Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Dupnica
Sparkling HeartЗдравейте прекрасници,
И аз подкрепям момичетата, че това си е заслужена почивка за Ханде и Керем и тяхно лично пространство. На Малдивите е чудесно и място за отдаденост и любов, любов - точно за тях и всички влюбени. Дано са щастливи!
Алекс, благодарности за плейлиста с музиката:hibiscus:
Слънчев и усмихнат ден!

# 136
Хайде да ви водя на Малдивите ...  Wink Sunglasses Flowers Palm Tree
https://www.youtube.com/watch?v=YnvOQji6zZ0&t=2922s

Nature Sunny

Gift Heart

# 137
Вече имаме обратно броене, след два часа и половина излиза снимката на Ханде

# 138
  • София
И отново да се настроим за утрешното участие на Керем.
Утре 23.04.2021г. в Турция официално се чества Денят на детето. По този повод в 20:30 ч. на живо чрез Инстаграм ще се проведе търг , на който ще се събират средства за дарения за борба с насилието над деца. С тези събрани пари трябва да се построят в 6 града на Турция общежития, приюти където да могат да се настаняват такива деца. Там те ще могат да учат. В тях ще има изградени класни стаи, зали за игра и помещения за нощуване.  Асоциацията която се е заела с този наболял проблем ще се свърже на живо и предаването ще се води от някаква известна личност Омер. Очаква се освен Ураз и Кадир да се включат още много други популярни личности. Единият за когото прочетох е бившият любовник на Серенай, Джем Йълмаз.
Може би, вечерта в самото предаване да се излъчат и някакви кадри от мястото където почиват Керем и Ханде. Ще видим, дай Боже. Ето момента за реклама на хотелският комплекс, ако е истина това.

# 139
  • София
Animal Whale Здравейте, дами! Animal Whale
Нашите сладури са на приказно място и са се отдали на заслужена почивка. Няма какво да ги мислим - добре им е. Когато искат да споделят нещо с нас, ще го направят. Търпение му е майката. Wink

Не мога да не коментирам прическата на Керем. Grinning Честно казано, въпреки че не съм фен на тази му прическа в момента и го харесвам с по-къса коса, опашчицата май му отива... Серкан обаче не го виждам с такава. Не знам какво ще измислят за втори сезон, дано не включва диадема ала Роналдо. Joy

Аз си продължавам с тематичната седмица за Еда. Днес съм решила да ви припомня някои нейни аутфити от първите епизоди. Защото са по-летни, а вече сме пролет и настроението ми е такова - цветно, усмихнато и се настройвам за лятото. Simple Smile

Този ауфит доста го обсъждахме и не ни беше от най-любимите, но държа да отбележа, че стислистите са в крак с модата - доста модни блогърки (начело с Киара Ферани) пуснаха снимки с подобен аутфит. Ако изберете оувърсайзд риза, която ви стои като рокля, и я съчетаете с плетен елек, подобно на Еда, няма да сбъркате. Може да се получи ефектно и със сигурност ще сте в тренда. Вярно, не е за всеки, но пък, на който му допада тази визия - защо не?! Wink

Да си призная, доста от визиите на Еда ми харесаха и благодарение на една страничка в Инстаграм, която публикува всички нейни аутифи с линкове към артикулите, се сдобих с голяма част от тях. Animal See No Evil

Ето някои от любимите ми пролетно-летни визи на Еда:

All time favorite аутфит на Еда обаче си ми остава този:

Така добре й стои ризата на Серкан... Smirk

Nature Sun With Face Нямам търпение за новия сезон и новите летни облекла на Еда. Дано по-често я виждаме само по Серканова риза, а него... по без риза. Nature Fire

# 140
Идвам с нова доза смях.

https://twitter.com/Theebursin__/status/1384901915583160324

И нашето красиво цвете Еда. Cupid Flowers Hibiscus

Мислех си за любимите визии на Еда и тази от интервюто в хижата ми е фаворит. Ханде е разкошна.

