Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Днес Керем слуша това

Тези госпожи работят за Netflix
Тази следва Керем и той я следва  и Биге също

А тази следва Керем и Ханде те нея не Биге я следва

# 76
Първият и последният разменен поглед между Серкан и Еда. 💜

# 77
  • Плевен / София
Скрит текст:
"Изгубени в мечтите си" - те в техните, ние в нашите - реални и виртуални, но пълни с любов и надежда.
Момичета прекрасни, благодаря ви за новата тема. Прекрасна е.
Имам един въпрос - не може ли да се направи папка с гифчетата? Толкова са стилни и зареждащи. Свалям всяко на лаптопа си, но ако са в темата ще е чудесно. /всъщност не зная дали изобщо може/

Тренировката преди Малдивите.
Ина, не знам ти и останалите имате ли профил там и дали ще е удобно, но Мики е направила следното SÇK gif не е само с гифчета от сериала, тепърва ще добавяме такива, но исках да видя като идея как ви се струва. И къде точно да го разположа на първа страница...

Хайде бе, Стафидке. Много неизвинени ти се натрупаха Kissing Heart
Имам, но не си помня паролата....Запомнила съм я на телефона и лаптопа и до там...Ами сега

# 78
Гости, ако имаш профил в youtube , с имейла и паролата от там също става. Щом не ви пуска без регистрация , трябва да измислим нещо друго, което да се вижда от всички Thinking

Налбантова, много свежо включване , ето това включване чакахме Joy

Магия , паралелът с погледите е убиец Heart Eyes получих сърцетуп

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 16:13 от mikipoli

# 79
Гости, ако имаш профил в youtube , с имейла и паролата от там също става. Щом не ви пуска без регистрация , трябва да измислим нещо друго, което да се вижда от всички Thinking
Аз влязох, но за да споделям иска профил.

# 80
# 81
Нито Гамзе , нито мъжът и ще пуснат нещо с ХанКер . Да се надяваме те самите  да пуснат някоя снимчица Grinning

# 82
Значи нищо не разбирате , това че са на 1 курорт, който като цяло е супер малък остров и на различни хотели да бяха все едно, как да е , на 1 остров са, в 1 хотелски комплекс , ама защо мислим че са заедно?? Това е просто съвпадение, хора... Joy да и аз не си вярвам, докато го пиша Joy

Магия , можеш ли без регистрация да си разглеждаш гифчетата не разбрах Thinking

# 83
Мики, мога да разглеждам, но не и да споделям

# 84
Магия , жалко , точно на теб разчитахме , че колекцията ти е голяма Joy
Ако някой друг има идея къде може да си качим колекции с гифчета и да са на свободен достъп да пише.Blush
П.п. с айфон ли си , че нямаш профил в гугъл Joy

# 85
  • София
Нещо много сладурско  

Bu Reel’da izledikleriniz yaşanmış bir hikayeden esinlenerek çekilmiştir😅Kişiler ve olaylar gerçek olup SuperFresh Pizza Tost yemek benim için hayal olmuştur.Çünkü daha bir ısırık alamadan birileri çoktan göz dikmiş oluyor🤤.Bu durum sizde de böyle mi?

Това, което гледате в тази реклама, е вдъхновено от история, която се оказа истинска „Хората и събитията са истински и яденето на SuperFresh Pizza Toast е мечта за мен, защото преди да хапна, някой вече го е пожелал. ?

https://www.instagram.com/p/CNaRWAeBqnh/

# 86
  • Пришълец
Ще помислим още Мики... Избързах да сложа на 1 стр., но ще го премахна линка.

# 87
  • Кърджали
Аз пък след като се чудих и не успях да се сетя една песен в коя серия я бяха пуснали, седнах да прегледам всички серии и да извадя песните ... Кат още се прави плейлист, нещо което го бях започнала, но някои съм пропуснала, да си го направя като хората ...тъкмо набързо да си припомня всичко. Тази вечер ще се седи до сабахлен

# 88
Аз имам профил в Гугъл, но един личен и един служебен. Но през уикенда ще си направя един бг-мамски и ще кача и аз неща, ако не е късно? 💓
Иначе съм със Самсунг телефон (вече) и Макбук лаптоп. 😀 Доскоро бях с айфон, но съм си ползвала gmail

# 89
Магия, може да ги качиш от личния си профил , не виждам нищо за хората , нито имам достъп до вашите профили и снимки , нито нищо , ето това се вижда само

Хубавото е , че всеки , който има профил може да добавя към албума.

Общи условия

Активация на акаунт