Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 256
  • 833
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, аз количка така и не мога да си избера от тук. Може ли мамите, поръчвали от Англия, Германия и тн, да дадете сайтове, от които сте пазарували?
Благодаря!

# 616
Момичета, аз количка така и не мога да си избера от тук. Може ли мамите, поръчвали от Англия, Германия и тн, да дадете сайтове, от които сте пазарували?
Благодаря!
Аз поръчах доста неща от babymarkt.de и все още чат-пат следя какви промоции пускат. Имат, ако не се лъжа, всеки ден селектирани няколко много намалени стоки, например на няколко пъти намаляха значително колички на Stokke.

# 617
  • Варна
Благодаря!
Аз поръчах доста неща от babymarkt.de и все още чат-пат следя какви промоции пускат. Имат, ако не се лъжа, всеки ден селектирани няколко много намалени стоки, например на няколко пъти намаляха значително колички на Stokke.
От там поръчахме нашата. 400 евро. В Бг в магазина е 1400 лв Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
Коя от двете колички е по-добра. По принцип съм фен на пег перего и дори тръгнах да я поръчвам, но ходих до магазина за нещо си и видях тази на easywalker. И сега се разколебах човека в магазина яростно се опита да ме убеди, че пег перего е много неудобна, тежка и едва ли не дървена и ще трябва да я сменя след няколко месеца
Това да не се случва в магазина на Бебемакс в Бургас, че ми е много познато? Понеже и аз гледах там колички, бях се спряла на Sybex, но ми направи впечетление, че консултанта много агресивно рекламираше Easywalker.

Даааа, точно там беше. Изкара ме някакви с остарели разбирания не в крак с модата как може да искам пег перего. Чак се усъмних в себе си. Беше толкова настъпателен.

# 619
Easywalker  е холандска, Peg Perego е италианска. Италианците много работят също в тази област, деца, колички, аксесоари. Трудно е да се каже, кое е по-добро.
Като гледам видеа, и Easywalker е много хубава също. Peg Perego съм имала Pliko Mini, доволна съм, само един черен кант на сенника ми избеля от слънцето, а сенникът не избеля, също черен. Други забележки нямам, много лесно се буташе тази количка, явно конструкцията им е добра на Peg Perego.

# 620
Здравейте, някакви мнения за Мамас папас окаро. Някой ако я е ползвал или виждал на живо ще се радвам да споделите.
И един въпрос от английски сайтове по евтино ли излиза

# 621
Здравей мами! Не съм чела всички предходни теми та извинявам се ако има подобни въпроси.
Насочила съм се към колички Maxi cosi. По скоро моделите Nova 4 i Lila. Има ли мами с такива за мнение. Плюсове, минуси всичко ще ми е от полза. Благодаря ви!

# 622
Здравейте, някакви мнения за Мамас папас окаро. Някой ако я е ползвал или виждал на живо ще се радвам да споделите.
Аз бях с Окаро,  смело мога да кажа, че това е най-добрата количка, която съм бутала.
Платът е качествен, сенника е огромен и се прибира с цип. Багажника е дълбок и много голям.
Всичко се сваля и се пере в пералнята.
Гумите са големи, влизала съм в гората с нея.
Маневрена е, но за жалост е много тежка. Това е единственият и минус.

# 623
Аз бях с Окаро,  смело мога да кажа, че това е най-добрата количка, която съм бутала.
Платът е качествен, сенника е огромен и се прибира с цип. Багажника е дълбок и много голям.
Всичко се сваля и се пере в пералнята.
Гумите са големи, влизала съм в гората с нея.
Маневрена е, но за жалост е много тежка. Това е единственият и минус.

А коша за новородено, се купува отделно до колкото видях. Ползвали ли сте такъв, заслужава ли си или и с единия ще е добре?

# 624
Аз купих и двата коша.  Според мен количката си заслужава всяка стотинка.

# 625
Блонди, аз имам Пег Перего бук, много е удобна, сгъва се лесно, бута се леко, пробвала съм я и на неравен терен, справя се много добре.
Аз лично препоръчвам с 2 ръце.
Нямам наблюдения за другата.

# 626
Значи си оставам на пег перего. Много ми харесват

# 627
Перегото са едни от малкото  (аз други и не намерих) направени изцяло от естествени метерии, поне във вис виталис консултантът така ми обясни, че всичко е лен&памук.

# 628
Перегото са едни от малкото  (аз други и не намерих) направени изцяло от естествени метерии, поне във вис виталис консултантът така ми обясни, че всичко е лен&памук.
бебето фактически не се опира много в естествените материали, винаги му е постлано нещо. Ръчичките на борда., Сенникът дали го стига? Аз не държа на естествени материали.

# 629
Ние също взехме Пег Перего, но YPSI. Аз лично нищо не разбирам от колички, но в крайна сметка се спряхме на тази и на първо четене сме много доволни - много е лека, изглежда маневрена, лесно се сгъва, материалите са качествени. Аз изчетох доста информация в различни международни сайтове и като цяло отзивите бяха на 100% положителни,  но ще видим как ще е като се роди бебето живот и здраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт