Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
А, добре, Мики. Благодаря! 💓
В такъв случай утре или в петък ще споделя каквото имам, защото днес няма да имам възможност.. ⭐

# 91
  • Пришълец
Мики, точно се чудех сутринта нашите снимки видими ли са...

Аз пък след като се чудих и не успях да се сетя една песен в коя серия я бяха пуснали, седнах да прегледам всички серии и да извадя песните ... Кат още се прави плейлист, нещо което го бях започнала, но някои съм пропуснала, да си го направя като хората ...тъкмо набързо да си припомня всичко. Тази вечер ще се седи до сабахлен
Браво, Алекс. Щом ти се занимава. Наистина е хубава музиката в сериала.

# 92
# 93
Всяка любовна история е красива, но нашата ми е любима!

# 94
Днес много тихо, навсякъде .... Wink

Revolving Hearts

# 95
  • Кърджали
Една от сцените, при които при всяко гледане някак си се търкулва една сълза...

Аз продължавам с прегледа и събирането на музиката

# 96
Утре Relaxed

Nocturne
@nocturnestyle
 · 21.04
New stories, new designs. Stay tuned tomorrow! - #NocturneHandeErçel

# 97
# 98
Утре Relaxed

Nocturne
@nocturnestyle
 · 21.04
New stories, new designs. Stay tuned tomorrow! - #NocturneHandeErçel

Ехаа, на това му казвам естествена красота Heart Eyes

Марги, нищо не се вижда на 100%, знаете какви проблеми може да станат, заради достъпа до лична информация. Това е просто един публичен албум.

# 99
Отварям го, но нямам регистрация. Ако няма друг начин, ще си направя. Благодаря, че поехте да реализирате тази идея. Грехота е толкова красиви неща да не се съберат на едно място. Александра вярвам, че ще качи и песните от сериала. Дано и Икаруса да е минал технически преглед, че да отидем поне на реална сватба. Дори и накацали като врабчето по клоните, но да сме там. Е, ако не стане...кръщенка...Остава ни да мечтам.

Ина, не знам ти и останалите имате ли профил там и дали ще е удобно, но Мики е направила следното SÇK gif не е само с гифчета от сериала, тепърва ще добавяме такива, но исках да видя като идея как ви се струва. И къде точно да го разположа на първа страница...

Ей така са на Малдивите.

# 100
Не е ли невероятно как човек, който някога е бил просто непознат, изведнъж става целия ти свят?
На този цитат вече му придавам различно значение за нашите влюбени. 💓

# 101
ICEEEEE ... Wink

От феновете:

Като няма ново, ще се задоволим и със старо ... Wink

П.С.
В Тик-Ток има инфо, че до края на лайфа в петък с участието на Керем, нашите няма да пуснат нищо, за да не изместват акцента на събитието, с въпроси за тяхната връзка, защото темата с насилието над деца е много сериозна ....

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 20:52 от mi_si

# 102
Много е старо, но като нямаме нищо актуално да изплакнем очи с old but gold (старо, но златно ) Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
Темата за насилието над деца е сериозна, надявам се, че на Малдивите има интернет и че Керем няма да витае в облаците, а ще се подготви по темата и ще се представи добре.
Дано няма ъ...ъ...ъ...

Мен лично, ако пуснат снимка няма да ме разсея, ще се зарадвам да погледам малко красота. Аз и без това, няма да разбера това, което Керем говори в лайфа, освен, ако някой не го преведе, или ако го качат преведено някъде по социалните мрежи и в ютюб преведено....

Като фен на Керем се надявам той да е сам пред камерата.

Но знам, че много хора искат да видят Ханде до него.
Ако Ханде реши да се включи в темата и тя няма да се оплаквам, в крайна сметка в една стая са като гледам и то стая без прозорци и врати... не знам дали Керем може да се изолира.

Му(рат) Animal Rat
Мурат пуснал ново видео преди 2 часа - https://www.youtube.com/watch?v=F4sV5H5A7wo Murat Dalkılıç & Alya - Cevapsız Sorular (Akustik)

# 104

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт