Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Те са перфектни!😍 Направо сърцето ми не издържа❤❤❤! Имаше един припадащ мишок, като него съм в момента!

# 661
Къзларрррррр,тези двамата ми спряха тока,то верни е страстна седмица!!!
ОБИЧАМ ГИ МНОГОООООО,обичам любовта им и заряда които дават на хората❤❤❤❤❤❤❤❤
Хайде кога ще гърмим шампанското🍾🍾🍾

# 662
Гости май имаше мишока 😀

# 663
  • София
Живи ли сме?? Grinning Много ми харесват снимките, които избраха да споделят с нас. Типично в техен стил. Не са позиорски снимки. А снимки със смисъл. Ханде най-после е щастлива, личи й. Избрала е снимки, които го показват и доказват. С кепшъна го потвърждава. Заедно и щастливи. Ах!!! Heart Eyes А Керем си признава това, за което мечтае от месеци - аз и ти, само двамата, изгубени, далеч от всичко. Прекрасните ми те! Припадам от кеф... Heart

# 664
Страшни сладури са Revolving Hearts

В момента феновете са така .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 665
  • Плевен / София
Те са перфектни!😍 Направо сърцето ми не издържа❤❤❤! Имаше един припадащ мишок, като него съм в момента!
заповядай...

# 666
Инстаграм и туитър направо изпушиха😂😂😂
Снимките им за 15 Мин имат вече над половин милион харесванияяяяяя.
Дано всички останат живи!
Незнам ако качат някой снимка със целувка......
❤❤❤🔝🔝🔝

# 667
Бро, аз не съм много жива след тези снимки. Не мога да опиша с речника с който разполагам радостта си от тяхната любов. Толкова елегантно и ненатрапчиво споделяне на чувствата им даже не съм си представяла. Но пък ако трябва да съм честна очаквах го. И двамата буквално разцъфнаха пред очите ни. Много ама много много им се радвам...

# 668
  • София
Привет, развълнувани момичета! Flowers Hibiscus

Чета, че днес почти целия ден сте обсъждали шапка за следващата тема, посветена на Ханде и Керем! Ами сега, като има чисто нови, прекрасни снимки, най-после са открито заедно, влюбени, прекрасни и искрящи сред невероятната природа на Малдивите?! Просто си помислих, че никак няма да е лесно при това изобилие на новини (дългоочаквани от повечето от вас, защото аз се съмнявах до последно Sunglasses!) и повече от фантастични снимки да се подбере снимка за шапка на следващата тема! Успех на Марги и екип!

# 669
# 670
  • София
Колко интелигентно ни въвеждат в техния вълшебен свят. Не е нужно да се появяват по молове и ресторанти, демонстративно хванати за ръце, с едни дежурни усмивки и да отговарят на журналистите колко са влюбени и щастливи.
Достатъчно е това което виждаме от тези прекрасни лични снимки.  Щастието е изписано на тях. Другото е пози...

А този отскок на Керем ми е много познат. Искаше ми се да го открия и да го сравня но не мога да го намеря.
Това е онзи скок през зимата до фургона, когато снимаше с Нилпери, а Ханде отиде на визитация...

# 671
Колието от днес по-рано е носено от Еда/Ханде в сериала в епизод 19 също.

# 672
Заповядай, Линде

https://mobile.twitter.com/amorhande/status/1351480085719736322

Дечко си е и това е Joy

# 673
# 674
  • София
Колието от днес по-рано е носено от Еда/Ханде в сериала в епизод 19 също.

Виж ти Магийка. Значи то е подарено доста по-рано и Бамби не го сваля дори и на снимките.

Общи условия

Активация на акаунт