Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 333
  • 833
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Досега гледах Cybex Balios S, но вчера ходих на изложението във Варна и ми хареса Еasywalker Rudey и сега съм в дилема. Cybexа ми се струва много нисък, а аз съм 175см. Вие коя количка бихте избрали. За Easywalkera ми дадоха талон за отстъпка и цената й ще е добра.

Бих взела Rudey, много повече ми харесва от Сайбекс.

# 466
В момента има намалени Mamas and Papas тук https://www.pramworld.co.uk/special-offers-clearance/special-off … prams-pushchairs/ Струват ми се изгодни, но не им познавам моделите. От този сайт миналата есен много момичета си купихме Приам за 599 паунда 3 в 1, доволна съм много. Коректни са.

Виждали ли сте добре намалена количка с три колела за офроуд? Mountain buggy например, Thule и пр.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 14:03 от Макарон

# 467
Досега гледах Cybex Balios S, но вчера ходих на изложението във Варна и ми хареса Еasywalker Rudey и сега съм в дилема. Cybexа ми се струва много нисък, а аз съм 175см. Вие коя количка бихте избрали. За Easywalkera ми дадоха талон за отстъпка и цената й ще е добра.

Балиос с за мен е ниска, а съм 170.

# 468
И аз бих избрала Rudey. Иначе моята дилема Moon/Easywalker е решена - взехме промоционалния Harvey 2 - мисля, че последния или предпоследния в България Simple Smile) Голяма борба за него...
Благодаря за помощта на всички и успех с избора на останалите момичета!

# 469
Това е и нашата количка. Взехме я още май месец без много да му мислим, още след първото посещение на магазина. Ами от тогава с мъжа ми все гледаме чуждите колички и двамата сме на мнение, че от нашата по-хубава няма. 😅

# 470
Колко време преди термин купувате колички? Преди моя има и черен петък и това съвсем ме раздвоява освен че така или иначе ми се вижда много рано в момента (средата на четвърти месец).

# 471
  • Варна
Аз ще влизам в 7мия началото на август. Като цяло не съм се разбързала, но ако става въпрос са някаква изгодна оферта, ще купувам. Сигурно защото ми е второ и съм някакси по-спокойна. Ние доскоро не знаехме пола и това също ни забави.

# 472
В 8-ми месец купихме всичко, включително и количката.
Преди това само на картинки в интернет ги харесвах 😂В крайна сметка взехме съвсем различна количка от тези, които бях уж харесала.

# 473
Аз съм началото на 6-и и взехме толкова рано заради това, че моделът спира да се произвежда и имаше последни промоционални бройки.

# 474
По повод намаленията на черния петък. Намалят ли достатъчно количките или кошарите?
И друг въпрос - какви са мненията ви Понеже се чудя между peg perego 51 ( втора употреба) и cybex balios S lux - нова.

# 475

Балиос с за мен е ниска, а съм 170.

И аз съм 170см и ми е ок без да вдигам дръжката на най-горното ново. Мъжа ми е 190 и му е ок. 🤣 Може би зависи на кого как му е удобно да си държи ръцете, ама аз като я избирах, точно в тази тема се каза, че Балиоса става за високи родители...

# 476
Аз мисля, живот и здраве да я взимам началото на ноември, а термина ми е в средата на месеца. Все пак са си скъпи и ми се иска максимално дълго да им тече гаранция.

# 477
не бой се, скъпите колички няма да се счупят и да ползваш гаранция. Купува се, не в зависимост от месеца, а в зависимост от пазара.

# 478
Аз бях харесала Балиос и като видях пост преди няколко дена, че и тя се е разскърцала, това не ме успокои много 😀😀😀 а не ми се струва да е от евтините... Пък и то за беля, една дефектна да има на цяла партида и ако ти се падне на теб, голяма работа, че по принцип са здрави 😀

# 479
Миналата година аз в 3 месец си я купих. Имаше изгодна оферта, харесахме количката и рискувах. Сега се радвам - по-добро съотношение цена-качество не се появи като оферта до края на бременността и сега си я ползваме с удоволствие.

Сега пак си купих ултракомпактна количка на намаление няколко месеца преди да ни е нужна такава.

Само си търся сега планинска за преходи, ама много скъпи Sad

Общи условия

Активация на акаунт