Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 108
  • 833
  •   1
Отговори
# 345
да ама си е като цяло много относително защото пък имам познати които не инвестирала никакви пари и количката им се счупи на 3 тия месец . И купиха втора която се разтрака след още толкова и по принуда бяха по дир детето си . А пък друга позната имам която много пътува и си носят количката винаги независимо че е на 3 , сега са в италия и детето в преди самолета и след самолета е било в количката по простата причина че не винаги може да нагодиш полета с времето да през деня ! Сега като са там и като няма кой да гледа детето , няма да се приберат в хотела в 8 нали , сядат си на заведение детето си дреме в количката те си се наслаждават на вечерта после го пренасят ! И такива имам с до по 4-5 годишна възраст Simple Smile та всичко си зависи и от вашето ежедневие и от детето разбирасе . Да купиш две колички на цената на една по свястна която пък после можеше да продадеш или да ползваш за второ винаги е по ок от колкото е сега като тях с едно счупеноо киддо , и ГБ които са нито за тяхното нито за второто нито за никъде Simple Smile

# 346
Нищо де, нека хората знаят какво ги чака, ако имат неспящо и капризно дете 😃 Това пък да седнем на заведение със спящо в количката бебе абсолютно никога не е било и няма и да го бъде докато не се очовечи 😃 Няма да стане нито със спящо, нито с будно чудовище в количката 🤣 На почивката сме се прибирали към 21:00 след нощна разходка, къпем и я слагаме да спи, никой никъде не ходи от там нататък 😃

# 347
да аз за това казах че всичко си зависи Simple Smile просто аз например инвестирам повече в количка не само защото харесвам модела а и защото мога да избутам 3 деца и после да я предам евентоално нататък Simple Smile на сестрата на съпруг ми мутсито избута 7 деца , и е на 13 години и на 7 мото се разпадна почти но те така Simple Smile примерно

# 348
  • Anywhere
Моите и двете си обожаваха количките. Седяха мирно, ядяха, спяха там. Вечер на заведения не веднъж лятото са заспивали в количката. На каката 2007 г количките са били нисък клас, после с малката си наваксах ня хубави колички. Та предположения не можете предварително да направите Simple Smile

# 349
Аз също не съм имала проблеми със спане и разходки в нова количка за 600лв - 3 в 1. Возене нон стоп, спане на всевъзможни места, хранене и накрая я изпрах и продадох за 300лв с чиста съвест, защото беше с минимум забележки по рамата само!
Полска Reteus S-max за протокола.

# 350
Здравейте момичета, нова съм във форума. Предстои ми покупка на лятна количка и имам затруднения при избора, ще съм благодарна, ако споделите опит и помогнете с избора! Спряла съм се на два модела: Cybex Melio и Cybex Eezy Twist + 2. Melio ме грабва с това че има дишаща облегалка и XXL сенник, Eezy Twist + 2 пък е по-компактен в сгънато положение. Също така максималното тегло при Melio е до 15 кг., а при Eezy 22 кг. Благодаря предварително!

# 351
  • Седмото небе
От мен Hands Thumbsup за Изи-то. При нея смятам за предимство и единия чифт по-големи гуми. А относно сянката има доста варианти да си осигурите по-голяма-като чадърче, допълнителен сенник и т.н. Лекотата и компактността хич не за подминаване. Но пък сега се сещам, че не съм гледала как се сгъва Мелио, отивам да се поправя. Аз също за кратко се бях замисляла и за нея, но мъничките гуми ме отказаха. Всекидневно ми се налага преодоляване на доста стълби и тук Изи ме спечели. Повтарям се, но когато стане по-активно моето детенце със сигурност ще сменя Приам точно с нея.

# 352
Пълен абсурд! MAX 500 CARAMEL БЕБЕШКА КОЛИЧКА 3 В 1 DADA PARADISO 86965060038
Количката е изключително паянтова. За 3 месеца чантата се скъса, сенника на столчето за колата му излезе оплътнението, регулирането на зимният кош се счупи, предно колело също. При направа на рекламация за колелото само го притегнаха, при което резултата беше , че 2 пъти щях да си обърна детето, защото след притягането то въобще не маневрира. При 2ра рекламация за колелото, "отзивчите" служители от отдел рекламация казват , че това не се покрива, а какво се покрива и те незнаят. 900лв за количка, която след 3 месеца е фитка не си заслужава. И полдоложките на летен кош и кош за кола са възможна от най-евтин материал и спарват брутално през топлите месеци, а и след 2ро пране започват да се разплитат. Помислете преди да купите подобен продукт за детето си имайки предвид, че количка се ползва поне 2 години, а тази за няма и 3 месеца е аут.

