Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Пришълец
Ели, Слънце, Елинор - браво, че сте толкова смели в предположенията си. Stuck Out Tongue Winking Eye Да ви кажа, че може и да не сте далеч от истината и  искри да са прехвърчали още отначало, което на бившия на Ханде да не му е убягнало. Нали нещо бил ревнувал заради целувката в първи епизод /ако не е само слух, разбира се/.
Аз си мислех, че понеже са необвързани и двамата са така освободени и такива добри отношения демонстрират, но като не ми се вписваха в представите за ”просто приятели” по едно време мислех, че го правят с рекламна цел. Признавам си. Не ги следя тези хора отпреди и не съм наясно дали са си такива неподправени или вкарват добре познат трик колкото да държат феновете под напрежение има ли любов, няма ли...
В новогодишното издание на Гласът на Турция макар и режисирано обаче, сияеха и Ханде, и Керем. Пускам си го отвреме -навреме. Blush
Май тогава по-сериозно се замислих аз, че може и да е нещо истинско, понеже съвпадна като време с интервюто им за Hello. И доколкото може да се вярва на разните изказвания, Керем каза нещо двусмислено тогава - че иска Ханде да остане в живота му. Но защото са приятели или му е любима, иди го разгадай ако можеш...

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:19 от Маргарита Н.

# 406
Мики, още като видях снимката (не бях дочела поста) и в главата ми беше въпросът - Искаш да ме дразниш ли? 🤨

Аз се чудя "Аманъм" какво точно значение има за тях. Нещо като "Великолепно, прекрасно" ми е, но едва ли някога ще разберем 🤓

# 407
Според мен - флирта беше налице отначало.
Керем още от първата им среща е сексуално привлечен - той се изчервява, нервен около нея, изял кило и полвина зелени сливи....
И е вярно, че Керем прави щуротии да се покаже - песни, скейтборд, стряскане, обзалгания...
Ханде и тя флиртуваше и се правеше на гимнастичка по колите.

Ама нещата за мен са се случили м. ноември.
Просто от август-септ - нямаме доказателства.

А от м. ноември имаме - Керем се похвали, че Ханде му е купила розова шапка.
А аз се чудя какво й е купил той за рождения ден - нещо розово ще е. След, което Керем сложи розовата шаппка и беше в розови облаци поне седмица.

И в началото на м. дек беше този лайф по потник и розова шапка - https://www.youtube.com/watch?v=3Ic23n2qRgU

За мен розовата шапка беше знак, че е с Ханде. Няколко пъти по време на лайфа на Керем му се искаше да пусне голямата бомба... ама Гюнфер и Ханде не му дадоха.... Joy

После беше фотосесията м. дек и интервюто за Hello и обяснения - искам Ханде завинаги в живота си и искам Керем на изложибите ми... - бяха си като двойка а и музиката към промо клипа на фотосесията беше песен специално композирана в която се пееше.... някъде има любов, която скоро ще бъде разкрита Joy

След това участието в Гласът на Турция -където Керем беше ясен, но в същото време Ханде пусна селфи с хаштага partners in crime - което за мен си е признание за връзка

След което разредиха лайфовете, понеже не можеха да скрият издаваха се без да искат, и дори накрая ги спряха за месец и полвина, почти два.

Но като тръгнаха клюките за Мурат 0.2 - хоп Керем маркира територия с Амънъм - и хората спряха да нападат Ханде и да измислят простотии и пак се върнаха и фокусираха над Керем, аманъм и коментарите му в инстаграм...

* ама може и да съм в грешка, може и от август да е... ама да са успели да се прикрият много добре... не знам - дано разкрият в някой лайф повече детайли

# 408
  • София
Ето и моето предположение - като държа да отбележа с дебели и големи букви, че е само предположение, колкото да си тракам по клавиатурата и защото съм непоправима романтичка: за мен е любов от пръв поглед.

Ханде е била с Мурат - доколкото знам, са били сгодени и са планирали сватба на 07.07.2020. Керем е бил необвързан. Викат ги за сериала. Никой не познава другия, не са очаквали нищо от тази среща. Но бам! Керем си харесва Ханде още на първата им среща, но знае, че е обвързана. А Ханде усеща, че изпитва нещо, което не трябва да изпитва. Затова иска да откаже проекта и да приеме друг. Керем чувства, че трябва да я спре, обажда й се и просто си излива душата. Снимките започват. И двамата са привлечени един от друг. Ханде решава да се раздели с Мурат, защото осъзнава, че той не е човекът за нея. Керем е на седмото небе от щастие, но действа предпазливо. Не иска да я стресне. В началото са само закачки, сближават се като приятели, опознават се и се харесват. Приятно им е да са заедно. Тази химия, която ние усещаме на екрана, представяте ли си какво е на живо?? И така... и двамата са влюбени. Осъзнато влюбени. Необвързани. Млади. Приятно им е заедно. Харесват се. Допълват се. И просто се е случило. Залагам на целувка и след това са се обяснявали. След това още целувки и така. Решили са да изчакат, преди да го оповестят. По ред причини. Но колко можеш да пазиш една любов в тайна?! Вероятно вече са сигурни във връзката си, в чувствата си, преценили са, че е дошъл моментът. Какво да ви кажа, момичета - станахме свидетели не на една, а на две любовни истории. ЕдСер и ХанКер. Една приказка и една реалност. И дано реалността е по-красива от приказката. И е завинаги. Heart

~ Ваша влюбена Бърборанка ~

# 409
Някой има ли предположение откога им е започнала връзката? Все си мисля, че епизодът в Анталия е бил преломен. Някъде тогава и майка му започна да коментира активно. Хареса си Ханденцето за снаха. Relaxed

И аз отдавна си задавам този въпрос... И сега едно свободно съчинение по темата...  Ама пак да кажа, че съдбата си знае работата... И ще започна още от началото... Среща в офиса на Керем. Той и тя - прекратили нормално и възпитано връзки с предишни партньори. Той  - от вълнение изяжда килограм и повече сливи /явно не може да стои спокойно срещу такава грациозна, сериозна и привлекателна жена/. Керем дочува, че Ханде се колебае между два проекта и се хвърля като истински лъв в атака. Звъни по телефона и "мотивиращо" й обяснява /много ми е интересно с какви точно думи, ама нейсе.../ как ще бъде голяма грешка, ако тя не приеме този проект. Тя, от своя страна, вероятно се вслушва в неговите думи, доверява му се, а и Керем със сигурно е бил достатъчно убедителен, за да му повярва Ханде. Керем е щастлив, че е успял да склони една толкова красива жена да участва с него в този сериал. И още нещо ... достатъчно опит има през годините, за да е наясно, че трябва да опита всичко, за да не пропусне възможността да му се изплъзне нещо, което го привлича и което му е интересно /това прозвуча двусмислено, но всеки да го интерпретира както му харесва - дали става въпрос за сериала или за Ханде Smirk/ После - тръгва сериалът, Керем започва да провокира своята партньорка /дотогава достатъчно сериозна и отдадена на играта/, започва да я закача, да я кара да се усмихва все повече,  да флиртува, да се шегува с нея, но правейки го така, че да изпъкнат нейните положителни качества, например, че е достатъчно стойностен и сериозен човек /докато той не се смущава ни най-малко от своята собствена "визия" и начинът, по който ще изглежда в обществото, предвид непукизма /относно всички забележки по повод турския му език, примерно/ и глобализма му/. Ииииии.... от закачки и шеги, целувки режисирани и не толкова .... ето че двамата се озовават на Малдивите заедно... Heart Реал и сериал се припокриват и в един момент чак става невъзможно да прикриват своите истински емоции и чувства... Съдба ли е било, предопределеност ли е било, закономерност ли, кой знае?! Явно така е трябвало да се случи... Важното е да са щастливи...

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:48 от mury9

# 410
Бърборанкe Много ми допада твоето предположение Heart

Иначе се сетих, че Ферит предлагаше Серкан и Еда да отидат лятото на Малдивите Joy

еп28:

Майката на Керем:

Защо слагат турците тези сини очи - пак ли е като при нас като против уроки?

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 22:06 от kukli4ka456

# 411
  • Кърджали
Кукличке, синьото око и при тях е протия уроки. Ами така де, тскава хубава снаха ще си има...
То мсй и Серкан разглеждаше снимки от Малдивите за да подготвя изненада за Еда. Плововр, зеленчуци, всичко сложиха в една торба...
По другият въпрос, аз нали със закъснение ги открих, бяха излъчили 11та серия. При първият лайф, който гледах след това, дали са имали връзка, не знам (повече клоня към не), но Керем си я гледаше така захласнато, че само дето не си беше окачил табелка на врата "аз съм влюбен и загубен". След това се върнах да гледам префишните им лайфове, личеше си взаимният интерес, но бяха по - сдържани. Може би заради това, че много се коментираше за раздялата на Ханде и Мурат и нарочването на Керем като причината за тази раздяла.
Мисля си че връзката им е някъде от ноември - декември... Но само те си знаят. Но за годежи, бракове мисля че им е още рано (каза го този, който две седмици след едно запознанство отиде на гости и забрави да се прибере 🤣🤣🤣)

# 412
За мен Керем си е харесал Ханде още от началото, но тя се е правела на недостъпна и той трябваше да се потруди за да я спечели! 😍😁🥰
За мен са заедно някъде от както и Еда и Серкан т. е. 11 епизод! 😇😂🤭
Това е след целувката Керем е доста нервен, Ханде - щастлива! 😜

Редактирам се за да ви оставя и това клипче с едни от най-вълнуващите ЕдСер моменти! 🙈

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 22:44 от lady laura

# 413
  • София
Хайде и аз да си кажа мнението. Прочетох ви с интерес. Почти ми съвпадат предположенията с вашите. Явно сме се събрали доста интуитивни мацки.
От кога е започнала тяхната връзка с точност не мога да се ангажирам да кажа. Но аз мисля като Бърборанка, че това е любов от пръв поглед. Двамата са се срещнали за първи път през м.март миналата година в офиса на Керем. Събрали са се за да обсъдят евентуалният нов проект. Керем е бил привлечен още от първият момент от Ханде. Това съм абсолютно сигурна. За нея не знам, но предполагам, че е имало някакво привличане и също го е одобрила. Но след тази първа среща започва пандемията. Затварят за 2 месеца всичко и те не се виждат повече. През това време на Ханде и предлагат още един проект. Тя започва да се двоуми. Как обаче Керем разбира за това не е ясно. Това според мен показва, че той не е прекъсвал да се интересува от нея. Сигурно чрез познати е разпитвал.  Когато разбира, че може да му пропадне сериала, той решава да действа. Звъни на Ханде. Вече това всички знаем как завършва. В онова прословуто предаване през есента, когато той се появи по потник и с розовата шапка, самата Ханде разказа какво и е казал Керем.  Той и  се е обадил по телефона и е казал следното: "Моля те, не ми го причинявай това. Заедно сме тръгнали и заедно трябва да извървим този път". Все едно вече са си дали някаква дума, та тя трябва да си я удържи.  
Керем тогава ми направи много интересно впечатление. До този момент той беше много по притеснителен, съобразяваше се, пееше й песнички и то със специално подбрани текстове. Флиртуваше, возеше я със стола, все около нея се въртеше.  С две думи сваляше я.  Изведнъж Керем се появява по потник, неглиже и с розовата шапка, подарък от Ханде.
Та си мисля, че някъде в този интервал от м. септември до м. октомври е станала сериозната заварката. През м.ноември вече те се държаха по друг начин. Пак бяха смутени, но това беше друг тип смущение. Точно така както се чувстват двама влюбени, които от скоро вече имат и сексуална връзка и се опитват да го скрият. Но то си личи, няма как да се скрие.
Защо обаче Ханде изведнъж отказва да се омъжи за Мурат. Ето тук е разковничето. Прекрати връзката си с него доста неочаквано за мнозина. Какво му е казала и защо са се разделили не се знае. Тогава тя официално го написа на нейния профил. Но въпреки това тя не прекъсна изцяло всякакви контакти с него. Каза че си остават приятели. Дали не е била предпазлива в новото си увлечение. Може би е искала да се убеди, че не е сгрешила в избора си с Керем. А може би се е чувствала виновна и гузна към Мурат. За да вземе обаче такова решение за мен това говори, че и тя вече е била хлътнала. А чувствата и към Мурат явно са били вече изстинали. Тя е карала тази връзка на автопилот. Свикнала е с него. В онзи жесток момент, когато загуби майка си той се отзовава и морално и даваше подпрепата си. Друг въпрос е, че се възползва от това и избърза да хване момента за да си я върне.
Връзката между Ханде и Керем започна много да се задълбава около Нова година. Вижте само каква фотосесия направиха. Това не може да се дължи единствено на голям професионализъм. Тези погледи, тези докосвания, това идва от вътре. На новогодишният концерт и двамата бяха толкова превъзбудени, че чак всички в залата го разбраха. И всички искрено им се радваха. Явно е започнало прекалено много да им личи и след Нова година им наложиха табу на лайфовете.
Колкото обаче и да им забраняват да афишират връзката си, това не може да продължава дълго. То напира като придошла река и в един момент прелива. Керем отдавна беше готов да се разкрие. Ханде е по-дисциплинираната и по сдържаната. Тя е тази, която успя да удължи времето.
Честно да си призная никак не им завиждам. Просто се поставям на тяхното място. Да си ужасно влюбен и да не можеш да го изкрещиш и да го изразиш официално. Това е жестоко.
Да не говорим за турските папараци. Те не спряха да ги пресрещат и провокират. Когато видяха, че няма да си признаят, скалъпиха този гаден комромат за Ханде. Е тогава вече Керем реши да действа светкавично. Видя че може да загуби момичето си и в един от последните лайфове направо в ефир каза "АЗ обичам Ханде", като я прегърна. Просто показа на всички чие е това момиче и да не си пускат пипалата над нея.
Много ги харесвам двамата. Такава харизма излъчват. Толкова са чисти и като хора и като любов. Дано да я съхранят и запазят. Защото в този свят на известните това е доста трудно. Може би и това също ги кара, по-специално Ханде, да са все още сдържани. Страхуват се от прекаленото вмешателство, да не им изиграе лоша шега. Но вече много по-смело и открито започнаха да си показват чувствата. Тези открити любовни послания през профилите. Това AMANIM. Толкова е силно и истинско.
AMANIM! Керем откри нова планета с тази думичка. Тяхната планета. Няма точен превод, но за мен това означава всичко, което е в сърцата им. Нещо като "Ти си моето всичко".

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:25 от БлагаВест

# 414
За мен началото е около качването на тази снимка. Датата е 4 септември.

И ето какво съм писала на 9 септември, ще се самоцитирам:

Цитат
Понеже съм на работа, изгледах последното видео без звук и по картинки само двамата изглеждат много, ама много влюбени. Не съм от тия, како Сийке, но около тях все едно хвърчат Амурчета и пръскат сърчица и розови листенца Cupid

За това видео ставаше дума >>>

https://www.instagram.com/p/CE6ZT0Vjerk/

Бях писала подробно и защо смятах, че до август месец, когато Ханде беше на една сватба, на която Далкълъч беше свидетел на младоженците, нашите не са имали връзка. За по-паметливите - Мурат изпя песен, с която един вид молеше Ханде да се върне при него и лекинко се унижи пред всички гости, защото Ханде не му обърна грам внимание... Както и да е, нека всички да са щастливи Kissing Smiling Eyes

# 415
  • София
Да Кате и моето предположение клони към м. септември 2020г.
На тази тераса се мъдреха 2 чаши с шампанско, доколкото си спомням. Тогава се коментираше, че Ханде не е сама.

Цитат

# 416
  • Пришълец
Момичета, все едно разказвате приказка Heart
Лелее, Ханде наистина ли е щяла да се омъжи за Мурат миналото лято newsm09 Е, не им е било писано това е...

П.П. Не си се объркала Алекс, в сериала Серкан разглеждаше снимки на лаптопа си, обмисляше да изненада Еда с почивка Joy Мело пък повтаряше, че са много изморени и им се полага...
По-рано в епизодите с амнезията не пропуснаха да вметнат, че любовта на работното място е забранена. Joy
Или ЕдСер в рамките на един епизод бяха приятели (като Принца, бабата и Балджа пречеха на щастието им), но знаем как сложиха край на приятелството си Joy
Преплетоха сериал с реал. Satisfied

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 00:04 от Маргарита Н.

# 417
Ама много хубаво разказвате за началото на една приказка. 😊 За мен няма значение кога и защо щом са щастливи.  И са моето откритие за сезона.

# 418
  • София
Момичета, все едно разказвате приказка, наистина Heart
Лелее, Ханде наистина ли е щяла да се омъжи за Мурат миналото лято newsm09 Е, не им е било писано това е...

И добре, че не се омъжи за него. Никак не го харесвах този човек. Не само визуално. И като човек. Не е нейният. Женен, разведен, после се заигра с едни момичета и го даваха по теливизиите, как купонясва. Когато Ханде видя репортажите в които го даваха в една кола с момичета, още същата вечер тя се изнесе от общата им квартира. Мурат после дълго време се опитваше да си я върне. Чак след смъртта на майка й успя да се сдобрят.
Той и на съпругата си Мерве Болуур, също изневери. Затова се разведоха. Тя сумати време не можеше да се съвземе. Изпадна в депресия. Чудех се на Ханде. Какво може да я задържа при него.
 Мога само да благодаря на съдбата, че ги срещна с Керем. Явно двамата са със сходни съдби и имат нужда от много взаимна любов. Дано това да е тяхната истинска любов.

# 419
Скрит текст:

]И ето какво съм писала на 9 септември, ще се самоцитирам:

Цитат
Понеже съм на работа, изгледах последното видео без звук и по картинки само двамата изглеждат много, ама много влюбени. Не съм от тия, како Сийке, но около тях все едно хвърчат Амурчета и пръскат сърчица и розови листенца Cupid
За това видео ставаше дума >>>

https://www.instagram.com/p/CE6ZT0Vjerk/

Бях писала подробно и защо смятах, че до август месец, когато Ханде беше на една сватба, на която Далкълъч беше свидетел на младоженците, нашите не са имали връзка. За по-паметливите - Мурат изпя песен, с която един вид молеше Ханде да се върне при него и лекинко се унижи пред всички гости, защото Ханде не му обърна грам внимание... Както и да е, нека всички да са щастливи Kissing Smiling Eyes

Милият изчерви се като домат. Flowers Tomato А Ханде тук е тоооооолкова красива. Cupid
Момичета с удоволствие ви изчетох. Все едно чета най-интересната книга. Сега се връщам да потретя четенето.

Общи условия

Активация на акаунт