ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 91 582
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Здравейте!
Аз отново имам един въпрос, който не е в контекста на сериала. Някой спомена, че тук участва и дъщерята на Гюл Арджан, някой разбра ли в коя роля?
Благодаря предварително, дори и да нямам отговор!

Здравейте,

Дъщерята на Гюл се казв Şebnem Arcan и участва във пет епизода, в начолото на 3-ти сезон. На линка отдолу са изброени голяма част от екипа, включително и тя, но не всички. Според мен е една от жените в затвора с Джавидан, но не съм сигурна.
Снимката е от Инстаграм профила й.

https://m.imdb.com/title/tt9826628/fullcredits/cast?ref_=m_ttfc_3

Благодаря много! Предполагах, че е една от затворничките. Не знам какво съм търсила...може би визуална прилика и наследствен талант. Simple Smile

# 166
Здравейте!
Аз отново имам един въпрос, който не е в контекста на сериала. Някой спомена, че тук участва и дъщерята на Гюл Арджан, някой разбра ли в коя роля?
Благодаря предварително, дори и да нямам отговор!

Здравейте,

Дъщерята на Гюл се казв Şebnem Arcan и участва във пет епизода, в начолото на 3-ти сезон. На линка отдолу са изброени голяма част от екипа, включително и тя, но не всички. Според мен е една от жените в затвора с Джавидан, но не съм сигурна.
Снимката е от Инстаграм профила й.

https://m.imdb.com/title/tt9826628/fullcredits/cast?ref_=m_ttfc_3

Благодаря много! Предполагах, че е една от затворничките. Не знам какво съм търсила...може би визуална прилика и наследствен талант. Simple Smile

Здравейте пак,
Вчера след като ви отховорих се разтърсих малко. Всъщност Шебнем е качила снимка от сцена с Джавидан, просто аз късно я видях.
Относно приликата - след кратък преглед на профила си мисля, че Гюл е мащеха на Шебнем. Но може и да греша. Гюл и Атила се женят през ‘84, а Шебнем е родена ‘77 или ‘79 (в интернет има две дати). Също така Шебнем има детски снимки с една жена, която нарича майка и от постовете разбирам, че е починала. Не говоря турски и гугъл не винаги превежда разбираемо, така че може и да греша. 🤷🏻♀

Приятен ден 😊

# 167
Привет 🙂,
В интервюто Джан Верел каза, че са в почивка от април и сега след празника започват снимките за 4-ти сезон. Липсва му сета, обича работата си и е нещастен, когато не работи. Предполагам ще започнат началото на август. Дано всичко около работния процес е наред, защото последните дни Турция отчитат ръст на заразените. Ето и  подготовката за новия сезон

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 16:46 от Ramona

# 168
Привет 🙂,
В интервюто Джан Верел каза, че са в почивка от април и сега след празника започват снимките за 4-ти сезон. Липсва му сета, обича работата си и е нещастен, когато не работи.
Предполагам ще започнат началото на август. Дано всичко около работния процес е наред, защото последните дни Турция отчитат ръст на заразените.
А ето и как Гьокберк се подготвя за новия сезон

Благодаря ви, Ramona!

# 169
Здравейте winona, визуална прилика и наследствен талант между двете не търсете, макар че са доста близки. Шебнем е дъщеря на съпруга на Гюл Арджан и двете нямат кръвна връзка. Майката на Шебнем е починала отдавна. Родният син на Гюл Арджан играе Сефер в сериала и както се предполага продължава и в 4 сезон.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 17:45 от dani_pop

# 170
  • Русе
Здравейте winona, визуална прилика и наследствен талант между двете не търсете, макар че са доста близки. Шебнем е дъщеря на съпруга на Гюл Арджан и двете нямат кръвна връзка. Майката на Шебнем е починала отдавна. Родният син на Гюл Арджан играе Сефер в сериала и както се предполага продължава и в 4 сезон.
Благодаря! Не знаех, че не е родна дъщеря на Гюл Арджан, а и сте права - талант не се наследява. Или го имаш, или - йок! Simple Smile И все пак ...ето какво ми "снесе"  Гугъл: " Атила Аркан, чието истинско име е Атила Гюрсес, е родена в Истанбул през 1945 година. Той е син на театралния и кино актьор, режисьор и сценарист Мухарем Гюрзес. Брат му се казва Кемал Гьокхан Гюрсес. Атила Аркан получава част от театралното си образование в Англия.

Атила Аркан, който е известен със своите телевизионни пародийни предавания, наречени Binbir Surat, в които имитира известни личности, излъчвани на телевизионни екрани за период от 1994 г., също участва в много филми, театри и телевизионни сериали. Той също беше представен в рекламата на дъвки Patbom за балончета през 90-те, което го прави една от най-добрите реклами на времето.

Атила Аркан е омъжена за актрисата Гюл Аркан от 1984 г. и има дъщеря на име Чебнем Севги Гюрсес и трима сина на име Баръш, Йозгюр и Чагър. [1]

Умира на 16 ноември 2015 г."

# 171
# 172
Шебнем Арджан е родена на 18 септември 1977 година.

# 173
Шебнем Арджан е родена на 18 септември 1977 година.
А баща и Атила Арджан, с рождено име Атила Гюрсес, се жени през 1984 г. за Гюл Арджан, с която имат трима сина.

# 174
# 175
Привет,
Снимките на 4 сезон са започнали😊

Аз си мисля, че ще продължат от там където прекъснаха през април. И може би Джансу ще участва. Не знам, в интервюто не я пита дали ще участва в новия сезон, т.е. водещата може би е наясно, че ще играе и няма защо да я пита. И в интервютата на другите за Сабах(Гьокбер и Джан), също не ги пита дали ще са в 4 сезон, а знаем че ще участват.

Интервюто на Джансу част 4(последна):

Смятате ли, че сте късметлия?
Смятам, да. Късметлия съм! Наистина! Имам късмет! Слава богу... Имам различен тип късмет, но имам късмет. Щастлива съм в това отношение. Надявам се късметът ми да не ме оставя.

Дай боже! Паметта ви силна ли е?
Да!

Иска ли ти се да не е така?
В някои случаи ми се иска да не така. Имам предвид лоши моменти, които съм преживяла, неща които не искам да си спомням. Да, казах че те са опит, но все пак някои неща… Би било хубаво, ако изтрием някои от лошите спомени, които имах.

Били ли сте критикувани някога?(смеят се)
Говорихме много за това.

Определено е имало лоши коментари. Нещо голямо, което може да се нарече линч.
Най-вероятно в началото на сериала. Всъщност не ги гледах толкова много. Работехме по много стегнат график. Наистина нямах възможността постоянно да проверявам социалните медии. Не съм от хората, които ги използват много, нямах време. Винаги бях на снимачната площадка, или снимах, или се подготвях. Това не беше нещо, което следях постоянно, но доколкото знам, имаше.

Повлия ли на настроението ти?
Не.

Това е хубаво! Ако беше така, това се отразява на живота на човек. От тази гледна точка може да е лошо.
Всъщност затова казвам, че мен не ме засегна, но не означава, че не е засегнало някой друг. Това може да засегне много други. Заснехме сериала “Учителят” на тази тема. Беше по темата за социалните медии. Показва историята за самоубийството на едно момиче, защо се е случило и критиката в социалните медии. Заснехме това и в първия епизод на поредицата, един мой приятел беше критикуван там. Това, за което говорихме: „Не правете това! Това е причинило самоубийство на едно момиче.”. Но в сериала, който направихме, един от приятелите ми актьор беше критикуван. Това е такова противоречие.

За съжаление това се случва и нищо не може да се направи.
Мисля, че хората могат да го разберат само когато им се случи. Някой трябва да направи с тях това, което те са му причинили, за да могат да разберат какво са направили.

Скъперник ли сте?
Не, не съм. Изобщо.

За какво харчите най-много?
Пътуване. Харча много за пътуване. Много ми харесва, като Стрелец. Наистина. Много обичам. Винаги съм „Хайде да пътуваме! Да видим нови места.”. И аз обичам да откривам нови места. Така че харча много за пътуване.

Кое е най-нелепото нещо, което сте правили докато сте сами.
Не съм мислила по този въпрос, изобщо.

Обикновено хората пеят или изгарят като в тв сериал.
О, правя това често.Всъщност това нещо, което правя като рутина.(смее се) Смятам го за нормално. Така че, когато попита трябваше да помисля малко. Това нещо, което много правя. В главата ми… всъщност правя това много с моите приятели също. Правя го от детството. Попита как започна това. Когато бях дете, докато се пишеше тази история, това беше част от моето детство. Пишех нещо в главата си, включвах и братовчедите си и играехме, винаги се е случвало. Продължи и когато пораснах. Можех да се държа като различен човек, когато срещна с непознат. Не знам защо го правех, но наистина ми беше приятно.

Това е хубаво. Защо не?! Това е много хубаво.
Сигурно е било, защото тогава исках да се занимавам с актьорско майсторство, а в гимназията и университета не работех по актьорството и това ме удовлетворяваше някак. Искаше ми се да играя нещо, искаше ми се да покажа друг герой. Мисля, че затова продължих да го правя. Сега не го правя например. Но не знам за най -нелепото нещо. Трябва да е това. Правех го много у дома.

Какво не можете да простите?
Това може да е предателство. Защото съм много чувствителна по тази тема. Не правя с партньора си това, което не искам да направят на мен. Никога през живота си не съм го правила. Да пази бог, изобщо не искам да правя такова нещо. Това е много лошо нещо. Това е нещо, което те кара да се чувстваш безполезен. Всъщност, ако някой чувства, че трябва да изневери, мисля, че това означава, че връзката е приключила. Това означава, че нещо във връзката е приключило, така че човек се нуждае от друг човек.
Така че предпочитам да кажа ясно и честно и предпочитам партньорът ми да го каже и на мен. "Джансу, това е и всичко свърши между нас. Нека да приключим." Предпочитам това. Ако вместо това той отиде и без да ми каже хване ръката на друг човек и бъде с някой друг, никога не мога да простя това.

Използвате ли известността си в ежедневието?
Не, никога не съм използвала това. Сякаш има нещо за ползване.(смеят се) Каза, че е нещо: “Използвали ли сте го?” Не, не съм.

Виждам. Искате ли да отидете в миналото или бъдещето?
Това е хубав въпрос. Наистина не знам. Любопитна съм за миналото, какво е било да живееш в миналите времена, но също така съм любопитна и за бъдещето. Всъщност малко ме е страх от бъдещето. „Накъде отива този свят?“. Имам такъв страх. Много искам да отида и в двете.

В собствения ти живот?
В момента може би нямаше да избера нито едното, нито другото, но е много трудно да реша.

За твоя собствен живот например?
За моя живот.

Попитах по принцип. Но да чуем и това също.
В моя собствен живот, ако можех да променя някои от нещата, които искам да променя например. Да, бих могла да отида в миналото. Да, да, да, така е. Бих отишла в миналото. (смее се). Някои от изборите, които направих например, не бих ги направила.

Тогава ще попитам това и след това ще преминем към раздела за пари.
Какво би искала да кажеш на Джансу преди 10 години? Тя е пред теб в момента.
Да! (смее се)

Камерата е твоя!
Тогава бях в гимназията. Да, в гимназията. Бих и казала „Никога не се отказвай! Никога не си промени мнението.“. Бих и казала това. Защото понякога, когато човек стигне до точката „Не! Предавам се! Ще напусна! Ще прекратя!”, влиза в този режим.
Понякога се появяват някои условия и тези условия ви изтощават, бих й казал „Всичко ще дойде и ще отмине. Продължавай да се бориш за това, което искаш. Защото един ден наистина ще получиш това, което искаш.”. И всъщност имах такъв период, защото се борих и страдах за това, което исках да имам, наистина имах такъв период, определено бих й казала това. “Забрави! Ако не можеш, не бъди тъжна. Един ден ще получиш това, което искаш.”, това бих казала.

Пари, пари, пари

За колко пари бихте променили сегашната си работа?
Не. Няма такива пари. Защото аз го правя...,разбира се трябва да печелим пари, факт. Но не върша тази работа, за да печеля пари, а го правя, защото наистина я обичам, забавлявам се докато работя, щастлива съм. С удоволствие дори играя драма. Забавлявам се докато плача. Затова няма да я оставя за пари или нещо друго. Защо да я променям.

За колко пари бихте подхлъзнали любимия си човек?
Не, и аз няма да направя това. Аз съм много съвестен човек, ще рухна вкъщи. Не мога.

За колко пари бихте позволили да изтрият част от паметта ви?
Това което те искат или това, което искам аз.

Частите, които те искат.
Не давам добрите си спомени. Ако вземат лошите, така или иначе можем да се разберем (смее се).

За колко пари бихте стояли далеч от социалните медии за 1 месец?
Не е нужно да ми дават пари за това, но ако искат да ги дадат, ще ги даря за благотворителна организация. Мога да кажа, че ще стоя настрана. Не съм интроверт, но и не съм пристрастена. Социалните медии са като яма, която привличат хората. Там има хора, които живеят само там, не го намирам за здравословно. Разбира се, тя има своите добри страни, но е необходимо да се спазва границата и баланса. Има хора, които живеят екстремен социален живот. Има хора, които правят компромиси с живота си заради това. Правят безсмислици. Не мога да дам пример, но виждаме тези, които го правят постоянно.

Не използваш социалните медии много. Но още веднъж, ми е интересно какво правиш в ежедневието си. Какво правиш по принцип, като хоби.
Ако няма сериал по принцип… Идват приятели, гледаме сериали. Много обичам да гледам сериали и филми. Много обичам да играя на Play station. Играя игри, много играя. Освен това много обичаме да пътуваме. “Много искам да отида някъде, да тръгваме, няма значение къде, да вървим.” И отивам да видя ново място.

За колко пари бихте се отказали от нещо, което виждате като късмет и което никога не смеете да дадете на някого?
Имам душа, която вярвам, че ме пази, така или иначе и не я давам. Имам и колие, върху него има моя снимка и кучето ми, така че няма да го дам. Смятам го като късмет.

Значи няма да дадеш нищо. Не спечелихме нищо. Ние загубихме.
Говорихме за социалните медии. Ако искаш да дариш за животни или нещо друго.

Много ти благодаря!
И аз ви благодаря.

Получи се добра програма, ти си много жизнерадостна. Дай боже, енергията ти никога да не стихва.
Дай боже! Много благодаря!

Ако искаш може да кажеш нещо.
Пазете се, за да не затварят.

Благодаря, че гледахте. Довиждане!
Довиждане!

# 176
Добър вечер!Аз гледам епизодите,качени от diziler.Вие целия 3 сезон ли изгледахте?Къде мога да попитам за някои неща?Тук в скрит текст ли?

# 177
# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт