Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Кукличке, имам подобно опасение за Керем. Искам да се представи достойно. Темата е много сериозна, надявам се да се подготви и да не се разсейва и подсмихва на някой отстрани. (Ханде) Сигурна съм, че са много щастливи в момента и лудо влюбени, но нека към такава сериозна тема се подходи сериозно.. въпреки, че вътре в себе си знам, че ще се справи. 💓

# 106
  • София
В петък основното ще бъде да се съберат пари, като благотворителна акция за деца жертви на насилието. Ураз е качил и сметките, по които трябва да се превеждат парите. Очакваме с интерес, кои известни личности ще се включат и колко ще дарят. Керем е един от тях.

# 107
И аз се надявам Керем сериозно да подходи, ако се включи и Ханде по някое време няма да се разочаровам.

За 3 дни +100 000 Smirk

# 108
Аз не се притеснявам как ще се представи Керем . Не му е първото участие в благотворителна акция със социална насоченост .
    Притесняват ме повече феновете ,които ще питат " Нерде Ханде" и тем подобни . Вярно ,че ХанКер смесиха плодовете и зеленчуците ,но дано феновете успеят да се въздържат 😁

# 109
Според мен най-запалените ХанКер фенове няма да издържат и коментарите в лайфа ще са само такива..

# 110
  • София
Не мога да се въздържа и отново ще кача тази прекрасна снимка.
Такава топлина, такава майчина любов излъчва. А това пумпалче ми идва да го изхрускам. Такова чаровно същество е.

Ето ви красота от днешният Малдивски ден. Дали Ханде не е направила снимките на Гамзе. А морето е като тепсия. Такова прекрасно време им се падна.

https://www.instagram.com/stories/gamze_ercel/2556910625865232546/

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 22:03 от БлагаВест

# 111
Добър вечер и от мен !☺ ❤🍸

Време е да разпуснем и ние , момичета , макар да не сме на Малдивите .Можем мислено и виртуално да се пренесем в това райска кътче !
"В огън залеза тук мислите превръща,
а изгревът ги къпе в синева....
Животът тук е друг, а ние същите ,
събираме парчета свят и самота..."

Малдиви -свят от лукс и уединение , в който душата сякаш танцува от щастие...

Flowers Palm Tree Предполагам Малдивските нощи са горещи, много горещи на Ханде и Керем ❤🍸

Flowers Palm Tree Хареса ми това изпълнение на Баръш и Елчин / от " Любов под наем " - Юмер и Дефне/. Поздрав за вас ! Например много бих искала да направят и нашите един такъв любовен дует, да ни изпеят нещо , да изненадат и зарадват многобройните си почитатели.
Наскоро чух , беше много кратко изпълнение на Керем, което не можах да сваля. за жалост. Той пееше много емоционално  и беше много различен , останах впечатлена. Дано Ханде и Керем ни поднесат и много други хубави изненади.

https://youtu.be/8qzxBqEgMPs

Лека нощ, прекрасни !❤

# 112
  • София
Това Ханде ли е?   

# 113

Не, и на двете снимки е сестра й, Гамзе.

# 114
Водя ви Керем за по - приятни сънища 💙

# 115
  • Кърджали
Налбантова, поздрав за теб.

# 116
  • Бургас
Реших да изгледам "Дъщерите на Гюнеш", но не намирам епизодите. Само на Нуши, но много ме разсейват....  Имате ли представа къде и как да ги търся?

# 117
Тони, аз преди го гледах във vbox7 в профила на gerisezoni, обаче сега видях , че за изтрити клиповете , нали го даваха сериала дублиран по диема и затова са ги изтрили , заради авторските права.  Сайта Vbox нали е вече част от nova , диема фемили и т.н.
Има ги също в сайта на преводачите , обаче там също е с много реклами и спам страници, както при Нуши.
https://askim-bg.com/view_collection.php?cid=34&type=videos&page=1
В ok.ru ми е най-удобно на мен да гледам , но там ги няма , когато го превеждаха беше отдавна и този сайт не беше популялен тогава.

# 118
Добро утро, мили момичета! ❤
С пожелание за слънчев, красив и усмихнат четвъртък! ⭐

Видях дом в очите ти и намерих любов в усмивката ти.

# 119
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, усмивки и положителни емоции Wink

Пише,че е от вчера (ако е актуална, Керем е с нова прическа)

А това е забавно:
"Kerem mixing fruits and vegetables in Maldives"

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 07:53 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт