Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 84 688
  • 833
  •   1
Отговори
# 375
  • Anywhere
Chipolino mixi e здрава и не е скъпа.

# 376
Също Chipolino Move on + че е доста лека

# 377
Бихте ли ми препоръчали бюджетна лятна количка. Под бюджетна визирам направо възможно най-еврина и що годе здрава. Ще се използва само за пътувания, което не е много често.
В момента имам Balios S Lux, изключително доволна съм, плата е импрегниран и е водоустойчив, използвам подложка в коша и за около 2м ползване на коша 6+ все още нямам опит с петна 🤷🏻♀
[/quote
Здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но Balios S Lux нали има и лятна седалка? В такъв случай защо се налага втора количка, не е удобна за пътуване ли? Питам, понеже и аз харесах този модел...

# 378
Аз също съм с Балио С и взехме лятна количка, защото със Сайбекса все едно нямам багажник на колата.

# 379
Момичета, споделям, че продавам чисто нов сенник за   ergobaby metro. Скъсах моя, след това го поправих, а междувременно бях поръчала нов от ebay вече. Споделям, защото знам колко трудно се намира, а някой може да има нужда от смяна.
https://www.olx.bg/d/ad/originalen-sennik-za-ergobaby-metro-CID139-ID8AEC5.html

# 380
Бихте ли ми препоръчали бюджетна лятна количка. Под бюджетна визирам направо възможно най-еврина и що годе здрава. Ще се използва само за пътувания, което не е много често.
В момента имам Balios S Lux, изключително доволна съм, плата е импрегниран и е водоустойчив, използвам подложка в коша и за около 2м ползване на коша 6+ все още нямам опит с петна 🤷🏻♀
[/quote
Здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но Balios S Lux нали има и лятна седалка? В такъв случай защо се налага втора количка, не е удобна за пътуване ли? Питам, понеже и аз харесах този модел...
Не се налага. Балиоса е прекрасен. Лятната количка и лятна седалка на количката нямат общо. Просто не ми се иска да ходим на плаж с него, а и въпреки, че е от леките колички, летните са още по-леки и компактни и за пътуване със самолет мисля, че ще ми е по-удобно да е по-малка количката.

# 381
Момичета да споделя и аз за новата покупка - Cybex Melio. Невероятна количка, лека, удобна, маневрена, просто уникална. Сенника е чудесен, възможно най-големия според мен. Проветривата облегалка е най-доброто нещо в една количка, изобщо не се изпотяваме докато се возим. Лесно се сгъва и разгъва и не заема много място.

# 382
Момичета да споделя и аз за новата покупка - Cybex Melio. Невероятна количка, лека, удобна, маневрена, просто уникална. Сенника е чудесен, възможно най-големия според мен. Проветривата облегалка е най-доброто нещо в една количка, изобщо не се изпотяваме докато се возим. Лесно се сгъва и разгъва и не заема много място.
Честито, Ели!А как се държи по стълби?

# 383
Благодаря,
Ами честно да кажа не ми се струва да е много устойчива на стълби, някак ми се струва че ще се скърши рамката Grinning, но все пак мисля, че за тази марка и тези пари е невъзможно. Но аз не минавам често по стълби и не ми е проблем.

# 384
Благодаря,
Ами честно да кажа не ми се струва да е много устойчива на стълби, някак ми се струва че ще се скърши рамката Grinning, но все пак мисля, че за тази марка и тези пари е невъзможно. Но аз не минавам често по стълби и не ми е проблем.
Ели, благодаря ти за отговора! Аз я харесах именно защото е лека, а пред входа ни има десетина стъпала, през които трябва да минавам всеки път на излизане и прибиране. Но с малките колела това ме притеснява много. А пък ако е тежка ще ми е трудно да я мъкна, та ми е голяма дилема какво да правя....

# 385
С малките колела не просто няма да може да се минава по стълби, но и ще запецвате във всяка дупка, неравност, надигната плочка и камъче по прекрасните ни български офроуд тротоари Simple Smile Също и слизането от по-висок тротоар ще е изпитание.

# 386
Благодаря ви, момичета. Явно ще трябва да се ориентирам към нещо дори и по-тежко, но да е по-стабилно. А как се минава зимата по стълби и рампи, на подлезите например?

# 387
  • Седмото небе
Ако е разчистено и сухо е лесно, но ако се налага да излезете в мокро и заледено/хлъзгаво време си е риск по рампи и стълби. По-безопасен евентуално е варианта, ако има кой да ви помогне да се свали/вдигне количката на ръце.
По мое лично мнение стабилна количка с поне едни големи гуми е предимство. В началото бях с триколка с три големи помпащи гуми, която беше учудващо маневрена, сега съм четириколка с един чифт големи не помпащи се. При количките за мен особено при преминаване на различни трудни терени размера на колелата определено има значение.

# 388
Здравейте. Търся мнения за следните колички:
1. Joie Chrome
2. Maxi Cosi Elea
3. Jane Crosswalk
4. Invictus v plus

Като цяло търся количка с летен кош, който да се поставя в двете посоки, да има пълно легнало положение (бебето е на 4м), да има големи НЕпомпещи гуми, подходящи за неравен терен. Ако и багажника е с приличен размер ще е плюс Simple Smile
В момента сме с Baby Design Sprint Plus, но малко е рано за летния кош, а другият вече е доста малък. От тази количка съм адски доволна като здравина, проходимост, маневреност и от багажника 😁
Освен посочените модели по-горе съм отворена и за други предложения.

# 389
  • Варна
Благодаря ви, момичета. Явно ще трябва да се ориентирам към нещо дори и по-тежко, но да е по-стабилно. А как се минава зимата по стълби и рампи, на подлезите например?
Във Варна през подлезите не съм минавала с количка. Абсурдно е. Релсите въобще не съответстваха на количката. После вече като минахме на лятна детето пеша, майката мъкне количката нагоре надолу. И ако някой реши да помогне.... Мъка, мъкаааа е бг реалността. Децата поне порастват, а инвалидите.... Плаче ми се за тези хора Sad

Общи условия

Активация на акаунт