Осъзнавам, че съм в "нарушение"! Приключила е седмицата на Еда, но аз споделям за Ханде

Изгледах най-после "Дъщерите на Гюнеш"!
Любопитна бях за пътя на Ханде. До преди "Почукай на вратата ми" приемах личицето й за не толкова красиво, фигурата й за не толкова съвършена, излъчването й за кукленско и се изненадах, че има толкова почитатели - милиони, че е толкова популярна в уважавани класации.... Дори не разбирах защо точно Тя е избрана да играе до Керем. Отдадох го на акция за имиджа му след незаслужено спрения "Великолепният тандем" и нетолкова популярния "Неживите".
Вгледах се в нея като партньорка на Керем. /Той, за мен, си е УАААААУУУУУ!/
Затова останах възхитена от енергията, която тя внесе в образа на Еда.
В "Дъщерите на Гюнеш" тя е една от гл.героини. Ханде тогава е на 22 години, изглежда ми като пораснало детенце с личице като "палачинка.
Героинята й /Селин/е тинейджърка, кокетна и своенравна, стараеща се да е независима и борбена, получаваща задължително каквото е решила. Ханде играе, амииии, не много добре! Изгледах и "Азизе". И пак е съвременно момиче, и пак е в ролята на самостоятелна, борбена, отстояваща принципите си девойка. Играта й е мнооого по-добра!
Момчетата: Толга Саръташ и Буура Гюлсой са й само партньори в снимките. Не виждам никакви искри между героя и героинята помежду им. Изглеждат като колеги, излезли пред камерата да си свършат работата.
Тези й две роли /само тях съм гледала/ не биха ме задържали пред екрана, дори, за да науча края на разказваната история.
Но........... израстването на Ханде е зашеметяващо!
В "Почукай...." Ханде се раздава и играе прекрасно! Ролята е благодатна! В нея има движение, развитие на образа, роля с послание за /най-вече/ турските момичета, и ние сме свидетели на метаморфозата на Еда. А, Приятелят и тяхната лична химия изваждат от Ханде невероятна страст. Това е роля, която се играе с огромна Любов....
Съзнавам, че написаното е леееко объркано, може би твърде кратко, но в момента това са моите мисли и много държах да ги споделя с вас.

Благодаря на всички момичета, списващи темите!
Благодаря за темите, които са тооолкова красиви!
Благодаря за позитивния дух, който цари във всички теми!
ГУШ!
Така или иначе отдавна тук пишем и феновете на Ханде, и тези на Керем, а някои сме от отбор ХанКер (почти всички май, май), така че не виждам смисъл да имаме отделна тема. Поне засега. Да видим, като свърши сериалът, какво ще стане. Какви проекти предстоят и за двамата. Как ще се развие връзката им. И така...
Значи така ги усещаш различните превъплъщения на Ханде... Да си призная и на мен никога не ми е била така красива преди ПнВ, нито ми се е искало да я гледам другаде. Открих я в точния момент. И да, в нашия сериал си играе съвсем добре, раздава се истински. Мисля, че с Керем взаимно си влияят и изкарват най-доброто от себе си. Как стигнах до това заключение без да съм ги гледала преди - ами не знам!
Много реално изглежда всичко и им се получават сцените с лекота. Забравяш, че е просто филм.

В случая дали е пак така, не знам.

И от неговите постове винаги се усеща уважението, което изпитва към Ханде, а и към жените изобщо. Друга вселена е Керем, няма да го заобичат турците. И като един интелигентен и с уникална обща култура човек слуша страхотна музика, съдейки от това, което споделяте. Много му се радвам!