих 🙃.

Къде искат сертификат? От немския сайт продават свободно.

# 647
  • на брега на морето
В България им искат сертификат. Аз също съм в чужбина и си купувам свободно.

# 648
  • Варна
Много са ми интересни с тези сертификати... смешна работа.
Сякаш една хартийка те прави професионалист.

# 649
Момичета  от кой български сайт се поръчва протеиновата база на индиго. Ще помоля някоя маникюристка със сертификат да ми я поръча

# 650
От немския доставят до България. Към 5 Евро е доставката, но толкова е и до адрес в Германия. Аз поръчвам по няколко неща наведнъж, че да има смисъл.

# 651
  • София
Магазина/салон на Индиго е на 5 мин от нас, малко ще е странно да си поръчам на двойна цена от немския сайт 😜. То пък ако искат да ми продадат, всеки си има политика някаква…в случай двоен аршин за потребителитр.

# 652
Къде е двойно по-евтино от немския сайт?

# 653
# 654
# 655
По голямата разфасовка е 35лв

# 656
Вероятно е алергия към гел лака. С коя марка те лакираха? Има ли също зачервяване и белене?
Здравейте момичета! Вчера бях на маникюр и след няколко часа ми се появи сърбеж точно в основата на нокътя. Преди като съм ходила на педикюр ми се е случвало същото и за 1-2 дни отминава. Знаете ли на какво може да се дължи? 🤔

# 657
Вероятно е алергия към гел лака. С коя марка те лакираха? Има ли също зачервяване и белене?
Здравейте момичета! Вчера бях на маникюр и след няколко часа ми се появи сърбеж точно в основата на нокътя. Преди като съм ходила на педикюр ми се е случвало същото и за 1-2 дни отминава. Знаете ли на какво може да се дължи? 🤔
Ами някаква непозната за мен. Мисля, че беше Victorian, в едни чисто черни шишенца. Белене не, но беше зачервено + едни като ситни пъпчици.

# 658
Внимавайте при проява на алергични реакции, тъй като във времето може да се стигне до отлепване на нокътните плочки, което много, много трудно св лекува.
Моя колежка доста си изпати.

# 659
  • Варна
Ами някаква непозната за мен. Мисля, че беше Victorian, в едни чисто черни шишенца. Белене не, но беше зачервено + едни като ситни пъпчици.

А с каква лампа Ви пекоха? При мен се получаваше това докато ползвах SUN5. Прекалено са силни някой от новите лампи,а маникюристките масово се обзаведоха с такива,за да пестят време.

Общи условия

Активация на акаунт