Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
То от тема за Керем..., сме на път да станем тема за сем. Бюрсин Wink
Бро, аз мисля (навярно и ти също), че истинския grain винаги е лесно различим от кофти качество. Grinning

За био на Ханде.. не знам дали Диди ще е съгласна. Темата се води на Керем. "Керем Бюрсин в..." и когато предложих да добавим Ханде в заглавието, Диди не се съгласи, защото това си е неговата тема, а екранните партньорки се менят, все пак.. Ако всички, в това число и Диди, са съгласни - от мен са гифчетата, разбира се.

# 631
Да, да, не ме разбирайте погрешно. Просто си спомням, че когато предложих да добавим Ханде в заглавието, Диди не беше съгласна, защото темата си е на Керем, независимо в какви сериали и с какви партньорки е. (Не е дума по дума, но схващате идеята, предполагам)
Та за добавяне на инфо за Ханде, според мен да се консултираме с Диди, ако не се включи тя преди това..

# 632
  • Пришълец
Разбрах ви, момичета, наистина. Засега да не предприемаме нищо предполагам. Sweat Smile

# 633
  • София
Ох! Grinning Обяснявам какво имам предвид, че май не съм била достатъчно ясна в предишния си пост - понеже Марги предложи да махне инфото за Керем в тема 87, споделих, че не знам дали това е окей и предложих, вместо да махаме инфото за него, да го оставим, като добавим и инфо за Ханде, защото темата ще е за ХанКер. Като нямам предвид по принцип да стои инфото за Ханде, а само за тази тема 87, защото ще е посветена на двойката ХанКер. Не говоря за екранната двойка, а за реалната, защото вече съмнения няма, че са заедно. Wink Но това е само предложение. Марги я прави, тя да прецени. И Диди да каже какво мисли, защото темата е за Керем все пак. Simple Smile

П. П. За grain-а, Магия, какво да ти кажа... Хората, които не разбират от фотография и обработка на снимки, не го приемат така. Правих преди години една фотосесия за клиент. Много известен фотограф бяхме наели. Страхотен професионалист и талант. Обработката след това я прави един от най-добрите ретушисти в България. А клиентът накрая коментира следното: “Не ми допада. Все едно има прах върху кадрите.” Това са хора, които се занимават с маркетинг, но не разбират от обработка на кадри и на тях този ефект не им хареса. Споделиха, че изглеждали като “стари снимки, с лошо качество”. Grinning

# 634
Марги,  предлагам накрая преди архива просто да си оставиш линка "Повече за Керем" без допълнителни гифчета и снимки, за да не е претрупано. А нагоре твори на воля Joy
За инфо за Ханде ми е излишно на мен. Blush
За шапките на Бърборанка, и двете ми харесват мнооого  , нямам претенции Heart Eyes

Миси , страхотен пост от бразилките Heart Eyes

# 635
И аз това си мислех. В скрит текст да е инфото за Керем.

# 636
# 637
Сетих се нещо , помните ли как мрънкахме, че ЕдСер са постоянно разделени, буквално ги събират за 1 серия и още на следващата е станала накаква драма Joy и на по-следващата се разелят Joy И понеже сме добри хора и верни фенове сега получаваме реванш за страданията си по ЕдСер Joy и истинска наслада с ХанКер Heart Смятам, че всичко си струва и това да беше най-смотания проект (а той не е!), пак ще съм щастлива, че го имаше , за да запознае тези двамата сладури. Heart Eyes

Колието на Ханде като кардиограма ли е ? Или само така ми се струва Joy

# 638
# 639
Сетих се нещо , помните ли как мрънкахме, че ЕдСер са постоянно разделени, буквално ги събират за 1 серия и още на следващата е станала накаква драма Joy и на по-следващата се разелят Joy И понеже сме добри хора и верни фенове сега получаваме реванш за страданията си по ЕдСер Joy и истинска наслада с ХанКер Heart Смятам, че всичко си струва и това да беше най-смотания проект (а той не е!), пак ще съм щастлива, че го имаше , за да запознае тези двамата сладури. Heart Eyes

Колието на Ханде като кардиограма ли е ? Или само така ми се струва Joy

И на мен на това ми прилича. Предполагам е от Керем и символ на неравномерният му сърдечен ритъм, когато Ханде е наблизо. Smiley

Снимки от 5 епизод, които не съм виждала. Sparkling Heart

# 640
Нови / стари снимки

Керем

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 17:17 от sani1212

# 641
На мен колието ми прилича на гласово съобщение 😀😀

# 642
  • София
"Любовта на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел е документирана."

"Ръка за ръка на Малдивите"

Докато Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, за които се твърди, че от известно време са заедно, продължават ваканцията си на Малдивите, връзката на двойката става ясна. Двамата бяха забелязани за първи път хванати за ръце от феновете си предния ден. Под снимката, майката на Керм Бюрсин, Джидем Бюрсин, също следвайки Ханде Ерчел в социалните медии, беше интерпретирана като „майката одобри връзката“.

А аз да допълня. Прочетох днес, че Ханде и Керем вече се готвят да отлетят за САЩ, където живеят родителите на Керем. Очаква се те да заминат някъде в края на месеца и ще стоят там до 17- ти май.

Все пак, колкото и да се опитват да се измъкнат от досадните журналисти, двамата са прихванати на летището. Успяли са и да вземат кратко интервю. Казват, че били поизмръзнали след горещите Малдиви на дъждовното истанбулско летище. Очакваме скоро да го покажат.   

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 17:42 от БлагаВест

# 643
От вчера

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 17:54 от sani1212

# 644
  • Бургас
"Любовта на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел е документирана."

"Ръка за ръка на Малдивите"

Докато Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, за които се твърди, че от известно време са заедно, продължават ваканцията си на Малдивите, връзката на двойката става ясна. Двамата бяха забелязани за първи път хванати за ръце от феновете си предния ден. Под снимката, майката на Керм Бюрсин, Джидем Бюрсин, също следвайки Ханде Ерчел в социалните медии, беше интерпретирана като „майката одобри връзката“.

А аз да допълня. Прочетох днес, че Ханде и Керем вече се готвят да отлетят за САЩ, където живеят родителите на Керем. Очаква се те да заминат някъде в края на месеца и ще стоят там до 17- ти май.

Все пак, колкото и да се опитват да се измъкнат от досадните журналисти, двамата са прихванати на летището. Успяли са и да вземат кратко интервю. Казват, че били поизмръзнали след горещите Малдиви на дъждовното истанбулско летище. Очакваме скоро да го покажат.  

Хахахаха!
Последната снимка, първо като я видях, реших, че като вижда журналистите на Керем му се е изправила косата! А, Ханде е сложила шапка, че нейната е дълга и ако се изправи така, ще измете летището...
Хахаха!

За темата и шапката /днес съм на тема шапки Simple Smile / Ако мога да се "набъркам"?
Девойки, според мен, така както е темата е много добре! Може би след всичко за Керем, преди архива на темите да се постави всичко, което сте нагласили за Ханде с уговорката, че е само за тази тема. Или още в заглавието, за да се вижда от самото начало, да се напише и нейното име....

А Тема 88 да е черно-бяла и с всички екстри, които можещите искат да ни покажат..... Така ще ни е по-занимателно докато сме в изчакване на продължениЯта! от Серкан/Еда и Ханде/Керем....................

Това е, разбира се с уговорката, че Диди е съгласна....

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 18:26 от Tonnybs

Общи условия

Активация на акаунт