Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Пришълец
Линде, дано да е добре, неизбежно в сегашните условия отсъствието на човек го свързваме и със здравословното състояние. Не знам и доколко е редно да споделям, по принцип не обичам да ви занимавам със странични неща, но и невинаги успявам да се въздържа. Та, много хубаво ми стана от това, че снощи след като пуснах темата в известията си видях Мира. Не се е разписвала отдавна, но я помним, страхотно анализираше... Всички присъстващи/отсъстващи се надявам да сте добре, за другото всеки си преценява - пише според времето, с което разполага и желанието.

# 61
Гамзе и Джанер

# 62
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Влизам само да ви поздравя и да ви пожелая ден изпълнен с усмивки и много любов...

Любимата ми част от сериала...

Довечера ще ви прочета на спокойствие...

# 63
# 64
Здравейте!
Благодаря за новата тема!

Тази година трябваше да сме в Истанбул за празника на лалетата, но уви. Ще се наслаждавам на тези в градината ми и на снимките.

Защо ли ми се струва, че Гамзе няма нищо да покаже от почивката на Керем и Ханде. Само да не се окаже, че Ханде и Керем бей са на различни острови...
Налбантова не спомена ли, че започва усилено училище и ще бъде много ангажирана, така че може да се позагуби за известно време.

https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-ile-kerem-bursin-pa … ek-ortaya-cikti-1

Истината излезе! Че те кога са я крили, само не са я споделили.
Не коментирам съдържанието на статията, че аман .

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 11:54 от Slawena

# 65
Да си припомним Серкан Болат от 1ви епизод
HeartHeartHeart

# 66
  • Кърджали
И от мен един цитат от една книга, която влезе в списъка ми "много любими"
Освен да взема и аз да последвам Гамзе. Но не мисля, че ще качи нщснимки с Керем и Ханде. На Ханде с Мави има лека вероятност, но на Керем или на двамата влюбени не вярвам

# 67

Nilaiko

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 12:57 от sani1212

# 68
Еда и Серкан в епизод 39.

# 69
  • София
От снощи все още съм под впечатленията от райският комплекс на Малдивите. Вижте какви подробности прочетох още за него.

Преди 10 години, през 2011 година е открит хотелският комплекс "Айяз орая". Той е построен от известният турски строителен предприемач Айдениз от Анкара. Там са направени инвестиции за около 130 милиона долара. Той е признат през 2019г. за един от 25-те най-добри хотели в света. Персоналът е изключително от турци, има и женени индийски служители.
Дневната такса за стаите варира от 1000 до 12 хиляди долара при пълен пансион. Хотелът е с най-балансираните туристически услуги в света. Там можете да се насладите на прекрасно турско кафе през целия ден. В бюфета можете да похапнете изключителна турска храна. Но има и разнообразна международна кухня.
До острова може да се стигне по два начина. Единият е този, който избраха Ханде и Керем с моторна лодка. Другият е с хидроплан. Доколкото видях от снимката, която публикува Гамзе, те бяха избрали именно вторият начин на придвижване.
Това определено е хотел за влюбени двойки. Характеристиката му е за предложения за брак от целия свят. Хотелът е известен с тази си функция. Тези предложения се правят по много оригинални начини. Островът се намира на половин час път с моторна лодка от екватора. Ако сте решили да направите предложение за брак на любимата жена, наемате такава лодка и тръгвате към линията на екватора. Там в средата на света влюбените се вричат в любов. Някои тръгват сутрин много рано за да хванат изгрева на слънцето. Други отиват по залез слънце. Там отварят шампанско след като момичето каже заветното "ДА". До сега нямало отказали се момичета.
Да не се върне и нашето Ханде с някоя изненада от Малдивите.
Вече при нея са сестра й Гамзе със съпруга й Джанер и малката Мави. Днес към тях се очаква да се присъединят най-добрата приятелка на Гамзе Мерве Чакмак с нейния приятел.

# 70
Приятелката на Гамзе е от вчера на Малдивите

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 14:34 от sani1212

# 71

Тук съм бе, стафидки. Чета ви, но от Малдивите ми е малко трудно, че обхвата ми се губи, вниманието също. Керем все иска белот 4ка да играем с Гамзе и мъжа й. Ханде иска да й правя фотосесии, защото не може да играе белот. Мави пък само ме дърпа за пръста и да си правим замъци в пясъка... Едвам се измъкнах сега, докато спи, за да пиша.
Кой мислите им дава акъл какви сторита да качват? Не съм аз, естествено... 😏
Иначе сериозно - хвана ме кръговото и поради други неща - сивото ми вещество издаде багажа. Не съм с Корона още, английската кралица не ми я е дала официално поне 😔
Като ми дойде акълът - ще свирна 🙃

# 72
  • Пришълец
Скрит текст:
"Изгубени в мечтите си" - те в техните, ние в нашите - реални и виртуални, но пълни с любов и надежда.
Момичета прекрасни, благодаря ви за новата тема. Прекрасна е.
Имам един въпрос - не може ли да се направи папка с гифчетата? Толкова са стилни и зареждащи. Свалям всяко на лаптопа си, но ако са в темата ще е чудесно. /всъщност не зная дали изобщо може/

Тренировката преди Малдивите.
Ина, не знам ти и останалите имате ли профил там и дали ще е удобно, но Мики е направила следното SÇK gif не е само с гифчета от сериала, тепърва ще добавяме такива, но исках да видя като идея как ви се струва. И къде точно да го разположа на първа страница...

Хайде бе, Стафидке. Много неизвинени ти се натрупаха Kissing Heart

# 73
  • София

Тук съм бе, стафидки. Чета ви, но от Малдивите ми е малко трудно, че обхвата ми се губи, вниманието също. Керем все иска белот 4ка да играем с Гамзе и мъжа й. Ханде иска да й правя фотосесии, защото не може да играе белот. Мави пък само ме дърпа за пръста и да си правим замъци в пясъка... Едвам се измъкнах сега, докато спи, за да пиша.
Кой мислите им дава акъл какви сторита да качват? Не съм аз, естествено... 😏
Иначе сериозно - хвана ме кръговото и поради други неща - сивото ми вещество издаде багажа. Не съм с Корона още, английската кралица не ми я е дала официално поне 😔
Като ми дойде акълът - ще свирна 🙃
Това вече е друго нещо. От време на време се отчитай да не те мислим.
Като те знаем, че си на Малдивите с Керем и малко съм притеснена. Да не те подпукат сестрите. Особено Ханде каквато е фурия, не ми се мисли.

# 74
  • София
Мелис, сестрата на Керем:

“Когато The Bursin отиде на Малдивите, а ти си заклещен вкъщи... и реши да завали сняг.”

Общи условия

Активация на акаунт