Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 320
  • 833
  •   1
Отговори
# 480
Аз бях харесала Балиос и като видях пост преди няколко дена, че и тя се е разскърцала, това не ме успокои много 😀😀😀 а не ми се струва да е от евтините... Пък и то за беля, една дефектна да има на цяла партида и ако ти се падне на теб, голяма работа, че по принцип са здрави 😀
Аз бях със скърцащия Балиос. Оправи се скърцането със смазка, обаче леееко и тихо ми стърже, когато бавно и малко я бутна. Сигурно само аз го чувам, защото знам. Grinning
Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми! Flowers Bouquet
Тази количка има навъртяни хиляди километри по всякакви терени и при всякакво време. Не знам коя друга би издържала на такъв бой. Joy Преди месец ме заговори един млад татко да ме пита "Вие ли сте първия собственик на количката, че и ние си купихме такава, а виждам, че грайферите са се изтъркали съвсем?". Ако имаме второ дете, надали ще полвам същата количка, че няма да издържи на нашето темпо, но ще си запазя коша за новородено и пак Балиос ще си взема. Никой не ми е платил за реклама, само да кажа Joy

# 481
Е, нашата количка я купихме още в четвърти месец, раничко си беше, но за миг не се колебах, видяхме я онлайн на много добра промоция, звъннах и ми казаха че е последна налична /беше комплект летен и зимен кош, чувалче + дъждобрани/. Отидохме още същия ден да я видим и...приключих драмата с количката за един ден. Grinning
GB Maris взехме, някаква лимитирана серия в страхотно синьо.
Колко време преди термин купувате колички? Преди моя има и черен петък и това съвсем ме раздвоява освен че така или иначе ми се вижда много рано в момента (средата на четвърти месец).

# 482
  • Бургас
Аз купих количката  в 9-10 г.с., още преди първия скрининг и БХС. 😃
Бях сигурна, че това е моята количка, попадна ми на невероятна цена и изобщо не се чудих. Като я получихме дори не бяхме казали на батковците, че ще имаме бебе. Наложи се да ги излъжем, че количка е за моя колежка, аз само съм я поръчала от Англия, защото тя не може. 😄

# 483
Купих я някъде 26-27 седмица. Ние си я взехме вкъщи, но от магазина казаха, че ако сме суеверни могат да я съхраняват докато родя.

# 484
мале 9 та седмица ! мен ме направиха на задник в 18 та .
Общо взето почти всички магазини предлагат опцията да я платиш и да не си я взимаш Simple Smile

# 485
  • Бургас
А какъв е смисълът да я платиш и да не си я взимаш?
Аз не съм суеверна и за трите си деца всичко си купих предварително - като ми хареса нещо взимам.

# 486
Нашата не я взехме веднага, защото нямаше къде да я държим. Стоя на склад до към две седмици преди раждането.

# 487
Нашата я капарирахме преди няколко седмици, на Пег Перего Бук Модулар - стои си в магазина и ще я вземем около месец преди термин. Главната причина е, че няма къде да я държим, но също и гаранцията ще започне да тече чак тогава.
Иначе на Пег Перегото хванахме намаление с 23%, но редовно ги намаляват, мисля и в момента е с 20%. И излиза доста добре като цена.

# 488
Чери, в нея е включено и столче-кошница за колата, нали?

# 489
Welt, да, включено е, в нашия случай беше включена и изофикс базата даже, зависи кое столче се избере, защото са 3 вида: Primo Viaggio SL е най-бюджетното. Ние се спряхме на i-size.
Иначе в комплекта е включена и чанта или раница.

# 490
Чери, а кой е магазинът защото само в прима папа виждам реално намаление, а не “намаление”? SL столчето обаче е не само по-бюджетно, а и около два пъти по-леко, аз заради теглото съм се насочила към него.

# 491
столчето за кола, трябва да се избира според това как ще защити детето в колата, а не колко е тежко или леко Simple Smile

# 492
Пепина, тестовете на адак за СЛ са доста добри, подчертавам че това е моят избор като комбинирано решение, а не като компромис. Не съм търсила най-лекото столче на пазара, а такова, което е подходящо за ежедневието ни и дава добра защита за детето.  Ако коментарът беше за нисък клас столчета за 50-100лв ок, но в случая говорим за съвсем различно нещо.

# 493
не, коментарът ми беше не към теб, а към останалите майки, такива, които избират столчето за кола по цвят и тегло, а не четат за сертификати за безопасност...

# 494
Welt, да, включено е, в нашия случай беше включена и изофикс базата даже, зависи кое столче се избере, защото са 3 вида: Primo Viaggio SL е най-бюджетното. Ние се спряхме на i-size.
Иначе в комплекта е включена и чанта или раница.

А от къде сте я закупили в този комплект 😊

Общи условия

Активация на акаунт