Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 312
  • 833
  •   1
Отговори
# 495
Точно в магазина на Прима Папа - много сме доволни от облужването! Има голям избор на колички на марката и може да се разгледа подробно и изпробва на място. Както и да се видят цветовете, ние се бяхме насочили към един цвят, но в магазина установихме, че повече ни харесва друг, който на картинка ни се струваше не толкова хубав.
Препоръчвам с две ръце!
Иначе онлайн се предлага и от Вито де Симоне, но магазина е в Пловдив, по-сложно би било с гаранцията например за нас. Но и двата магазина имат едни и същи отстъпки.

# 496
  • Anywhere
Относно въпроса за черния петък- вече няколко години в Хиполенд има 25% на всички стоки, а в Комсед правят дори 30% отстъпка. Из разни онлайн магазини също има добри намаления, та който края на ноември го устройва, може да изчака за покупка на едрите неща- кошара, количка, вани, столчета и т.н. В айко също има колички на намалени цени доста често!

# 497
Мами,
Пренасочихме търсенето, та
Какви колички можете да ни препоръчате до максимум 1000 лв.за 3в1 🙄
Леки, маневрени и т.н.

# 498
Мами,
Пренасочихме търсенето, та
Какви колички можете да ни препоръчате до максимум 1000 лв.за 3в1 🙄
Леки, маневрени и т.н.

Mutsy Evo - в момента в Авевруум шаси + кош за новородено + летен кош излизат 800 лв Simple Smile Ние се оборудвахме малко повече от ден, след като видях офертата Simple Smile

# 499
Здравейте!
Аз съм с един по-особен въпрос.
Живот и здраве, ще раждам септември месец. Количката, която съм купила е Пег Перего s51 book. Няколко седмици след раждането ще ми се наложи да пътуваме с бебето със самолет. Не ми се иска да лангъркам Пег Перегото по летищата, нямам много вяра, че няма да я счупят или най-малкото ожулят и надраскат.
Та, чудя се дали има някоя бюджетна (ама наистина бюджетна) количка с кош за новородено, която да може да се сгъва заедно с коша?
Или, ако сте ползвали и може да препоръчате чанти, в които да прибера Пег Перегото като я сгъна, които поне малко да я предпазят. Търсих в амазон, но беше изчерпана тяхната чанта, а има най-различни други, уж универсални, които обаче нито са подплатени, нито знам дали ще са удобни...

Всякакви идеи и съвети са добре дошли 🤗

# 500
За такава, дето да се сгъва с кола не знам. Аз бих проверила какъв е шансът да му качат количката на борда, а не като чекиран багаж, предвид че бебето е много малко. Ако я качат, ще я държат при стюардисете и нищо няма да и стане.

# 501
За такава, дето да се сгъва с кола не знам. Аз бих проверила какъв е шансът да му качат количката на борда, а не като чекиран багаж, предвид че бебето е много малко. Ако я качат, ще я държат при стюардисете и нищо няма да и стане.

Моята се сгъва заедно с коша, затова и я избрах. Ама ми се свиди да я ползвам по летищата 😅 гледах, че ергобейби метро също се сгъва с коша, но не мога да я намеря 2ра ръка в момента.

# 502
Проверете по Бебе Продавалник групите във Фейсбук, там се намират нелоши и бюджетни неща Simple Smile

# 503
@KissTheRain
Peg Perego  си е идеална за летище, работниците знаят как се сгъва, ще ви помогнат, няма нищо да и стане.
Аз за летище ползвах Maclaren Volo ( само седящо положение), но много лека.

# 504
Проверете по Бебе Продавалник групите във Фейсбук, там се намират нелоши и бюджетни неща Simple Smile

Благодаря! Следя Маркетплейс и няколко местни групи (не съм в България).
Ако нищо не изскочи ще се насоча към чантите за колички, пък ще пъхна нещо вътре да уплътнявам. Simple Smile

Пепина, то сгъването е супер лесно на Пег Перегото, тренирам на сухо аз да мога после да се оправя без чужда помощ, просто се притеснявам да не я мяткат много по лентите за багаж после. Ще търся чанта май. Simple Smile

# 505
Не ги мятат, като слизаш от самолета, работниците разгъват количките и чакат майките с бебенца. Рядко ги качват на лентата. Количките 'влизат' последни в самолета и после първи ги изваждат.
Не ти трябва друга количка.

# 506
Чантите за количка не са удобни. И аз бях купила за нашата, да не би случайно да ми я одраскат. Само първия път съм я използвала, докато разбера колко е неудобно. Защото количката се сгъваше с една ръка, но за пъхането й в чанта трябват две. Освен това при пристигане не ми свалиха количката директно от самолета, а заедно с останалия багаж на лентата - явно не са се ориентирали, че това в чантата е количка. Не всеки е длъжен да знае, че Maclaren са и марка колички. Повече не съм я ползвала, пък не съм виждала ожулвания по количката. С една дума абсолютно излишна покупка за 50 евро.

# 507
Благодаря ви, момичета!
Питах най-вече защото по мои наблюдения много рядко количките са разпънати и чакат майките при пристигане. В 9 от 10 случая са на лентите за багаж, заедно с куфарите.
Както и да е, ще пробвам така, без да купувам нищо допълнително и да се надявам, че всичко ще е ок.  Simple Smile

# 508
Благодаря ви, момичета!
Питах най-вече защото по мои наблюдения много рядко количките са разпънати и чакат майките при пристигане. В 9 от 10 случая са на лентите за багаж, заедно с куфарите.
Както и да е, ще пробвам така, без да купувам нищо допълнително и да се надявам, че всичко ще е ок.  Simple Smile

Моите наблюдения са обратните. Никога не съм виждала колички на лентата за багаж. Пък аз пътувам много. На нас количката винаги ни е била на изхода на самолета. А ние по онова време пътувахме 4-5 пъти годишно със самолет. Единственият път на лентата за багаж беше когато беше в чанта.

# 509
аз съм пътувала 3 години с различни колички, само веднъж ми я бяха пуснали по лентата. Слизам от самолета и количката ме чака разгъната до стълбата, или аз чакам с бебето и не се качвам в автобуса  и те ми я донасят.
Дори понякога няма стълба, ами пътниците влизат в 'ръкава', винаги има работници на летищата, които помагат на майките, влизаш с количката в ръкава  и малко преди да стъпиш в самолета ти я взимат. И обратно.
Няма никаква нужда от втора количка, малка е вероятността да ти скапят Пег Перегото. Чужденците имат много по-скъпи колички  и си пътуват на воля. Към количките се отнасят като специален багаж, както музикални инструменти  и др.
Имала съм и случай, когато слагат и на количката стикери като на куфарите, за да се знае, че е твоята.

Много е различно и с коя фирма летиш.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 11:21 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт