Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 46
  • Кърджали
За добро утро да довърша със шести епизод
Всичко е готово, но певицата Севда се муси и не харесва къщста, отменя концертиа. Ще ъспп ли Еда да я убеди?

Еда орави свието първо чудо

Късметлия си, Серкан Болат.... И малко да посвирим на китара

И понеже все още предполагам сте на Малдивите, снимка на две сестри

# 47
Благодаря за новата тема 🌺 както винаги прекрасна!

# 48
Добро утро ☀️☀️☀️

# 49
Мави с Гамзе и Джанер. 💙

Това може би са на Ханде и Гамзе. 😀😀

# 50
С червения лак са на Ханде , белите нокти са на Гамзе Grinning
Здравейте момичета Heart Eyes

# 51
Нещо посветено на Ханде и Керем или...
И тогава срещнах Керем и всичко започна да се нарежда...

# 52
Линде, прекрасна разходка из хотела, аз проверих, нощувката излиза към 1000лв за двама Joy

Леле, Гамзе какви снимки качва, само на крака ххаах явно рекламират тези чехли, виждам че са 1 модел Joy

Магия, уникаааален клип, всеки ден да го пускаш за добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

Да се грижиш за любовта

Не винаги ще сме добре в любовта, понякога заради твоята гордост , друг път заради моя инат. С времето ще дойдат проблемите, страховете, разликите между нас, и в повечето случаи сигурно ще имаме желание да се откажем от тази любов , но мисля че нищо от това не е лошо, лошо е да мълчиш , да  търпиш и да не казваш нещата на време, лошо е да не приемаш и да бягаш като страхливец, и дано да разбереш , че в любовта не е важно да сме перфектни , защото да обичаш не е нищо повече от това...да се научиш да вървиш през бурята.

@j.wailen
Превеждам ги от испански тези стихчета и къде по смисъл , къде с мои думи , може да се каже , че е съвместно творчество с автора Joy надявам се да ви харесват Blush

# 53
  • Пришълец
Много ми харесват на мен, Мики. Все подбрани цитати споделяш. А това със съвместното творчество много оригинално, но нали го докарваш да е смислено...
И клипчето с ХанКер е страхотно, Магия.
Kissing Heart

П.П. като публикувах погрешка минах на пълна версия. Мики, ама и подписа ти е в комплект с аватара, а надписа долу - влюбваш се в някого заради красотата, но оставаш с него заради душата му. Разтопих се Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 10:12 от Маргарита Н.

# 54
Добро утро дружина🌸🌸🌸
На всички пожелавам усмихнат и спокоен работен ден 🤗
Ииии да видим днес каква лудост ще ни създадат ХанКер❤
Чакаме си общата им снимка ,а може и обща с Мави.....
Само като се върнат да не са си направили тяхно Мави👀🤷♀
Продължавайте да споделяте клипчета ,инфо и тези прекрасни писания,така темата ни е жива и дори немога да усетя ,че няма да има епизод в събота❤

# 55
  • Пришълец
Ами и на Керем с Мави ще сме доволни Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, дано не избързват с преминаването на следващ етап в отношенията си, струва ми се бързо за сватби, бебета и пр. Но пък те хората се разминават в разбиранията си и времето ще покаже кое след кое и дали въобще ще се задълбочат отношенията им. Ех, дано не е нещо мимолетно, като създадени един за друг са. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
Благодаря, Марги , в комплект съм от главата до краката Joy навремето така правехме , преди 15 години като пишех по форуми за латиносериали Joy имаше момичета , които се занимаваха с правене на аватари и подписи, които да са в комплект Joy и разбира се отдолу пишеш някаква мъдра мисъл и пишеш името на автора на подписа и аватара Joy бая се зачудих дали и сега да пиша отдолу подпис: Бърборанка с розови очила Joy

Гамзе не я следвам в инста, ама трябва да започна , току виж на следващата снимка ще качи и краката на Керем Joy

# 57
  • София
Flowers Sunflower Добро утро, цветни момичета! Flowers Sunflower

Нека денят ви започне с усмивка, продължи с още усмивки и приключи с мускулна треска на лицевите мускули от усмихване...

# 58
Добро утро и от мен!

Благодаря за новата,прекрасна тема!

Чакам с нетърпение снимки от почивката! Blush

# 59
  • София
Привет момичета.  Лек и ползотворен ден!
Търси се Налбантова!  Ало, момичеее, обади се. Дано да не те е тръшнал онзи гаден вирус.  Дай знак, че при теб всичко е наред,  да не те мислим.

Общи условия

Активация на акаунт