Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVTFHw0Md3bvFsFFwSgFnXqAZagJ2z0lS

Тук пише, че ги има и всички инструментали... Я вижте няма ли да изкочи.Бях мяркала някаква плейлиста в която бяха включени дори и мелодиите от фрагманите, ще я потърся довечера и нея.

# 181
Алекс, до сега слушах него и в един момент забравях как звучи мелодията, която се търси..
Засилих се на "Something about you", после на "Life's work" и край. Мисля, че сме я чували тази мелодия, но съм до там. Моя Шазам ми дава едни китайско/японски предложения. Долавя пукането на дърветата в камината, но пианото не го иска 🤨

# 182
  • Пришълец
Откакто я чухме за пръв път наистина доста пъти съм опитвала да я търся, но безуспешно...

# 183
И аз прегледах всички инструментали по два пъти , няма я Joy

# 184
  • Кърджали

Nalbantova, и това го има. И аз за една две мелодии се засилих да ги пусан тук, че са те, ама се усещах че не са съвсем.. Ще потърся после и другата плейлиста.
Странно, снощи защото само записвах имената на песните, а тази сутрин ги издирвах, една не успях да я намеря никъде /ама не помня от коя серия беше/

# 185
Марги, ти не можа ли нещо по-разпознаваемо да си избереш.. като "Излел е Дельо Хайдутин", "Бяла роза" или "Ветрове"..
То половината инструментали са с пиано, цигулка или микс от тях 🙃

# 186
От Керем

# 187
  • София
Най-после! Heart Eyes

Най-много ми харесва, че е в негов стил. Не е просто снимка по бански, на плажа, не се пъчи, не показва тяло... Арт е. И е в честа на Деня на земята. Wink Евала, Керем!!!

# 188
Нашичкият .... Wink

# 189
Oт този ъгъл ми харесва прическата му обаче 💙

# 190
Най-накрая! Разтуптя ми се сърцето, но щастието ще е пълно като качат двамата обща снимка. Чакам с нетърпение. Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:43 от midnight__sun

# 191
Ето коментара и отговора

# 192
Ханде ли е направила снимката?
И на мен ми каресва косата. Не очаквах, ама му отива!
На хубав мъж, всичко му отива Heart

# 193
Ох, Керем ми вълнува сърцето всеки път! Пък с тази снимка малее! Уникално красив, уникална снимка, Ханде е страхотен фотограф! Heart

# 194
  • София
Какво можем да кажем друго за Керем, освен че е ГОЛЯМ!

"Утрешното бъдеще зависи от нас"
"Една земя, това е всичко което имаме"

Да момичета, изглежда че Ханде го е снимала.
А той с какви прекрасни думи е отговорил, направо ми омекнаха краката и ми се сви стомаха от щастие.

"Ти си моята скъпа
Между другото, каква красива снимка си направила
"

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:58 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт