Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 341
  • 833
  •   1
Отговори
# 450
не моята е от Дундьо ! След проучвания от Саш и Русия , и европа . Цената излиза горе долу същата и реших че няма смисл да се занимавам при положение че Дундьо ми я предлагат Simple Smile

# 451
Какъв кеф да вляза в темата и да видя, че обсъждате тъкмо една от количките, които мен ме интересуват, а именно Easywalker Harvey2.
Аз бях твърдо за Сайбекс, още преди да решим да имаме дете, обаче в магазина Easywalker-ът повече ми хареса. Сайбексът ми изглеждаше по-грубоват в сравнение - като всичките немски работи - хубава работа, ама дървена. Joy Това ни е семейният бъзик, иначе ми харесват много количките.
Струва ми се, че попадат долу-горе в един ценови и качествен клас, май консултантът не беше нещо съгласен с мен, но не се доизказа. А на мен ми е интересно. В официалния сайт виждам, че е съвместима със столчета за кола на Сайбекс и Макси кози, което ме радва, понеже за първо столче съм се насочила към Сайбекс (засега).
Вие имате ли някакво мнение за сравнение между двете марки?
И последно, къде има физически магазини из Централна България, където да има Макси Кози, Пег Перего, Мима и подобни? Около мен имам чувството, че масово по магазините виждам Чико, Лорели и още няколко. Интересно ми е да видя, да пипна, да поразгледам, ако ще давам толкова пари, а не да купувам по-интересни думички в сайта-производител/търговец, че зад тях работят толкова хора, колкото и по самата количка.

# 452
В BabyLife Малечко има Maxi Cosi, но за другите марки не съм на 100% сигурна.

# 453
Вис Виталис има в Пловдив. Магазинът предлага Easywalker със сигурност, но наличностите им по физическите магазини са различни и може да нямат в наличност, което специално за тази марки се съмнявам да е такова положението, тъй като количките им са супер популярни.

# 454
Във Вис Виталис в Пловдив имат колички на тези марки, но най-добре звъннете в магазина директно и попитайте кой модел е наличен.В магазина имаха и Мима.

# 455
Може ли мнение за Mutsy Evo с лятната седалка?
Като цяло търся количка с реверсивна седалка, пълно легнало положение и големи гуми (да е подходяща за offroad). Ще търся втора ръка, бюджет до 300лв.
До сега гледах
- Maxi Cosi Elea (не ми допадна единствено, че седалката в легнало положение е доста плитка)
- Invictus V plus (нещо ме спира за тази количка, не знам какво точно. С два коша е, този за новородено няма да се ползва)

# 456
Като цяло търся количка с реверсивна седалка, пълно легнало положение и големи гуми (да е подходяща за offroad). Ще търся втора ръка, бюджет до 300лв.
До сега гледах
- Maxi Cosi Elea (не ми допадна единствено, че седалката в легнало положение е доста плитка)
- Invictus V plus (нещо ме спира за тази количка, не знам какво точно. С два коша е, този за новородено няма да се ползва)
Mutsy Evo - големи гуми, сгъната също не е малка, не знам дали си струва да я купиш именно заради реверсивната седалка, реално като се движиш лятото няма да вдигаш бебето при всяка смяна на посоката на движение и ако слънцето ти пречи. Тази възможност ще я ползваш рядко, може би, ако още от вкъщи си смениш посоката на седалката. За съжаление смяната на посоката не е направена да става само със бутване на дръжката от другата страна, а с вдигане на цялата седяща част, помисли си , как ще имаш и вещи, играчки, торби с багаж, чаши и др. и това трябва да го махаш, за да смениш посоката. Разчитай на сенника, когато грее слънце, достатъчно е голям. Ако има и прозорче да гледаш бебето, друго не ти трябва.

# 457
До сега гледах
Mutsy Evo - големи гуми, сгъната също не е малка, не знам дали си струва да я купиш именно заради реверсивната седалка, реално като се движиш лятото няма да вдигаш бебето при всяка смяна на посоката на движение и ако слънцето ти пречи. Тази възможност ще я ползваш рядко, може би, ако още от вкъщи си смениш посоката на седалката. За съжаление смяната на посоката не е направена да става само със бутване на дръжката от другата страна, а с вдигане на цялата седяща част, помисли си , как ще имаш и вещи, играчки, торби с багаж, чаши и др. и това трябва да го махаш, за да смениш посоката. Разчитай на сенника, когато грее слънце, достатъчно е голям. Ако има и прозорче да гледаш бебето, друго не ти трябва.

Търся с реверсивна седалка не заради слънцето Simple Smile бебока е на 4 месеца и за това искам все още да ми е пред очите. А бебешкия кош му е малък вече.

# 458
  • Anywhere
Потърсете Mamas and papa Sola MXT, има големи гуми, дълбок сенник и тежи 10кг, седалката не е прекалено открита. Беше ми една от любимите колички!

# 459
Това са скромните оферти, които ние гледахме 😊

Стоке Бийт я намерих в Германия тук: https://www.babyland.de/Beat-Black-komplett-inkl-Wanne

Мамас и Папас я намерих в UK, която и ние купихме тук за 1049 паунда (виждам, че след малко промоцията свършва), но сигурно пак ще пуснат скоро. Вървеше със  Сайбекс столчето, което така или иначе искахме: https://www.mamasandpapas.com/products/strada-elemental-complete … d-z-irl-687285c03

# 460
  • Варна
Много ти благодаря, Стокке много ми хареса, страхотна е!

# 461
Много ти благодаря, Стокке много ми хареса, страхотна е!

Стокке и на нас на живо най-много ни хареса, но четохме, че този модел мноого се чупи и затова в крайна сметка избрахме Мамас и Папас. 🤷♀

# 462
  • Варна
А от този сайт как се поръчва до бг? Колко ще струва Thinking

# 463
Досега гледах Cybex Balios S, но вчера ходих на изложението във Варна и ми хареса Еasywalker Rudey и сега съм в дилема. Cybexа ми се струва много нисък, а аз съм 175см. Вие коя количка бихте избрали. За Easywalkera ми дадоха талон за отстъпка и цената й ще е добра.

# 464
От Германия и UK ние поръчваме с GGBG. В сайта им е обяснено как се поръчва с тях, доста сме доволни. От Германия мисля, че беше 2,90лв на кг, тоест тази количка, ако е към 20кг с коша, вероятно 50-60лв ще е доставката.

Общи условия

Активация на акаунт