# 141
Да си призная и аз се сдобих с доста неща от гардероба на Еда, благодарение на Инстаграм 😀😀 А онази рокля на Nocturne още я мисля...
Но мога да си призная, че супер-мини-ултра малките й чантички изобщо не са ми по вкуса. Smile

# 142
  • Монтана
Чета сега тук новините, чета и не мога да повярвам нито на очите си, нито на ушите си!...Що не оставят хората на спокойствие, бре?!!!
Що не умеем да се порадваме на чуждото щастие, що трябва вечно да се съмняваме - пиар ли било, рекламен трик ли било, платена реклама ли било почивката на Ханде и Керем?!!!...
Спрете се, бре журналя и фенове в кавички, оставете ги на спокойствие да починат, да се порадват на почивката си, да бъдат себе си, да се обичат! Радвайте се, подкрепяйте ги, а не се ровете под чаршафите им!...Много ниско ниво на тези медии, занимаващи се с гнусни и жалки вмешателства в личния живот на известните личности! Мисля си, че точно така се разпадат връзки, чест прави на тези, които удържат на "великите напъни"!Кадир и Неслихан Доуулу са пример за това!Серкан Чайоглу и Йозге Гюрел също!Има още със сигурност!
Дано Керем и Ханде са следващия пример!Желая им от цялото си сърце да бъдат много щастливи, добри и талантливи млади хора са, заслужават го! Но нека ги оставим на мира, за Бога!Т.е. дай, Боже да ги оставят на мира!...
Алекс, страхотно нещо си направила, благодаря ти от сърце, за кой ли път, ето такива фенове като теб са истинските фенове! Знам, убедена съм, че тук, във форума няма нито една, която да не желае приятна и спокойна почивка не само на нашите любимци, но и на целия екип на сериала, който следим с такова удоволствие!

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:49 от vai1

# 143
  • София
Да си призная и аз се сдобих с доста неща от гардероба на Еда, благодарение на Инстаграм 😀😀 А онази рокля на Nocturne още я мисля...
Но мога да си призная, че супер-мини-ултра малките й чантички изобщо не са ми по вкуса. Smile
И малките куфарчета. 
Керем (Серсан) с право се чуди и мае какво е това миниятюрно куфарче и я попита няма ли по-малко   

# 144
  • София
От Туитър:
“Много скоро”

Чок смях! Grinning

# 145
# 146
# 147
  • София
Чуйте тази песен, която днес е качил Керем. Слагам ви и превода. Когато го прочетох все едно почувствах какво му е в душата на това чудесно момче. Прекрасни думи с много дълбок смисъл. Как да не го заобича човек.
И си спомних какво каза Ханде за него пред журналистите:   "Много добре познавам сърцето на моя партньор"

There is no combination of words                                  
I could put on the back of a postcard
No song that i could sing
but i can try for your heart
Our dreams, and they are made out of real things
Like a shoebox of photograghs
Whit sepiatone loving.
Love is the answer
At least for most ofthe qwestions in my heart
Like why are we here? And where do we go?
And how come it is o hard?
It`s not always easy and
sometimes life can be deceiving
I`ll tell you one thing i`ts always
better when we`re together.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Няма комбинация от думи
Бих могъл да сложа на гърба на пощенска картичка
Няма песен, която да мога да изпея,
но мога да опитам за сърцето ти.
Нашите мечти, а те са направени от реални неща
Като кутия за обувки със снимки
Нищо, което обича сепиатона.
Любовта е отговорът
Поне за повечето от въпросите в сърцето ми.
Като защо сме тук? И къде отиваме?
И как така е трудно?
Не винаги е лесно и
понякога животът може да бъде измамен.
Ще ви кажа едно нещо,
Винаги е по-добре, когато сме заедно.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 19:14 от БлагаВест

# 148
  • Пришълец
Добавих и някои от мелодиите от саундтрака, които ми харесаха и ги свързвам с героите и усещанията
https://youtube.com/playlist?list=PLSyvftWJ-rZVyrrUjzQgG1FeZBjau3uvy
...
Всъщност чаках ти или Гости да продължите с преговора, докарахме я до любимия ми епизод. Но явно на рожден ден ще ходим по-късно, та и плейлиста е достатъчен засега Stuck Out Tongue Winking Eye
Алекс, много добра работа Notes Любимите ми  Gold, As we look back, Who do you love и If love is you са тук, на Башак и нейната. Така събрани на едно място наистина е хубаво.
От мелодиите търся онази от 30 еп. пред камината, много нежна и тъжна... да се сещате случайно? Въпроса го насочвам най-вече към Хоуп, че тя е с приложението. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Марги, я виж , май е тази.

На папарашкото клипче от сутринта на масата е Гамзе, а не Ханде. Вижда се , че жената е със зелени дрехи. Разконспирираха ги вече в туитър Joy

Благодаря ви , че се включихте в качването на гифчета Heart малко по малко ще направим завидна колекция Grinning

Общи условия

Активация на акаунт