Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 165
  • 833
  •   1
Отговори
# 210
8 октомври ми е терминът - аз си мислех, че ни е по-голяма разликата. И аз нямам намерение да седя 40 дена само вкъщи, та реших страх не страх от суеверия да я поръчам от сега. Седи си в кашоните, даже зимният кош беше с предварителна поръчка и ще дойде след месец сигурно.

Ти кога чакаше бебето ? на мен черен петък също ми е късно , защото е края на ноември а тогава вече трябва да сме си гушнати вкъщи Simple Smile
Чакам го средата на ноември и искам да си има колички молички , защото не смятам да излизам 40 дни по късно независимо че е зима

# 211
Еми аз вече след 3 аборта малко да ти кажа тоя път направо ги подминавам тия суеверия ама чак сега ми е рано Simple Smile поне да мине и феталната да я преполовя и тогава , иначе не ме свърта искам да си купя нещо де

# 212
Бочинка, моят термин е за края на ноември, ама от сега сме харесали количка и столче за кола. Ако всичко е наред с пренатеста другата седмица, сигурно ще поръчаме количката още сега, а столчето наесен.

# 213
И аз много искам да купувам, но засега се ограничих с тази най-голяма покупка и то само заради отстъпката. Майка ми и тя милата едва я свърта и постоянно ми изпраща разни красоти да разглеждам. Голяма е краста наистина Simple Smile особено като си чакал с години този момент.

# 214
аз ако кажа на мъжа ми да купим количка сега ще полудеее ! Проблема е че дадох 3 хиляди тоя месец за теста , скрининга и разни допълнителни изследвания от джоба си ! И другото което е още много много много се двоумя коя точно искам, като цяло заресвам една Uppa baby vista в бял цвят но тя не се предлага в Бг ! Има я в дундьо но не в бяло и струваше там нещо 2300 май че . Другата е тая Cybex priam но нещо цветовете са ми малко тъмнички и се притеснявам да нее тесен тоя летния стол дето е .
и третата е anex l type . тя е доста евтина в сравнение с другите две . Но не е никак лоша , единственното и е че е не много офроуд а тука в Бг то си е за танк по скоро 😂Та клоня повече към 1 вите две .

# 215
А моят е през август, но още нищо не сме взимали. Предстои ремонт и не знам къде да ги събирам Grinning
 Сега се изкушавам от отстъпката в Малечко и май количката ще е първата покупка. Но пък си е практично да спестиш едни 200+ лв.
За съжаление нямаше много отзиви от избраната Zelia на Макси Кози, но ще я взимаме май. Не е апартамент все пак Grinning

# 216
Аз взех приама в цвят горчица, че ще сме с момиченце и аз също исках нещо по-светличко. Да не говорим тъмните как привличат слънцето. Лятната седалка мисля да е оранжевата, но ще я мисля нея допълнително. А изобщо не знам как масово се купуват черни колички - не само заради слънцето, ами някак никак не ми се връзва черното с бебе - струва ми се че трябва да са в някакви по-весели цветове тези неща. В айко бяхме ходили да погледнем какво се предлага и ни казаха, че тая година модерни били черни и сиви и почти всички имаха само тези разцветки...

# 217
Е точно това ми е драмата с цветовете на прайма , горчицата е яка ама не е моя цвят ! Кефи ме червения кош но па тия изкрящи цветове точно са демоде доста ! За тва си бях заресала Uppababy защото прайма предлага някакви ебати цветовете , и евентоално само сивата ми допада така като неутрален не тъмен и не изкрящ цвят .

# 218
И моят термин е началото на август - краят на юли, а още нищичко не сме купили Smiley някакси все чаках да мине тоя преглед, оня преглед, накрая времето минава Grinning ама си викам, като изляза в 45-дневния болничен ще имам време да разглеждам по-добре. Simple Smile
След като ми мина меракът по красивото, но непрактично cosatto, май най-накрая се спряхме на количка, изглежда лека, маневрена, издръжлива на повечко видове терени, и цената не е лоша. Влюбена съм и в цвета Relaxed Хич не го разбирам това с морето от сиви и черни колички за бебенца...
Днес ми казаха, че от 1-ви юни тук всичко на bebetto ще е с 20% надолу. Ето я и въпросната количка: https://www.baby-market.net/index.php?route=product/product&product_id=2108

# 219
  • София
Здравейте!
Имате ли впечатления от детски колички Jane (Хане)? Simple Smile

Благодаря!

# 220
Ние купихме Jane. Все още не сме я използвали, но моя позната е много доволна и скоро някой  беше дал положително мнение.

# 221
Дами, може ли мнение за Abc design?

# 222
Здравейте,  наистина си е цяла наука избора за количка... Не знам за Вас, но аз луднах и само това гледам, а имам още време. 1во бях харесала Cybex Talos S Lux, сега май повече клоня към Mutsy Nio, но и Peg Perego Book SL Modular ми е във фаворитите. Сега изскочи и Easywalker Harvey2 ( която е най-лека от всички, следвана от Mutsy). Всеки ден си сменям настроенията и желанията 😃Някой, който има няблюдения, може ли даде отзиви коя е по-добра? Благодаря и успех с бременността!

# 223
Няма най-добра. Има най-добра за теб. Ако нямаш някакви конкретни бюджетни или други изисквания, свързани с начина живот, огледай ги всичките на живо и започвай да гледаш за най-добрата сделка.

# 224
Здравейте,
Предстои ни закупуване на детска количка. Малко сме раздвоени какъв избор да направим. Спрели сме се на марките Cybex и Mutsy. Имаме намерение да закупим количка втора употреба. Колебаем се между:

1. Закупуване на детска количка 3в1, която включва шаси, кош за новородено, кош за 6+ месеца и кошница за кола (която е за дете до 6 месеца). Което означава, че впоследствие трябва да се закупи и столче + адаптор за кола, което е за дете над 6 месеца.
Разглеждали сме и нови седалки за кола, които са от 0 до 18 кг. и имат няколко адаптора за различните периоди на растеж на детето.

2. Закупуване на детска количка 2в1, която включва шаси, кош за новородено и кош за 6+ месеца. Тук има два подварианта: кошът да е трансформиращ или да има два отделни коша.

Имаме 2 въпроса:
1. Какво ви е мнението за тези комбинирани седалки за кола, които са за 0 - 18 кг?
2. Какво ви е мнението за трансформиращите кошове? Какви са предимствата и недостатъците им, спрямо 2 отделни коша?

Общи условия

Активация на акаунт