Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • София
Flowers Four Leaf Clover Привет, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Влизам с гръм и трясък и се включвам директно по темата с последните снимки на Ханде. Grinning Залагам, че Керем е снимал. Като гледам какъв фатален и страстен поглед е вкарала Ханде, нямам съмнение кой е зад обектива... Това първо. Второ, по-интересно ми е какви коментари ще последват сега под снимката... Smirk И трето, забелязала съм, че, когато Ханде е активна, и Керем пуска нещо. Така че съм в очакване... Trollface

Nature Sun With Face Усмихнат ден ви желая!!! Nature Sun With Face

# 377
Керем
Коментар:Между другото,каква красива снимка правите

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 13:28 от sani1212

# 378
  • София
Ах тази Ханде!  Как може да има такава красота и страст. Как ли издържа Керем. Колко ли още мъже точат лиги по нея.  Между другото аз знам за един такъв, но сори... Изпревариха го 

Утре 25.04.2021г. семейство Йълдъръм имат годишнина от сватбата си. Сигурно ще има купон по този повод. Като знаем Гамзе каква любителка е на снимките ще ни затрупа с тях. Само можем тайничко да се надяваме в някои от тях да видим и нашите любимци. 

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 14:55 от БлагаВест

# 379
Керем коментира   „Това е истински AMANIM !!!!!!!!!!!!!!” и тя отговори „През твоите очи

# 380
Бамби имала пръстен .... Wink

# 381
  • София
Бамби имала пръстен .... Wink

Не посмях да ви кача едно испанско видео, в което се коментираше, че Ханде и Керем ще се сгодят там. Мислех си че са някакви фантасмагории. В него се казва, че ги очакват даже женени. Аз не повярвах, но ще видим.

Тръгнах да търся видеото за да ви го кача и вижте на какво попаднах.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ  ПОСЛЕДНА МИНУТА !! (МАЛДИВИ)

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 15:03 от БлагаВест

# 382
# 383
Керем коментира   „Това е истински AMANIM !!!!!!!!!!!!!!” и тя отговори „През твоите очи

Ако имах Инстаграм щях да напиша :
Спрете да флиртувате!
Шега, аз много им се радвам! Дано намерят щастието един в друг и да успеят да го задържат! 😍😍😍

А, тази снимка със слънцето между краката на Ханде е много творческа! 😂

# 384
Той я целуна. Без предупреждение, без разрешение, без дори да реши да го направи, просто защото не би могъл да направи нищо друго. Той имаше нужда от този дъх, който тя задържаше. Той му принадлежеше и си го искаше обратно. 💛

# 385
  • София
Фандома не се спира. Питат "Керем какво правиш".
А той се смее и отговаря
: "Всички сте лоши"

Продължават да си разменят любовни признания. Тези двамата сладури са ми много интересни. Току що са се измъкнали от леглото и започват като влюбени юноши да си разменят послания  

Като го гледам този памук и ми се прииска да съм на морето с купичка вкусен сладолед.

Едно много красиво стори на семейство Йълдъръм, във връзка с тяхната годишнина от сватбата им.

https://www.instagram.com/stories/gamze_ercel/2558372873913653744/

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 16:23 от БлагаВест

# 386
Последният 39 епизод преведен ли е ?
АКо има линкове, някой да сподели Simple Smile

# 387
  • София
Ето на кого се опитва да подражава Керем.

Вчера Керем старателно е изтрил етикетите на 5 снимки от периода със Серенай. Ето една от тях от 2016 г.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 17:24 от БлагаВест

# 388
  • Пришълец
Последният 39 епизод преведен ли е ?
АКо има линкове, някой да сподели Simple Smile
Мисля, че не е преведен все още, Кукличке.

# 389
Том Харди е... Ама тя и Ханде си го избра, когато беше последната й изява. Забравих шоуто. Та, Керем е слушал с двете уши сигурно 😆
Харди го харесвам, но въпреки това тази прическа ме дразни, не знам защо. Надявам се, че при следващата ни среща със Серкан Болат, това "нещо" няма да е вързано на главата му.

Общи условия

Активация на акаунт