Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на доставка за 3в1 продукт от уебсайта на VanAsten през Германия до България и кой превозвач се използва?
Какви са размерите на кашоните и как се таксуват при доставка?
Какви са мненията за количките Cosatto Woosh 2 и Cosatto Woosh XL?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на доставка за 3в1 продукт от уебсайта на VanAsten през Германия до България и кой превозвач се използва?
-
Какви са размерите на кашоните и как се таксуват при доставка?
-
Какви са мненията за количките Cosatto Woosh 2 и Cosatto Woosh XL?
Първите впечатления от Cosatto Woosh 2 са положителни. Той е описан като лек, удобен, маньовър и заема малко място в багажника, което го прави идеален за пътувания и ежедневна употреба като лятна количка. От прегледите има положително мнение за количката Cosatto Woosh XL. Той е описан като добре изглеждащ, лек, маневрен, удобен и красив.
-
Какви са мненията за количката Jane Kawai?
-
Какви са мненията за лятната количка Lorelli Myla и за марката Lorrell като цяло?
та всичко си зависи и от вашето ежедневие и от детето разбирасе . Да купиш две колички на цената на една по свястна която пък после можеше да продадеш или да ползваш за второ винаги е по ок от колкото е сега като тях с едно счупеноо киддо , и ГБ които са нито за тяхното нито за второто нито за никъде
Пред входната врата на блока имаме 2 стъпала, а после до асансьора още 8. Без значение дали слизам надолу или дърпам/качвам количката нагоре с големите гуми ми е много лесно. Имам две съседки също с малки дечица, които вътрешните ни стълби ги преодоляват носейки на ръце по тях нагоре и надолу целите колички със все багаж и дете вътре. Едната е с ABC design (тя пък не излиза понякога, когато няма кой да и помага), другата е с Bebe stars Torro (а това чудо колко е паянтово и неудобно, леле майко!!!). Децата са още малки и се получава някак, като натежат ще им е страшно просто, но... Аз това не бих си го причинила. Елементарното ежедневно преодоляване на стандартни тротоари също не е за подценяване. Но все пак от двете конкретни колички, които сте гледали аз лично харесвам повече Мелио. Балиос дори Лукс варианта ми е малко тромав и “дървен” като модел и каране/возене. Моята количка също е Сайбекс, но съвсем друг модел. И определено станах фен на марката. Освен гумите и лекотата, също е важно да се прецени къде и как ще се съхранява возилото. Че друга близка пък е на висок етаж без асансьор и единствената им възможност беше да си направят багажника на колата “паркинг” за количката.