Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
В интернет се споделя това:

Защо всички го споделят? Какво пише? Какво пропуснах?

# 331
Кукличке, благодарят за подкрепата..
Гугъл това каза поне.
"Уважаеми Ханде и Керем Бюрсин, благодаря ви много за ценната и значима подкрепа за дейността на неправителствената организация.  Надяваме се вашата подкрепа винаги да бъде с нас."

# 332
Споделя се заради частта:
,,Уважаеми Ханде и Керем Бюрсин"
В туитър масово смятат, че са се оженили и Малдивите всъщност са меден месец

# 333
Хахах това Ханде и Керем Бюрсин за втори път го пишат , не помня точно какво беше предното , от някаква фирма пак беше , но после го поправиха следкато интернета полудя Joy
Ето ви малко лице , най-доброто, което успях да направя от телефона Joy

100% беше умишлено на тъмно , но какво крие толкова...май прическата си 😂😂😂

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:07 от mikipoli

# 334
И аз се опитвам да си спомня в момента къде го бяха написали пак така Joy
В Туитър четох предположението на едно момиче, че системата автоматично изпращала подобно съобщение на всеки дарил и до ,,Уважаеми" се слагало името, посочено при дарението. Та било възможно някой да е дарил и вместо името си да е написал ,,Ханде и Керем Бюрсин"
Хахах това Ханде и Керем Бюрсин за втори път го пишат , не помня точно какво беше предното , от някаква фирма пак беше , но после го поправиха следкато интернета полудя Joy

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:08 от ally.yor

# 335
  • София
Ето ви го Керемчик. Изберете си що годе най-светлата снимка и си го гледайте.

Качвам и видео с пълното участие на Керем.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:17 от БлагаВест

# 336
Нов фотошоп Joy какво би написал Керем за хотела като отзив Joy

"Невероятно преживяване! Това е рай! Но wifi е зле Sad и няма осветление." 😂😂😂

# 337
Здравейте, момичета! Hug
Голям майтап с това участие на Керем, явно в този най-прекрасен хотел едва е намерил wifi в някакво тъмно ъгълче Joy Защо се крие, нямат ли намерение да пуснат обща снимка уикенда, аз така съм се настроила Joy Joy Joy
Нито кокче, нито опашка видях, дано някой го накара да се подстриже скоро Satisfied
Ханде и Керем Бюрсин звучи много добре, стискам палци Stuck Out Tongue Winking Eye
Редактирам се: mikipoli, благодарско, това вече е друго нещо Hands Plus1

# 338
  • София
На мен Керем ми харесва с тази нестандартна прическа. Пък и той е в почивка. Нека малко смени строгият и официален стил с нещо по-хипарско. Когато се завърне вече за подновяването на снимките сигурно ще го приведат в онзи стил Болат. Така че сега нека релаксира. Пък и не е нужно на нас да ни харесва. Важно е Ханде какво мисли.

Прочетох че се очаква Ханде и Керем да се върнат в Турция или в неделя или в понеделник. След това се готвят да заминават при неговите родители в САЩ. Може би към тях ще се присъедини и сестра му от Канада. Нещата вървят към "семейство Бюрсин".
Не случайно Неслихан Айдън му праща картичка с пръстен и му пожелава късмет.

# 339
  • Кърджали
Това сторинна Неслихан не беше насочено към Керем. Някои фенове са ѝ писали, пе явно в нея има ешо, което събира главните актьори катп двойки и в реала (зашото едва ли вече някой се съмнява, че Керем и Ханде са двойка). Та ѝ писали може ли да играе в един проект с главните герои на "Вятърничъв" (не съм го гледала и ми бягст имената на актьорите), защото много ги харесвали и искали и те да са двойка в живота. Та от там тръгна и тази картинка все едно ще отваря агенция "Ако е писано ще стане" и да събира двойки...

Иначе, Неслихан определено си харесва Ханде и Керем. Особено за Керем песто пише, че е много палаво "дете", но много си го обича

# 340
Relaxed Гледам го и се сетих за сериала Викинги.

# 341
То от почивката аз поне не можах да разбера каква е точно прическата, но на онзи лайв, на който казваше, че искал да си я отмята, беше леле-мале. А иначе си права, БлагаВест, не е важно на нас да ни харесва, да си ходи, както иска, тракам си по клавиатурата просто. Hands V
На мен Керем ми харесва с тази нестандартна прическа. Пък и той е в почивка. Нека малко смени строгият и официален стил с нещо по-хипарско. Когато се завърне вече за подновяването на снимките сигурно ще го приведат в онзи стил Болат. Така че сега нека релаксира. Пък и не е нужно на нас да ни харесва. Важно е Ханде какво мисли.
...

# 342
  • Кърджали
Късо подстриган си е по-хубав. Давам му един месец да се порадв на прическата си (щото па ме е питал, нали)...
Но аз по принцип не харесвам мъже, които не са късо подстригани. Дори и малки момченца.
Оф, лек нощ от мен, много се уморих днес, време е да си поина малко

# 343
Слънчице , благодаря за гифчетата , ето който не е видял кокчето от скритата камера онзи ден, сега се вижда идеално Joy
Всъщност в момента са си доста модерни този тип прически, но просто на Серкан Болат няма да му отива на имиджа 😂😂😂
Като цяло самата коса щом е прибрана назад аз съм ок , да не е с разпуснати коси като девойка Joy

# 344
  • София
Керем е подстриган много късо отстрани и отзад. Има един по-дълъг кичур коса, който тръгва от горе и пада назад. Точно него го е вързал. Но предполагам, че това ще е временно докато му мине мерака. Сценаристите бързо ще го подстрижат.
Доколкото се вижда от снимката и брадата е подкъсена.

Аз го харесвам и с такава коса. Много младежки вид има така.

Общи условия

Активация на акаунт