Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • София

Какво повече може да каже един влюбен мъж от това, което се казва в тази прекрасна песен?
"Нека да останем заедно"
Бърборанка го е обобщила много точно.
Цитат
Тези песни, които Керем слуша, имат толкова дълбок смисъл... Имам чувството, че се обяснява отново и отново в любов на Ханде. Толкова е сладък! Може да не се влюбва за първи път, но знаете ли какво ми каза моят човек, когато се срещнахме - "Когато откриеш истинската любов, тази... единствената, разбираш, че първата ти любов не е била точно първата!" Така че може за първи път да изпитва такива чувства и дано наистина е завинаги!!! Heart

А текста на песента, която си е направила труда да преведе midnight__sun направо може да те разплаче.
Какво послание само отправя към любимата!  Това което му е на душата и което много силно желае.
Не знам Ханде, но ако на мен ми изпеят такава песен сигурно ще се влюбя още по-силно.

Керем е имал преди Ханде и други момичета. И една по-дълга връзка със Серенай. Сигурно е бил влюбен, за да бъде с нея 3,5  години. Но когато срещнеш твоята истинска любов, тогава разбираш, какво е да обичаш силно и безпрекословно. Мога само да им пожелая да продължат да се обичат, да са много щастливи и да бъде тяхната последна и незабравима любов.

Позволявам си още веднъж да кача текста на тази толкова разтърсваща песен.

Аз съм, толкова съм влюбен в теб
Каквото и да искаш да направиш
за мен няма проблем
Защото ме караш да се чувствам, така изцяло нов
И искам да прекарам живота си с теб
Казвам ... откакто, скъпа, откакто сме заедно
OOO, обичам те завинаги
Това е всичко от което се нуждая
Нека, нека да бъда този към който идваш притичвайки
Никога няма да ти бъда неверен
OOO скъпа
Нека, нека да си останем заедно
Обичам те независимо, независимо дали
времената са добри или лоши, щастливи или тъжни
Oooo oooo OOO OOO, да
независимо дали времената са добри или лоши, щастливи или тъжни
Защо някой, защо хората се разделят
О, и се обърнеш и поправят нещата
Просто не го разбирам
Ти никога не би ми причинила това
(Нали скъпа)
Защото всичко което виждам наоколо си ти
Ето защо искам ние да ...
времената са добри или лоши, щастливи или тъжни

Ето ги тези двамата, които ни карат да съпреживяваме тяхната голяма любов.
Пътуват в самолета... Източникът на снимката твърди, че вече са в Истанбул.

И една доста размазана папарашка снимка от Малдивите. Как сладко са се гушнали нашичките и Керем се опитва да целуне Бамби.
Явно в бързината да ги снимат и да не ги хванат не могат да изкарат чиста снимка.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 17:53 от БлагаВест

# 542

Пишат че това са те и са се прибрали в турция

# 543
Стахотен вкус за музика има Керем. Покрай него съм си обновила плейлистата. А иначе превода на песента го намерих в интернет. Simple Smile

Песните, които тези дни слуша са толкова красиви и любовни, та както Бърборанка написа все едно са любовно обяснение. Много е мил, отношението му към Ханде го намирам за много уважително. Той самия е такъв към всички. От всяка песен тези дни лъха любов и голяма нежност към нея. Всички я усещаме и преживяваме с тях. Късметлии са, че са се намерили и дано не се пускат.

И ще се потретя, но толкова много им се радвам. Sparkling Heart Relaxed

# 544
Ново / старо видео на Керем и Ханде на снимачната площадка
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1386678160809504776?s=20

Ето една снимка която не е размазана от летището на Малдивите

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 17:10 от sani1212

# 545
  • София
Казват, че това са Керем и Ханде на летището, снимката е от днес:

Това със сигурност е същият кейс като на Ханде, помня го от снимки / лайфове. Simple Smile

# 546
На жълтата жилетка пише Maldives Airports... - така че е на Малдивите - а дали е от пристигането и заминаването... не знам как да познаем

# 547
  • София
От днес е. Със същите дрехи са в самолета. Имаше кадър и оттам. Wink Всъщност, ако питате мен, не е важно от кога е снимката и на кое летище, вижте ръцете им!!! Захватът. Аз се чудя как така добре го правят Еда и Серкан, а те на живо колко са го тренирали. То отвътре им идва. Grinning Heart Eyes

# 548
Нашият не пуща Бамби и за секунда .... Wink Sparkling Heart

Тематично Wink

# 549
Милият той, как я държи здраво и не пуска. Ще се разтопя от кеф.

Ние масово бяхме подготвени, че са двойка, но явно не е било достатъчно. Като децата съм в момента. Satisfied

# 550
Как започна всичко и как е сега. 💜

# 551
  • София
Нека да сравним двата захвата на Керем. Този от сериала с този от реала.
Защо ми се струва, че този от реала е по-силен. Като клещи е хванал ръката на Бамби. Как само е опънал вените.

Между другото вече на две места прочетох, че още на се пристигнали в Истанбул и че там ги чакат турските нахални папараци.
Та по този повод прочетох един пост на испански фен. Много ми хареса.

