Да ви кажа, че може и да не сте далеч от истината и искри да са прехвърчали още отначало, което на бившия на Ханде да не му е убягнало. Нали нещо бил ревнувал заради целувката в първи епизод /ако не е само слух, разбира се/. Аз си мислех, че понеже са необвързани и двамата са така освободени и такива добри отношения демонстрират, но като не ми се вписваха в представите за ”просто приятели” по едно време мислех, че го правят с рекламна цел. Признавам си. Не ги следя тези хора отпреди и не съм наясно дали са си такива неподправени или вкарват добре познат трик колкото да държат феновете под напрежение има ли любов, няма ли...
В новогодишното издание на Гласът на Турция макар и режисирано обаче, сияеха и Ханде, и Керем. Пускам си го отвреме -навреме.

Май тогава по-сериозно се замислих аз, че може и да е нещо истинско, понеже съвпадна като време с интервюто им за Hello. И доколкото може да се вярва на разните изказвания, Керем каза нещо двусмислено тогава - че иска Ханде да остане в живота му. Но защото са приятели или му е любима, иди го разгадай ако можеш...

/ После - тръгва сериалът, Керем започва да провокира своята партньорка /дотогава достатъчно сериозна и отдадена на играта/, започва да я закача, да я кара да се усмихва все повече, да флиртува, да се шегува с нея, но правейки го така, че да изпъкнат нейните положителни качества, например, че е достатъчно стойностен и сериозен човек /докато той не се смущава ни най-малко от своята собствена "визия" и начинът, по който ще изглежда в обществото, предвид непукизма /относно всички забележки по повод турския му език, примерно/ и глобализма му/. Ииииии.... от закачки и шеги, целувки режисирани и не толкова .... ето че двамата се озовават на Малдивите заедно... 

Е, не им е било писано това е... 
А Ханде тук е тоооооолкова красива.