# 353
Може ли мнения за Чиполино Елит 3 в 1?

# 354
Съжалявам, че това ви се случва. Много е неприятно наистина. Пуснете жалба до комисията за зищита на потребителите, хората наистина си вършат работата. Досега поне 3-4 пъти съм ги ползвала запотребителски спор и винаги съм печелила спора.
Количката е изключително паянтова. За 3 месеца чантата се скъса, сенника на столчето за колата му излезе оплътнението, регулирането на зимният кош се счупи, предно колело също. При направа на рекламация за колелото само го притегнаха, при което резултата беше , че 2 пъти щях да си обърна детето, защото след притягането то въобще не маневрира. При 2ра рекламация за колелото, "отзивчите" служители от отдел рекламация казват , че това не се покрива, а какво се покрива и те незнаят. 900лв за количка, която след 3 месеца е фитка не си заслужава. И полдоложките на летен кош и кош за кола са възможна от най-евтин материал и спарват брутално през топлите месеци, а и след 2ро пране започват да се разплитат. Помислете преди да купите подобен продукт за детето си имайки предвид, че количка се ползва поне 2 години, а тази за няма и 3 месеца е аут.

# 355
Здравейте, момичета! Днес бях в един магазин и харесах много Cybex Balios S lux, много маневрена и удобна ми се видя. Тежи около 11 кг с коша/седалката и е с големи задни гуми.А от магазина ми казаха, че има и ултралек вариант на Cybex Melio, който със седалката или коша за новородено е около 6 кг общо, но е с малки колела.
Имате ли впечатления от тези два модела и неудобство ли са малките задни колела, или няма чак такова значение?

# 356
Пуснах. И друг път се е налагало , да вършат си работата,което е супер. Но е хубаво да се знае, особено от някой но когото му предстои да купува. Доста често срещам майки със същите колички.

quote author=paradigma link=topic=1328179.msg43101455#msg43101455 date=1625326719]
Съжалявам, че това ви се случва. Много е неприятно наистина. Пуснете жалба до комисията за зищита на потребителите, хората наистина си вършат работата. Досега поне 3-4 пъти съм ги ползвала запотребителски спор и винаги съм печелила спора.
[/quote]

# 357
  • Седмото небе
Здравейте, момичета! Днес бях в един магазин и харесах много Cybex Balios S lux, много маневрена и удобна ми се видя. Тежи около 11 кг с коша/седалката и е с големи задни гуми.А от магазина ми казаха, че има и ултралек вариант на Cybex Melio, който със седалката или коша за новородено е около 6 кг общо, но е с малки колела.
Имате ли впечатления от тези два модела и неудобство ли са малките задни колела, или няма чак такова значение?
За мен лично поне един чифт големи колела са си голямо предимство. Особено когато се налага често преодоляване на стъпала. На мен лично ми се случва ежедневно, по някога и по няколко пъти на ден Cold Sweat Пред входната врата на блока имаме 2 стъпала, а после до асансьора още 8. Без значение дали слизам надолу или дърпам/качвам количката нагоре с големите гуми ми е много лесно. Имам две съседки също с малки дечица, които вътрешните ни стълби ги преодоляват носейки на ръце по тях нагоре и надолу целите колички със все багаж и дете вътре. Едната е с ABC design (тя пък не излиза понякога, когато няма кой да и помага), другата е с Bebe stars Torro (а това чудо колко е паянтово и неудобно, леле майко!!!). Децата са още малки и се получава някак, като натежат ще им е страшно просто, но... Аз това не бих си го причинила. Елементарното ежедневно преодоляване на стандартни тротоари също не е за подценяване. Но все пак от двете конкретни колички, които сте гледали аз лично харесвам повече Мелио. Балиос дори Лукс варианта ми е малко тромав и “дървен” като модел и каране/возене. Моята количка също е Сайбекс, но съвсем друг модел. И определено станах фен на марката. Освен гумите и лекотата, също е важно да се прецени къде и как ще се съхранява возилото. Че друга близка пък е на висок етаж без асансьор и единствената им възможност беше да си направят багажника на колата “паркинг” за количката.

# 358
Supermama, то точно стълбите са ми проблем. Пред блока имаме десетина стъпала и всеки път на излизане/прибиране вкъщи няма как да бъдат избегнати. Мелиото я харесах заради това, че е лека, но колкото и да е лека, все си тръгва базово от 10 кг - 6 кг количка + 3-4 кг бебе, и все по-тежко ще става. А аз самата съм 53 кг и няма как да я нося на ръце по стълбите, пък искам да съм самостоятелна и да не завися от никой с излизанията. Иначе в самия блок сме с два асансьора, та за вътре поне няма да имам проблем.
Supermama, ти от кой модел си доволна? Аз вчера Балиос я бутах в магазина и ми се стори, че много леко върви, но там си беше на равно и гладко.

# 359
Момичета, имате ли отзиви от количката на Peg Perego Book Modular?
Колебая се между нея и вече доста обсъжданата Cybex Balios S, има немалка разлика в цената и се чудя какви са предимствата на Пег Перегото?

Общи условия

Активация на акаунт