Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 523
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Мишчице,кой топ ползваш,блясъкът му колко време издържа?

# 676
  • София
Този на Гелиш, блясъкът му не изчезва изобщо. От слагането до махането е сочен и лъскав и не се матира Wink
Скрит текст:

# 677
Скъпичка е, като се има предвид, че дори не е оригиналната. В Али тези лампи вървят по 30 лв, даже в китайските магазини тук са по 40.

# 678
  • Стара Загора
Пристигна ми поръчката от beautymall с лакове на Claresa - 2 цветни бази и 3 пастелни от колекцията Shake. На 3 слоя са, ок са ми, но ако искам да са по-наситени да сложа ли цветна база отдолу?

# 679
Аз на по светлите цветове слагам цветна база отдолу.

# 680
Препоръчайте ми бг сайт, който предлага оригинални лед/ув лампи, без олх и неоторизирани търговци.

# 681
Всички лампи са made in China, просто навсякъде са с различна цена!

# 682
Препоръчайте ми бг сайт, който предлага оригинални лед/ув лампи, без олх и неоторизирани търговци.

Предполагам визираш моя коментар. Че всички лампи са Китайски, така е, да. Аз говорех за лампа на марката SUNUV, която също е китайска, но един от най-големите и доказани производители на ув диоди и лампи. Аз лично не съм намерила техни оригинални лампи тук в България, купувам от официалния им магазин в Алиекспрес. В момента има добра промоция, има и доставка от Германия.

Другите лампи, предлагани тук, в това число и в олх, които масово ползват пишещите тук (Sun X5 max, Sun X5 Plus,Sun X и тн) също са добри, макар да не са на този производител.

# 683
Каква е разликата между добра и недобре лампа като всички правят едно и също нещо?

# 684
Момичета, този матов ефект само с матов топ ли се получава? А той къде се слага, след цвета + след лепенката или само след лепенката?

# 685
Каква е разликата между добра и недобре лампа като всички правят едно и също нещо?

Ами разликата освен по корпуса и в пластмасата е ще в:
-чувствителността на, сензора за движение
-не точността на времето, което отчитат
-светлината на диоди те и качеството им

След като 4г работих със оригинална SUNUV, много трудно си избрах нова лампа. Минах през всички сегашни SUN x, max, plus и тн... Не съм доволна, не пекат, някои цветове направо ги набръчка. В крайна сметка си избрах и засега съм доволна много, но цената и в Китай започва от 40 лв нагоре

# 686
Момичета, този матов ефект само с матов топ ли се получава? А той къде се слага, след цвета + след лепенката или само след лепенката?
След абсолютно всичко Blush

# 687
Ползвам от много години напълно оригинална УВ лампа на СНД. Изгоряха 2 крушки, а и пече по 3 мин., което губи доста време и искам да сменя с нещо кчествено и оригинално. Изобщо не ме бърка цената, просто искам качествена лед лампа, на която мога да разчитам без притеснение.

# 688
Най-накрая вторият ми гел лак:
Малко в азиатски стил 😉, но май най-накрая лятото дойде, пък и още имам желание да експериментирам. 🙂 Не можах да го хвана много добре. На безименния е светло бежово.

# 689
Значи аз на късмет съм си поръчала свястна лампа от Амазон. Единствено гледах да не е тези от 20-30 евро. Пека 30 секунди винаги, никога нищо не се е набръчквало или въобще нещо да не стане.

Общи условия

Активация на акаунт