Soledad Gonzalez
Son geniales!!! Espero que la prensa turca los deje tranquilos. Y después de esta gran noticia, los dejemos vivir su vida como nos gusta vivir las nuestras. Son actores pero eso no los hace personas públicas las 24 horas del día!!!! Espero que los respeten y los dejen vivir tranquilos

Страхотни сте!!! Надявам се турската преса да ви остави на мира. И след тази страхотна новина, нека ви позволим да живеете живота си така, както обичате да живеете.. Те са актьори, но това не ги прави публични 24 часа в денонощието !!!! Надявам се да ги уважавате и да ги оставите да живеят в мир

Ето и мнението на други фенове. Всички много им се радват.

Juani Morejon
La historia de amor más esperada. Tienen que dejarlos un poco, se merecen disfrutar de su amor

Най-очакваната любовна история. Трябва да ги оставят малко, заслужават да се насладят на любовта си
-------------------------------------------------------------
Maria Julia Pérez Durán
Estoy muy contenta!!!!! Yo sé que formalizarán su amor con boda!!! Son el uno para el otro!!! Ya se leían sus miradas en la serie!!!! Espero que también lo veamos gracias a su interpretación en sen cal kapimi!!! Yo si fuera Hande no me lo pensaría ni un minuto!! Quien no quiere pasar el resto de su vida  con Kerem!!!

Много съм щастлива!!!!! Знам, че ще официализират любовта си със сватба !!! Те са едни за други !!! Техният външен вид вече се четеше в поредицата !!!! Надявам се и ние да го видим благодарение на неговата интерпретация на sen cal kapimi !!! Ако бях Ханде, нямаше да мисля за минута! Кой не иска да прекара остатъка от живота си с Керем !!!
----------------------------------------------------------
Doris Evelyn Hernandez
siento el amor de los dos desde hace rato... de parte de el siento que la ama de verdad la ama... ella es menos expresiva pero se siente agusto y como se ven esa rompio los esquemas creo que su mirada lo dice todo; Keren es un tipo muy moderno a ella siempre le habían tocado relaciones toxicas... con el ella va ser un alma muy libre y el al va a poyar en todo igual ella con el... pronostico una gran felicidad.... que no expliquen nada es su vida que lo mantengan en el misterio o en las especulaciones... para mi si se comprometieron

От известно време усещам любовта на двамата ... от него чувствам, че той наистина я обича, той я обича ... тя е по-малко изразителна, но се чувства комфортно и как изглеждат, тя е нарушила схемите вижте казва всичко; Керем е много модерен тип, тя винаги е имала токсични връзки ... с него тя ще бъде много свободна душа и той ще я подкрепя с него ... Предсказвам голямо щастие ... не обяснявайте нищо, това е вашият живот, за да остане загадка или спекулация ... за мен, ако са се сгодили
------------------------------------------------------
Maria Luisa Marquez
Estoy maravillada con esta relacion ,son una pareja preciosa ,estoy totalmente de acuerdo contigo en que esta relacion esta muy consolidada.yo me atrveria a decir que se gustaron desde el dia que se conocieron y pondre fecha a cuando empieza su relacion ,grabaciones del capitulo 5 en antalya ,hay algun directo de los que ellos hacian que se les escapa algo sobre ese viaje a antalya .yo les deseo que sean muy felices y que se amen mucho .estoy enamorada de esta pareja

Изумена съм от тази връзка, те са красива двойка, напълно съм съгласна с вас, че тази връзка е много консолидирана, бих се осмелила да кажа, че те са се харесали от деня, в който са се запознали и ще поставя дата, когато връзката им започва, запиши си в епизод 5 в Анталия, има някой директен от тези, които са пропуснали нещо по време на това пътуване до Анталия. Пожелавам им много да са щастливи и да се обичат много. Влюбена съм в тази двойка.
------------------------------------------------
Всичките коментари са от този род. Хората са влюбени в тези Ханде и Керем. Завладяха света. Не само с красотата и таланта си, но и с това, че са невероятно чисти и позитивни същества.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 22:33 от БлагаВест

# 552
Казват, че това са Керем и Ханде на летището, снимката е от днес:

Това със сигурност е същият кейс като на Ханде, помня го от снимки / лайфове. Simple Smile

И според мен са те, но Ханде няма пръстен 😭

# 553
  • Кърджали
О то сега ще се почне. От кога сте зседно,, защо криехте, обичат ли се или пр, кога ще се ожените, ама защо не се женят, щом не се женят дали ще се разделят, кой каквп направил, кога ще имате дете?
Папараците със сигурност няма да ги оставят на мира. Силно се надявам да опазят връзката си от този медиен натиск, да си живеят в техниат си спокоен свят и да си се радвст един на друг много много години. Поне докато станат столетници

# 554
Аз днес видях някакви профили тролваха в социалните мрежи и пишеха, че Керем бил влюбен още в Серенай, че това с Ханде било ПР за сериала, понеже рейтинга на сериала бил спаднал и да привлекат внимание, понеже се очаквали силни летни ром-коми лятото...

Разбира се това са глупости, ама като ги видях се сетих за Серенай - тя май се раздели с този възрастния актьор, сигурна съм, че съжалява за Керем - не го оцени навреме....

За сметка на това Ханде може да го оцени, понеже тя беше в токсична връзка, Мурат и може да види разликата.

Аз ако съм Ханде не бих се и замислила. Керем е чудесен избор. Само ми става тъжно за Керем, приятелите и семейството му в Америка... Освен това изпитвам нещо като ревност, за мен никоя няма да е достатъчно добър избор Joy
Ама се радвам, че е влюбен и щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт