Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
На мен много ми харесва факта, че първото й име е Айлин в знак на уважение към баба й, но я наричат Мави, което я прави уникална. И самото име значи "синьо" - цветът на вдъхновението и доверието.

# 271
  • София
Ето снимката, която Сани сподели, една идея по-добре е (не толкова размазана):

Предполагам, че всички тези снимки с лошо качество и на дефокус са така, защото са скрийншоти от клипчета. Wink На този специално ми се струва, че Ханде е прегърнала Керем и май позират за снимка... Много ще ни зарадват, ако качат някоя от тези снимки. Ех, мечти, мечти... Но да ви кажа, не знам защо... Обаче очаквам обща ХанКер снимка от тази почивка. Simple Smile Може би след лайфа довечера, но в идните дни очаквам и двамата да си качат нещо заедно. И май другия път, когато журналистите в Истанбул ги гонят да ги разпитват, вече ще са хванати за ръце, така че глупавите въпроси от сорта на “ашк вар” ще са излишни... Simple Smile

# 272
  • Пришълец
Славена, и аз така, много са ми размазани силуетите им и даже трудно различавам, че са те. Колебая се, но приличат на тях. Привижда ми се, че К обърнал глава наляво и държи нещо в ръка (сладолед примерно), а Х зад него и обърната надясно...

И на мен ми харесва името на малката и това, че показват уважение и са ”подновили” името на баба ѝ, но пък от друга страна съм от леко суеверните, че не бива да е на починал човек...

# 273
Аз на тази снимка виждам Ханде как държи Мави, а Джанер ги снима. И ми прилича точно на снимката, която Ханде сподели, а Керем е обърнат с гръб. Дори в интернет се върти този вариант.
Допълвам, че аз нямам против имената, когато са в збак на уважение.. ние така направихме с нашия син

И самата снимка на Ханде, която аз виждам едно към едно с горната.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 13:11 от Есенна магия*

# 274
  • София
Да, Магия, май си права за снимката... Ама фантазията на човек е голяма и си играе с нас. Grinning Аз затова казвам, че търпение му е майката. Разбирам, че всички фенове са полудяли и искат да видят повече от ХанКер, но Ханде и Керем са си в правото да споделят колкото и когато решат. Аз се радвам, че са на толкова хубаво място, че си почиват активно, че са заедно там. Снимките, които споделиха в Инстаграм, са много хубави. Освен да им пожелая щастие и да бъдат здрави, друго няма какво. Simple Smile

# 275
  • Пришълец
Точно така, Магия. Ханде държи Мави, загледах се по-внимателно и май мярнах крачето на малката Heart Eyes Но и Керем е там, вероятно имат снимка и тримата Heart Eyes

# 276
# 277
  • София
Довечера в благотворителния търг ще участват и две от популярните турски актриси - Хатидже Шендил и Туба Бююкюстюн. 

# 278
Stuck Out Tongue Winking Eye

най-добра драматична песен
m.numberone.com.tr/head-soulders-nr1-video-muzik-odulleri-anketi-2020/

Според изследването, проведено от DigiLup, миналата седмица бяха обявени най-обсъжданите актриси в социалните мрежи!

Ханде и Керем в историята на Instagram

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:51 от sani1212

# 279
  • Кърджали

Керем напомня за довечера. Мисля да хвърля поглед. Ураз изглежда многп добър баща (много ме беше докоснал един негов туит преди време, все оше го помня дума по дума) , та вярвам пе наистина е приел темата присърце.

# 280
# 281
Чакате ли......😄🤗
Докато чакаме Керем а може и Ханде да видим...
Споделям ви нещо което е толкова красиво и нежно.Много и отива...❤

# 282
Като нямаме Керем и Ханде едно сладко Мави

# 283
  • Плевен / София

# 284
Някой гледа ли лайфа, има ли линк да сподели?
Не че нещо ще разбера... ама Керем щял да говори скоро - по скоро да го видя, да го погледам JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт