Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 303
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Здравейтееееееее!

Осъзнавам, че съм в "нарушение"! Приключила е седмицата на Еда, но аз споделям за Ханде Simple Smile

Изгледах най-после "Дъщерите на Гюнеш"!
Любопитна бях за пътя на Ханде. До преди "Почукай на вратата ми" приемах личицето й за не толкова красиво, фигурата й за не толкова съвършена, излъчването й за кукленско и се изненадах, че има толкова почитатели - милиони, че е толкова популярна в уважавани класации.... Дори не разбирах защо точно Тя е избрана да играе до Керем. Отдадох го на акция за имиджа му след незаслужено спрения "Великолепният тандем" и нетолкова популярния "Неживите".
Вгледах се в нея като партньорка на Керем. /Той, за мен, си е УАААААУУУУУ!/
Затова останах възхитена от енергията, която тя внесе в образа на Еда.

В "Дъщерите на Гюнеш" тя е една от гл.героини. Ханде тогава е на 22 години, изглежда ми като пораснало детенце с личице като "палачинка. Wink Героинята й /Селин/е тинейджърка, кокетна и своенравна, стараеща се да е независима и борбена, получаваща задължително каквото е решила. Ханде играе, амииии, не много добре!

Изгледах и "Азизе". И пак е съвременно момиче, и пак е в ролята на самостоятелна, борбена, отстояваща принципите си девойка. Играта й е мнооого по-добра!

Момчетата: Толга Саръташ и Буура Гюлсой са й само партньори в снимките. Не виждам никакви искри между героя и героинята помежду им. Изглеждат като колеги, излезли пред камерата да си свършат работата.

Тези й две роли /само тях съм гледала/ не биха ме задържали пред екрана, дори, за да науча края на разказваната история.

Но........... израстването на Ханде е зашеметяващо!
В "Почукай...." Ханде се раздава и играе прекрасно! Ролята е благодатна! В нея има движение, развитие на образа, роля с послание за /най-вече/ турските момичета,  и ние сме свидетели на метаморфозата на Еда. А, Приятелят и тяхната лична химия изваждат от Ханде невероятна страст. Това е роля, която се играе с огромна Любов....

Съзнавам, че написаното е леееко объркано, може би твърде кратко, но в момента това са моите мисли и много държах да ги споделя с вас. Simple Smile

Благодаря на всички момичета, списващи темите!
Благодаря за темите, които са тооолкова красиви!
Благодаря за позитивния дух, който цари във всички теми!

ГУШ!

# 526
  • София
Тони,
много ми хареса написаното от теб и държа да споделя! Съгласна съм с всичко и много добре вникнах в “разпиляните ти мисли”. Моля те, по-често ги разпилявай в темата!Хубаво е да има повече мнения, повече момичета да пишат, темата ни е шарена и жужаща така. Знам, че всички си имаме свои ангажименти, още повече идва лято, ще заминем на почивки... Но темичката си е нашето местенце, нашият пристан. Тук сме заредени винаги с добро настроение и получаваме дневната си доза позитивизъм + усмивки. Дано вълненията покрай нашите любимци никога не стихват! Още веднъж се радвам, че са заедно и няма да се разпокъсваме в две теми. Според мен смело можем да си останем всички тук, семейно, както се казва. Съгласна съм, че
прекрасната Ханде заслужава своя тема, но от друга страна те с Керем за мен са едно вече. Не искам да ги деля. Дори в две теми не искам да ги деля. Grinning Така или иначе отдавна тук пишем и феновете на Ханде, и тези на Керем, а някои сме от отбор ХанКер (почти всички май, май), така че не виждам смисъл да имаме отделна тема. Поне засега. Да видим, като свърши сериалът, какво ще стане. Какви проекти предстоят и за двамата. Как ще се развие връзката им. И така... Simple Smile

# 527
  • Пришълец
Тони, ами по-често си позволявай ”нарушения” Kissing Heart Значи така ги усещаш различните превъплъщения на Ханде... Да си призная и на мен никога не ми е била така красива преди ПнВ, нито ми се е искало да я гледам другаде. Открих я в точния момент. И да, в нашия сериал си играе съвсем добре, раздава се истински. Мисля, че с Керем взаимно си влияят и изкарват най-доброто от себе си. Как стигнах до това заключение без да съм ги гледала преди - ами не знам! Joy Много реално изглежда всичко и им се получават сцените с лекота. Забравяш, че е просто филм.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 14:11 от Маргарита Н.

# 528
Аз съм в застой на дългите постове, някакси не ми идва отвътре да взимам участие, но пък ви следя редовно и ви нося това... :

# 529
  • София
Според мен е много важен партньорът. Без значение от жанра на филма. Ако има двама главни, било то в любовна история, играйки влюбени, или в семейна драма (играейки братя/сестри), или в някакво крими (играейки колеги/приятели), важно е актьорите да си паснат. Да се уцелят. Да се допълват и разбират. Тогава се играе с лекота и наистина забравяш, че гледаш филм. В "Навсякъде ти" също се спекулираше за връзка между ГГ заради химията, защото и на тях им се получи доста добре. Но се оказа, че са се сприятелили в живота, до ден днешен са приятели, пътуват заедно и се виждат. В случая с Ханде и Керем се получи "на точното място, в точното време, с точния човек". И перфектният резултат е налице. Heart

# 530
  • Пришълец
Магия, забелязвам, че нещо напоследък ни лишаваш от ”спалните комплекти” Laughing
Носиш интересни колажи обаче.

# 531
Аз съм я гледала и в Черната перла с Толгахан Сайъшман. Там също имаше много добра химия с него, даже се коментираше, че жена му ревнувала от нея и за това набързо набързо приключили сериала (колко е вярно нямам идея).

# 532
  • Пришълец
Не съм наясно честно казано колко епизода е Черната перла и набързо ли са го финализирали, но за тези сериали които не са продължили дълго обикновено ”обвинявам” рейтинга. Stuck Out Tongue Winking Eye В случая дали е пак така, не знам.

# 533
Здравейте Nature High BrightnessNature High BrightnessNature High Brightness
От Ханде и Керем

# 534
  • Кърджали
ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ * SCK ЕП.39 БГ.СУБ.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
👉https://waaw.to/f/oaNoC3BtX3A5
👉 https://vk.com/club101119462
👉https://ok.ru/video/2459377863351
Превод: GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue, Ina, Bobbi84

# 535
Здравейте Nature High BrightnessNature High BrightnessNature High Brightness
От Ханде и Керем
Скрит текст:

Скрит текст:
[img]//cdn.bg-mamma.com/Bzfl/o1q14.jpg[/img

Толкова съм погълната от филма "Ханкер" тези дни, че изобщо не мога да мисля за Серкан Болат. Smiley

Скрит текст:
Al Green - Let's Stay Together
I'm, I'm so in love with you
Whatever you want to do
Is alright with me
'Cause you make me feel, so brand new
And I want to spend my life with you
Me sayin' since, baby, since we've been together
Ooo, loving you forever
Is what I need
Let me, be the one you come running to
I'll never be untrue
Ooo baby
Let's, let's stay together
Loving you whether, whether
Times are good or bad, happy or sad
Oooo oooo ooo ooo, yeah
Whether times are good or bad, happy or sad
Why somebody, why people break up
Oh, and turn around and make up
I just can't seeeeeeeee
You'd never do that to me
(Would you baby)
'Cause being around you is all I see
It's why I want us to
Loving you whether, whether
Times are good or bad, happy or sad

Al Green - Let's Stay Together Revolving Hearts Gift Heart

Аз съм, толкова съм влюбен в теб
Каквото и да искаш да направиш
за мен няма проблем
Защото ме караш да се чувствам, така изцяло нов
И искам да прекарам живота си с теб
Казвам ... откакто, скъпа, откакто сме заедно
OOO, обичам те завинаги
Това е всичко от което се нуждая
Нека, нека да бъда този към който идваш притичвайки
Никога няма да ти бъда неверен
OOO скъпа
Нека, нека да си останем заедно
Обичам те независимо, независимо дали
времената са добри или лоши, щастливи или тъжни
Oooo oooo OOO OOO, да
независимо дали времената са добри или лоши, щастливи или тъжни
Защо някой, защо хората се разделят
О, и се обърнеш и поправят нещата
Просто не го разбирам
Ти никога не би ми причинила това
(Нали скъпа)
Защото всичко което виждам наоколо си ти
Ето защо искам ние да ...
Обичам те независимо, независимо дали
времената са добри или лоши, щастливи или тъжни
Обичам те независимо, независимо дали ..

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 15:46 от midnight__sun

# 536
Мерси Flowers Bouquet

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ * SCK ЕП.39 БГ.СУБ.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
👉https://waaw.to/f/oaNoC3BtX3A5
👉 https://vk.com/club101119462
👉https://ok.ru/video/2459377863351
Превод: GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue, Ina, Bobbi84

# 537
  • София
Миднайт,
тези песни, които Керем слуша, имат толкова дълбок смисъл... Имам чувството, че се обяснява отново и отново в любов на Ханде. Толкова е сладък! Може да не се влюбва за първи път, но знаете ли какво ми каза моят човек, когато се срещнахме - "Когато откриеш истинската любов, тази... единствената, разбираш, че първата ти любов не е била точно първата!" Така че може за първи път да изпитва такива чувства и дано наистина е завинаги!!! Heart

# 538
Здравейте! Hug
Със закъснение, но искам да честитя на именичките, цветя и дървета, бъдете здрави и да се слави името ви! Flowers Hibiscus
Вчера не успях да стигна до темата, но сега ви изчетох, напълниха ми душата новите ХанКер снимки! Heart Колко ми харесва това The B. Все едно казва The One, така ми звучи или поне така ми се иска Heart Eyes И от неговите постове винаги се усеща уважението, което изпитва към Ханде, а и към жените изобщо. Друга вселена е Керем, няма да го заобичат турците. И като един интелигентен и с уникална обща култура човек слуша страхотна музика, съдейки от това, което споделяте. Много му се радвам! Heart Не намирам синьо око в емотиконите, но слагам една детелина за късмет Flowers Four Leaf Clover

# 539
  • София
Да си кажа и аз за Серкан,роботът Серкан,както и аз съм наричала.Серкан принципен,точен студен и без чувства,когото Еда промени.Но всъщност любовта между двамата само го научи да показва себе си.Всички чувства и трепети,да казва остани с мен а после аз ще те придружа по твоя път.Серкан изпратен от малък сам в чужда страна е научен на дисциплина която естествено е пренесъл в работата.Серкан е научен при липса на близки,че труда ще те погълне и няма да усещаш самота.И този безчувствен Серкан живее в двора на родителите си,за да го вижда често майка му съобразявайки се с нейната фобия.Нехаресваш поведението на баща си,не мрънка,а прави собствена успешна фирма.Харизматичем,млад и богат иска отдаденост в работата но и той работи на 200 процента.Всички виждахме че Серкан няма ли го офиса се превръща в квартално кафене.Но той винаги е бил загрижен за работниците,ако ти е лошо почивай работи от дома,болен си ще плати лечението,семейството ти е в затруднение,ще помогне/както с обучението на сестрата на Лейла.Израстнал с Селин не намира в нея приятел /тя е съгласна с всичко/баща му е отчужден и само с Енгин Серкан показва чувства.Докато в живота нахлува Еда -сирак отгледана от една леля,но с обич с топлина,с позволение да отстоява себе си,а от грешките ще се научи.Еда която всяка сутрин закусва с приятелките,за да споделят мечти,тревоги надежди.Серкан е не по малко чувствителен от Еда,просто е научен да живее в самота.При заминаването на Еда за Италия се разболя,защото винаги когато стреса е голям се разболява.Серкан израстна,започна да се изразява за това което го вълнува за чувствата,той каза Еда остани с мен а аз ще дойда в Италия с теб ще наглася животът си така ,че да ти помагам да гониш мечтите си.Нима в една постъпка е без състрадание,неговата отчужденост и при тнципи наричаме робот. А не е ли така и със Керем и Ханде тойкойто е с чудесен опит като артист,се отдръпна назад за да я оценяват нея,даваше и увереност в работата,увереност пред феновете и резултата е виден за един филм,за по м Алко ко от година.Нанде грейна,изявите и са по чести,по отворена е към публиката,а Керем той е горд че познава красива,но и успешна уверена жена.Един филм който промени представите ни за химия между ГГ,този филм промени не само Героите но и артистите играещи тези герои.Харесвсм Керем човекът,който се издържа сам учейки актюрско майсторство,харесвам Серкан който отпратен от малък от дома с труд с работа с дисциплина става най добрия млад архитект,харесвам и шефа Болест загрижен за тези около него,дори те и да не го разбират.Един мъж който независимо от живота не е озлобен,а тихо,тайно загрижен.Но влюбения Серкан открития който за любовта ще се откаже и от холдинга най много  харесвам.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 20:29 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт