ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 91 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 210

Момичета, благодаря ви за преведените интервюта, подробната информация и линкове, които споделяте. С интерес следя всичко, свързано със сериала "Обещание" и актьорския състав.
    Съжалявам, че Джансу Туман няма да участва в новия сезон, допадна ми като актриса - с хъс и талант изгради образа на Фериде. Пожелавам й успех в новия проект!
    Чакам с нетърпение 4-ти сезон и се радвам, че ще бъде излъчван 3 поредни дни в седмицата.

# 211
# 212
Здравейте, ето превода на интервюто на Ягмур за Сабах / пак Йасемин Донгел, която интервюира Гьокберк, Джансу, Джан и сега Ягмур:

Азербайджанската красавица от сериала „Обещание“ (Yemin) Ягмур Шахбазова каза: Турция ми отвори пътя към актьорството!

Актрисата Ягмур Шахбазова, която даде живот на героинята "Нарин" в телевизионния сериал "Обещание",  беше гост на Ясемин Дьонгел по телевизия Sabah. Ягмур Шахбазова разказа за пристигането си от Азербайджан в Турция, за телевизионните сериали, в които е участвала и за себе си. Обяснявайки, че в Турция няма дискриминация, актрисата отговори и на критиките по темата. Ето най-важните моменти от интервюто с Ягмур Шахбазова:

-На първо място чух, че сте преминали обучение по актьорско майсторство като дъщеря на майка, която е театрална актриса. Можете ли да разкажете малко повече за процеса на навлизане в актьорската професия? Имахте ли предвид друга професия, избрахте ли да действате в съответствие с предварителните си планове?

От детството си съм с майка си на сцената и зад кулисите. Един ден майка ми беше болна и ме помоли да отида зад кулисите с нея и аз отидох. Режисьорът Надир Диридагли ме видя и попита: „Искаш ли да станеш актриса?“ Погледнах майка си, тя не каза нищо. Когато бях дете, участвах в малки пиеси, но никога не съм мислила за телевизионни сериали. Тогава режисьорът каза: „Ако напиша за тебе героиня за драма, би ли я изиграла?“ Аз се съгласих и той каза добре. Тъй като казах, че ще го направя, знаех дълбоко в себе си, че ще стигна донякъде. Отидох на снимачната площадка, всичко мина добре. Майка ми винаги е била мой поддръжник и аз се научих да играя от нея. Винаги съм я гледала, когато трябва да заплаче и как ще го направи ...

КАЗАХ ГО НА ШЕГА,  А ТО СЕ СЛУЧИ НАИСТИНА

-От Азербайджан до Турция ... Каква беше причината да искате да упражнявате професията си тук?

Работих в Азербайджан 4-5 години. Хората около мен казваха: „Кандидатствай за Турция“. Един ден майка ми каза: „Можеш да кандидатстваш, ако искаш“. Казах на шега: "Не мамо, няма да отида, те ще дойдат при мен", смяхме се.

Един ден Севда Кайгизис търсила актриса за някакъв сценарий. Те се опитали да се свържат с мен в Instagram, но не успели. Една от нашите актриси, Мелахат Абасова, много обичам актрисата, им помогнала да се свържат с мен. Те искаха актьори за Канал 7. Участвах в пробни снимки. Говорихме, говорихме и се договорихме. Шегата, която казах: „Няма да кандидатствам, те ще дойдат при мене!“ се сбъдна.

-Свикнахте ли с Турция? Имате ли трудности или носталгия?

Да, свикнах да живея тук. Когато дойдох за първи път, бях объркана и развълнувана, но с времето свикнах. Не смятам да се връщам (смее се).

ТУРЦИЯ ОТВОРИ ВРАТАТА  КЪМ  СЕРИАЛИТЕ

-Какво ви даде Турция?

Турция ми проправи пътя по отношение на актьорството. Това ме запозна с толкова много хора. Направи ме известна и в други страни ...

-Вие играете ролята на Нарин, популярна героиня, в телевизионния сериал „Обещание”. Как върви, каква обратна връзка получавате от социалните медии?

Никога не съм имал отрицателен коментар, всичко върви много добре.

-Вие сте "Нарин" в очите на всички сега. Имате много фенове, които ви възприемат като тази героиня и ви свързват с нея. И така, какви са вашите прилики и разлики?

Имам много прилики с този образ. Нашите общи черти са независимост, да бъдем властни, да сме съвестни и състрадателни. Понякога мога да бъда толкова състрадателна, че дори да навредя на себе си, но се опитвам да не се притеснявам твърде много.

УСПЯХМЕ ДА ПОСТИГНЕМ  ХАРМОНИЯ С ДЖАН /ВЕРЕЛ/

-Виждаме, че енергията ви е в крак с тази на г-н Джан. Това се отразява на екрана и вие двамата имате голяма база от фенове. И така, каква е ситуацията  зад кадър? Как се разбирате с партньора си?

Въпреки че е клише, много се смеем с нашите режисьори и актьори, много се вълнуваме. Понякога започваме да се смеем до изтощение. Всички сме съвместими, никой не е намусен. Ние много обичаме нашите режисьори ... Ние с  Джан също се разбираме много добре, постигнахме хармония. Работим усилено, за да създадем усещане за връзка на екрана. Ние сме добри приятели извън снимачната площадка и нямаме никакви проблеми. Отиваме на работа, смеем се, докато работим и се забавляваме.

-Имате ли моменти, които не можете да забравите? Много се смяхте, изпитвахте трудности или бяхте много тъжна?

Имаме много забавни моменти. Понякога нищо не се случва, някой казва грешно нещо, започваме да се смеем без причина. Нещата, които не са смешни, започват да звучат смешно в този момент.

Как прекарвате един ден извън снимачната площадка?

Аз спя много, понякога искам да спя много и не мога да заспя. Освен това слушам музика и гледам филми. Преди две години развъждах  котки, обичах да играя с котките си. Това ми носи спокойствие. Когато майка ми е с мен, обичаме да ходим на различни места заедно, обичам да играя с племенниците си или да ходя на фитнес, когато имам време.
НЯМА  НИКАКВА ДИСКРИМИНАЦИЯ

-Имате голяма фенска база в социалните мрежи. Определено получавате много добри коментари. И така, има ли хора, които критикуват или правят отрицателни коментари?

Получавам много добри коментари. Не съм получавала отрицателен отзив за актьорските си умения. Само някои коментари ме притесняват. "Има ли дискриминация?" от този род. Искам да отбележа това! Няма никаква дискриминация, независимо дали сте азербайджанци или турци, или някой друг. Разбираме се много добре, уважаваме се. Много съжалявам за тези коментари. Най -важното е, че се притеснявам за близките си. Грижат се за мен, обичат ме, притеснявам се, че ще се почувстват зле, ако видят тези коментари. Не искам да говоря подробно на това, за да не се разраства ненужно това възприятие, но не разбирам защо се отразява така, защо пишат такива коментари.

НИЩО БЕЗ ЛЮБОВ

-Бих искала да поговорим малко за любовта. Какво е мнението на Ягмур Шахбазова за любовта?

Любовта е лоялност, уважение. Това, което поддържа хората живи и насочва хората, е любовта. Няма нищо без любов.

-Романтични и емоционални ли сте във взаимоотношенията си или умът ви контролира?

Наистина не затварям нито ума си, нито чувствата си, нито сърцето си в една връзка. Преди да я приема в живота си, я преценявам много добре и наблюдавам. Ето защо няма нужда от логика, след като съм я приела в живота си. Първо ще я претегля добре.

ИСКАМ ДА НЕ Е ИСТИНА, НО ...

-Четох някъде, че вярвате  и се страхувате от зли очи. Вярно ли е?

Иска ми се да не е истина, но много вярвам в тези неща. Главата ме боли много, очите ме болят ... Злите очи ме засягат, удрям си нещо, където и да отида, получавам жесток удар. Страхувам се, дори и нищо друго да няма (смее се).

КРАТКИ ВЪПРОСИ

-Имате ли много желания в живота?

Претеглям много стъпките си, така че да не съжалявам много после.

-Безгрижна ли сте?

Понякога ми се случва да мисля повече за другия човек, когато нещо се случи: „Направих ли го погрешно или го направих правилно?“ Но сега, когато внимавам повече, вече не мисля много.

ИМАМ  МАНИЯ ЗА ЧИСТОТА!

-Имате ли обсебващ навик/характеристика?

Имам мания за почистване. Не трябва да има и най-малко прах, дори върху мен. Всичко чистя сама. Не мога да се почувствам комфортно, ако не го направя сама. Когато сложа крак на земята, да не се изцапам, това е всичко. Става малко трудно.

-Били ли сте някога изоставена?

Не.

-Били ли сте някога измамена? Виждали ли сте го със собствените си очи?

Не.

-Какъв приятел сте?

Аз съм добър приятел,  лоялна съм. Мисля за приятелите си повече, отколкото за себе си.

-Лесно ли вярвате на всичко, което ви се казва?

Не, не вярвам, вярвам на това, което виждам. Трябва да го видя с очите си.

НЕ ПОНАСЯМ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИТЕ

-Какво ви ядосва най -много?

Несправедливостта много ме ядосва. Не понасям несправедливостта. Когато съм неразбрана, също много се ядосвам и тъгувам.

-Чувствали ли сте се някога засрамена,  заради нещо, което сте правили преди?

Преди много време се сблъсках с момиче, докато слизах от автобуса. Но се блъснах в нея толкова силно, сякаш беше нарочно. Бях толкова смутена.

-Коя е най-голямата ви слабост?

Не мога да кажа „не“, когато някой има нужда от нещо.

-Романтична ли сте?

Да, свещи и рози, но мислите за нечие благополучие, притежаването и обичта са също романтични  за мен.

-А  влюбчива ли сте?

Не.

-Имате ли добра памет? Бихте ли искали да е така?

Напоследък не е много добра, предполагам от четенето на сценарии  през цялото време. Толкова съм разсеяна.

-Наказвали ли са ви някога?

Не.

-Наказанието понижава ли настроението ви?

Не.

-Стисната ли сте?

Изобщо не съм.

-За какво харчите по-голямата част от парите си?

Дрехи, парфюми, материали за грим ... Особено обичам добрата храна.

-Кое е най-лудото нещо, което сте правили някога, когато сте сама?

Понякога си говоря сама на себе си. Имам и навик да вдигам ръка, докато спя.

-Обичате ли да сърфирате в социалните мрежи?

Не, не ми харесва. Така или иначе не използвам много социалните мрежи, нямаме много време да ги използваме.

-Искате ли да отидете в миналото или в бъдещето?

Бих искала да отида в миналото. Някога играехме игри навън с децата, сега го няма това нещо.

-Какво бихте искали да кажете на Ягмур преди 10 години?

Добре е, че взех тези решения,  добре е, че направих всичко така. Всичко, което съм мислила досега, съм го мислила правилно.

ПАРИ ПАРИ ПАРИ

-За колко пари бихте сменили сегашната си професия?

Нека дават колкото искат, няма да я променя.

-За колко пари бихте подложили крак на любимия си човек?

Не мога да го направя.

-За колко пари бихте позволили да се изтрие част от паметта ви?

Всичко беше добре от детството ми насам, не искам нищо от това да се изтрие.

-Колко пари искате, за да стоите настрана от социалните мрежи за 1 месец?

Няма значение, мога да стоя настрана.

-За колко пари бихте се отказали от нещо, което виждате като късмет и което никога не смеете да дадете на някого?

Нямам такъв късмет. Но най-голямата  ми подкрепа по този път е майка ми и никога не искам да я загубя.

# 213
Тя е Яамур, не Ягмур, но да не задълбаваме. (Yağmur), на азербайджански просто се издиша Ğ, реално няма Г. (На турски просто удължава предната гласна).
Кайгъсъз, не Кайгисиз.(Kaygısız).
Режисьор Диридаалъ, не Диридагли (Diridağlı)!  
Меляхат, не Мелахат. (Melâhat)
Дьонгел, не Донгел (Döngel)

Ако знаете турски език, няма как да не знаете тези неща. Как сте превеждали този текст тогава, @slaviad?

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 18:17 от diziler

# 214

slaviad, сърдечно благодаря за превода на интервюто на Yağmur Şahbazova за Сабах. Азербайджанската красавица ме впечатли с искреността си, непринуденото  държание и позитивно излъчване, а в сериала и с таланта си. Хармонична екранна двойка са с Джан. Харесвам ги!

# 215
Честит рожден ден на Гьозде Гюндюзлю! Тя навършва 39 години! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 216
Здравейте, ето превода на интервюто на Ягмур за Сабах / пак Йасемин Донгел, която интервюира Гьокберк, Джансу, Джан и сега Ягмур:

Азербайджанската красавица от сериала „Обещание“ (Yemin) Ягмур Шахбазова каза: Турция ми отвори пътя към актьорството!

Актрисата Ягмур Шахбазова, която даде живот на героинята "Нарин" в телевизионния сериал "Обещание",  беше гост на Ясемин Дьонгел по телевизия Sabah. Ягмур Шахбазова разказа за пристигането си от Азербайджан в Турция, за телевизионните сериали, в които е участвала и за себе си. Обяснявайки, че в Турция няма дискриминация, актрисата отговори и на критиките по темата. Ето най-важните моменти от интервюто с Ягмур Шахбазова:

-На първо място чух, че сте преминали обучение по актьорско майсторство като дъщеря на майка, която е театрална актриса. Можете ли да разкажете малко повече за процеса на навлизане в актьорската професия? Имахте ли предвид друга професия, избрахте ли да действате в съответствие с предварителните си планове?

От детството си съм с майка си на сцената и зад кулисите. Един ден майка ми беше болна и ме помоли да отида зад кулисите с нея и аз отидох. Режисьорът Надир Диридагли ме видя и попита: „Искаш ли да станеш актриса?“ Погледнах майка си, тя не каза нищо. Когато бях дете, участвах в малки пиеси, но никога не съм мислила за телевизионни сериали. Тогава режисьорът каза: „Ако напиша за тебе героиня за драма, би ли я изиграла?“ Аз се съгласих и той каза добре. Тъй като казах, че ще го направя, знаех дълбоко в себе си, че ще стигна донякъде. Отидох на снимачната площадка, всичко мина добре. Майка ми винаги е била мой поддръжник и аз се научих да играя от нея. Винаги съм я гледала, когато трябва да заплаче и как ще го направи ...

КАЗАХ ГО НА ШЕГА,  А ТО СЕ СЛУЧИ НАИСТИНА

-От Азербайджан до Турция ... Каква беше причината да искате да упражнявате професията си тук?

Работих в Азербайджан 4-5 години. Хората около мен казваха: „Кандидатствай за Турция“. Един ден майка ми каза: „Можеш да кандидатстваш, ако искаш“. Казах на шега: "Не мамо, няма да отида, те ще дойдат при мен", смяхме се.

Един ден Севда Кайгизис търсила актриса за някакъв сценарий. Те се опитали да се свържат с мен в Instagram, но не успели. Една от нашите актриси, Мелахат Абасова, много обичам актрисата, им помогнала да се свържат с мен. Те искаха актьори за Канал 7. Участвах в пробни снимки. Говорихме, говорихме и се договорихме. Шегата, която казах: „Няма да кандидатствам, те ще дойдат при мене!“ се сбъдна.

-Свикнахте ли с Турция? Имате ли трудности или носталгия?

Да, свикнах да живея тук. Когато дойдох за първи път, бях объркана и развълнувана, но с времето свикнах. Не смятам да се връщам (смее се).

ТУРЦИЯ ОТВОРИ ВРАТАТА  КЪМ  СЕРИАЛИТЕ

-Какво ви даде Турция?

Турция ми проправи пътя по отношение на актьорството. Това ме запозна с толкова много хора. Направи ме известна и в други страни ...

-Вие играете ролята на Нарин, популярна героиня, в телевизионния сериал „Обещание”. Как върви, каква обратна връзка получавате от социалните медии?

Никога не съм имал отрицателен коментар, всичко върви много добре.

-Вие сте "Нарин" в очите на всички сега. Имате много фенове, които ви възприемат като тази героиня и ви свързват с нея. И така, какви са вашите прилики и разлики?

Имам много прилики с този образ. Нашите общи черти са независимост, да бъдем властни, да сме съвестни и състрадателни. Понякога мога да бъда толкова състрадателна, че дори да навредя на себе си, но се опитвам да не се притеснявам твърде много.

УСПЯХМЕ ДА ПОСТИГНЕМ  ХАРМОНИЯ С ДЖАН /ВЕРЕЛ/

-Виждаме, че енергията ви е в крак с тази на г-н Джан. Това се отразява на екрана и вие двамата имате голяма база от фенове. И така, каква е ситуацията  зад кадър? Как се разбирате с партньора си?

Въпреки че е клише, много се смеем с нашите режисьори и актьори, много се вълнуваме. Понякога започваме да се смеем до изтощение. Всички сме съвместими, никой не е намусен. Ние много обичаме нашите режисьори ... Ние с  Джан също се разбираме много добре, постигнахме хармония. Работим усилено, за да създадем усещане за връзка на екрана. Ние сме добри приятели извън снимачната площадка и нямаме никакви проблеми. Отиваме на работа, смеем се, докато работим и се забавляваме.

-Имате ли моменти, които не можете да забравите? Много се смяхте, изпитвахте трудности или бяхте много тъжна?

Имаме много забавни моменти. Понякога нищо не се случва, някой казва грешно нещо, започваме да се смеем без причина. Нещата, които не са смешни, започват да звучат смешно в този момент.

Как прекарвате един ден извън снимачната площадка?

Аз спя много, понякога искам да спя много и не мога да заспя. Освен това слушам музика и гледам филми. Преди две години развъждах  котки, обичах да играя с котките си. Това ми носи спокойствие. Когато майка ми е с мен, обичаме да ходим на различни места заедно, обичам да играя с племенниците си или да ходя на фитнес, когато имам време.
НЯМА  НИКАКВА ДИСКРИМИНАЦИЯ

-Имате голяма фенска база в социалните мрежи. Определено получавате много добри коментари. И така, има ли хора, които критикуват или правят отрицателни коментари?

Получавам много добри коментари. Не съм получавала отрицателен отзив за актьорските си умения. Само някои коментари ме притесняват. "Има ли дискриминация?" от този род. Искам да отбележа това! Няма никаква дискриминация, независимо дали сте азербайджанци или турци, или някой друг. Разбираме се много добре, уважаваме се. Много съжалявам за тези коментари. Най -важното е, че се притеснявам за близките си. Грижат се за мен, обичат ме, притеснявам се, че ще се почувстват зле, ако видят тези коментари. Не искам да говоря подробно на това, за да не се разраства ненужно това възприятие, но не разбирам защо се отразява така, защо пишат такива коментари.

НИЩО БЕЗ ЛЮБОВ

-Бих искала да поговорим малко за любовта. Какво е мнението на Ягмур Шахбазова за любовта?

Любовта е лоялност, уважение. Това, което поддържа хората живи и насочва хората, е любовта. Няма нищо без любов.

-Романтични и емоционални ли сте във взаимоотношенията си или умът ви контролира?

Наистина не затварям нито ума си, нито чувствата си, нито сърцето си в една връзка. Преди да я приема в живота си, я преценявам много добре и наблюдавам. Ето защо няма нужда от логика, след като съм я приела в живота си. Първо ще я претегля добре.

ИСКАМ ДА НЕ Е ИСТИНА, НО ...

-Четох някъде, че вярвате  и се страхувате от зли очи. Вярно ли е?

Иска ми се да не е истина, но много вярвам в тези неща. Главата ме боли много, очите ме болят ... Злите очи ме засягат, удрям си нещо, където и да отида, получавам жесток удар. Страхувам се, дори и нищо друго да няма (смее се).

КРАТКИ ВЪПРОСИ

-Имате ли много желания в живота?

Претеглям много стъпките си, така че да не съжалявам много после.

-Безгрижна ли сте?

Понякога ми се случва да мисля повече за другия човек, когато нещо се случи: „Направих ли го погрешно или го направих правилно?“ Но сега, когато внимавам повече, вече не мисля много.

ИМАМ  МАНИЯ ЗА ЧИСТОТА!

-Имате ли обсебващ навик/характеристика?

Имам мания за почистване. Не трябва да има и най-малко прах, дори върху мен. Всичко чистя сама. Не мога да се почувствам комфортно, ако не го направя сама. Когато сложа крак на земята, да не се изцапам, това е всичко. Става малко трудно.

-Били ли сте някога изоставена?

Не.

-Били ли сте някога измамена? Виждали ли сте го със собствените си очи?

Не.

-Какъв приятел сте?

Аз съм добър приятел,  лоялна съм. Мисля за приятелите си повече, отколкото за себе си.

-Лесно ли вярвате на всичко, което ви се казва?

Не, не вярвам, вярвам на това, което виждам. Трябва да го видя с очите си.

НЕ ПОНАСЯМ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИТЕ

-Какво ви ядосва най -много?

Несправедливостта много ме ядосва. Не понасям несправедливостта. Когато съм неразбрана, също много се ядосвам и тъгувам.

-Чувствали ли сте се някога засрамена,  заради нещо, което сте правили преди?

Преди много време се сблъсках с момиче, докато слизах от автобуса. Но се блъснах в нея толкова силно, сякаш беше нарочно. Бях толкова смутена.

-Коя е най-голямата ви слабост?

Не мога да кажа „не“, когато някой има нужда от нещо.

-Романтична ли сте?

Да, свещи и рози, но мислите за нечие благополучие, притежаването и обичта са също романтични  за мен.

-А  влюбчива ли сте?

Не.

-Имате ли добра памет? Бихте ли искали да е така?

Напоследък не е много добра, предполагам от четенето на сценарии  през цялото време. Толкова съм разсеяна.

-Наказвали ли са ви някога?

Не.

-Наказанието понижава ли настроението ви?

Не.

-Стисната ли сте?

Изобщо не съм.

-За какво харчите по-голямата част от парите си?

Дрехи, парфюми, материали за грим ... Особено обичам добрата храна.

-Кое е най-лудото нещо, което сте правили някога, когато сте сама?

Понякога си говоря сама на себе си. Имам и навик да вдигам ръка, докато спя.

-Обичате ли да сърфирате в социалните мрежи?

Не, не ми харесва. Така или иначе не използвам много социалните мрежи, нямаме много време да ги използваме.

-Искате ли да отидете в миналото или в бъдещето?

Бих искала да отида в миналото. Някога играехме игри навън с децата, сега го няма това нещо.

-Какво бихте искали да кажете на Ягмур преди 10 години?

Добре е, че взех тези решения,  добре е, че направих всичко така. Всичко, което съм мислила досега, съм го мислила правилно.

ПАРИ ПАРИ ПАРИ

-За колко пари бихте сменили сегашната си професия?

Нека дават колкото искат, няма да я променя.

-За колко пари бихте подложили крак на любимия си човек?

Не мога да го направя.

-За колко пари бихте позволили да се изтрие част от паметта ви?

Всичко беше добре от детството ми насам, не искам нищо от това да се изтрие.

-Колко пари искате, за да стоите настрана от социалните мрежи за 1 месец?

Няма значение, мога да стоя настрана.

-За колко пари бихте се отказали от нещо, което виждате като късмет и което никога не смеете да дадете на някого?

Нямам такъв късмет. Но най-голямата  ми подкрепа по този път е майка ми и никога не искам да я загубя.

Слави, благодаря ти за превода! Това беше дълго чакано интервю и ми беше интересно доколко Ягмур ще разкрие картите си, с оглед на глупостите, които се постват в Инстаграм. Да благодарим на diziler за конструктивната критика и както казва Кобрата “Продължаваме напред!” 😊 Чакам с нетърпение следващият превод, защото знам, че работиш над интервюто на Джан за Фенербахче ТВ.

# 217
Привет!
Благодаря за предените интервюта с Джан и актрисата, която играе ролята на Нарин.
Фен съм на двойката Рейхан и Емир от първите два сезона, но Кемал и Нарин са ми много симпатични също. Като си помисля и тяхната история как започна. А Джан Верел е изключително харизматичен мъж, с този спортен дух в него. За усмивката му няма да говоря - може да ти освежи деня по най-прекрасния начин.
Повече удоволствие ми доставя да го гледам в моменти от реалния живот.
Още веднъж благодаря за всичко, което споделяте, момичета!

# 218
Може ли да продължите да се заяждате на ЛС 🙄 Малко е тъпо да ангажирате цялата група кой какви езици знае! Като на някого не му харесва нещо - да не го чете 🤷🏻♀

# 219
До този момент съм превела две интервюта на Джан на английски, а едното и на български със субтитри. Правя всичко професионално. В момента превеждам и ще направя субтитри и на третото интервю на Джан за Фенербахче ТВ.
     slaviad, с нетърпение чакам интервюто на Джан за Фенербахче ТВ. Надявам се, че ще го пуснеш и тук, в темата. Благодаря предварително!
     Чаровник!

Влюбени и щастливи!

# 220
Привет на всички.
Благодаря за всички преводи и публикации.
В очакване на 4-ти сезон ето едно по-подробно резюме. Източник https://vk.com/yemin_ru

Сериалът, който се гледа с голям интерес на екраните на Канал 7, ще бъде пред очите на публиката за четвърти сезон. Поредицата „Клетва“ ще се излъчва по Канал 7 с първия епизод от четвъртия сезон в петък, 17 септември, в 21.15 и събота-неделя от 19.00.

Опитвайки се да остави трудностите си зад гърба си, Емир прави крачка в нов живот. Заедно със сина си Ийт, той взема семейството си и се установява във ферма, далеч от града. Емир води спокоен живот, всички стари сметки са затворени. Новият селски живот далеч от града създава много силна връзка между баща и син. Ийт е щастливо дете в контакт с природата.

Тихият живот на семейството на Емир Тархун се променя, когато „Приказното момиче“ влиза в техния свят. Когато пътят на това вълшебно момиче, чието детство е било болезнено и затова се страхува да се доближи до хората, се пресича с този на Емир. Нищо няма да бъде същото. Какво ще направи Емир с това диво момиче, което преобръща живота му? Ще успее ли Гюлпери да се справи с този извънземен свят, който никога не е познавала?
От друга страна, Нарин и Кемал се заселват в имението Тархун, което е семейна реликва на Хикмет. Двамата влюбени, които са минали през големи проблеми в миналото, сега имат щастлив, спокоен дом, където изживяват любовта си пълноценно. Кемал се е върнал на позицията си в холдинга, а Нарин продължава успешно да преследва професията си. И така какво; Сложната операция на Нарин ще премести няколко камъка след толкова години спокойствие. Любовта на Нарин и Кемал очаква ново и трудно изпитание.

Какви изненади очакват зрителите на Клетва в сезон 4? Поредицата ще се излъчва по Канал 7 с нови епизоди в петък в 21:15 и събота-неделя в 19:00.

Да видим какви изненади ни е подготвила Назмие ханъм.
Новата визия на Емир ми харесва - така изглежда по-млад, независимо, че имаме преход във времето.

Очаквам да разберем какво се е случило през това време. Не ми се иска да пропуснат нещата, както в началото на 3-ти сезон. В края му останаха доста въпроси, на които очаквам отговори - спасяването на Емир, бременността на Сонгюл, връщането на наследството и други.
Този път очаквам да има любовни чувства, още повече, че вече ще имаме  и помощник - Ийт.

Пожелавам ви хубави дни и до нови срещи.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 05:17 от Ваня_С

# 221
# 222
От 7 септември сериалът вече ще се излъчва от 14:00 до 15:00 часа.

# 223
Здравейте!

Ваня_С, благодаря ти за подробностите около новия сезон на "Обещание". С нескрито любопитство очаквам епизодите от 4-ти сезон. Очертава се интересно развитие на действието.
     Емир Тархун ще бъде във вихъра си - грижовен и любящ баща, съпричастен към съдбите на другите мъж и надявам се, романтичен и лудо влюбен съпруг.  
     Най-после Нарин и Кемал ще излязат от тази статичност, която им беше отредена в 3-ти сезон. Спокойствието им ще бъде нарушено, но двамата ми харесват в действие, борейки се с всички тежки изпитания, на които животът ги подлага.
     В очакване на новите епизоди и пожелание за успешна и ползотворна седмица -
настроение с Емир и Рейхан:

# 224

Общи условия

Активация на акаунт