Тренировки в домашни условия - 111

• 40 157
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Честито на цветята в темата!
Благодаря на включилите се за лекарството.
За днес - долна част с ластици от 22х22 (основно дупе и задно бедро) и кратка тренировка за корем от съвсем нов ютюб канал(просто не знам как и дали успяват да намерят публика при толкова много онлайн треньори).
https://youtu.be/lid4GfHO7U0
https://youtu.be/gzJsHAUwsHs

# 121

На моменти пулса ми достигаше до 190 и часовника ми започваше да вибрира предупредително, до какъв пулс стигате по време на тичане?
Аз не мога да се похваля с кой знае какъв опит в бягането, бягам съвсем отскоро и гледам да не минавам 160, така съм се нагодила и ми е ок засега.
Днес 8 км и Т25.

# 122
  • Някъде там

На моменти пулса ми достигаше до 190 и часовника ми започваше да вибрира предупредително, до какъв пулс стигате по време на тичане?
Аз не мога да се похваля с кой знае какъв опит в бягането, бягам съвсем отскоро и гледам да не минавам 160, така съм се нагодила и ми е ок засега.
Днес 8 км и Т25.
И на мен ми се иска да не минавам 1160,но не ми се получава и се чудя къде бъркам. Тичам леко, ако е спринт ще скочи още този пулс Sad

# 123
Искрица, с натрупване става. И зависи какво целиш с тичането. Добре е да имаш 2х седмично фартлек (игра с бързината), където да вдигаш пулса, и после продължиш обратно в кардио зоната. Другите бягания гледай да са кротки/нормални, в кардио зоната. С набирането на километраж 40-50км седмично консистентно, за два месеца, пулсът ще се регулира, и после, ако искаш, можеш да надграждаш ако ти е интересно.
Колко пъти седмично тичаш?

Това е на чешки, но табличката се разбира лесно.
https://www.svetbehu.cz/tepova-frekvence-proc-a-jak-ji-merit-jak … t-druhy-treninku/

Отивам да тичам. Днес ми се пада регенериращо бягане след вчерашното темпо- тича се бавно, и се забавя още повече.
Довечера ще видя. Пада ми се ден за крака, мисля да направя дърпаща тренировка с глутеус и гръб- тяги и гребане.

# 124
  • Някъде там
Искрица, с натрупване става. И зависи какво целиш с тичането. Добре е да имаш 2х седмично фартлек (игра с бързината), където да вдигаш пулса, и после продължиш обратно в кардио зоната. Другите бягания гледай да са кротки/нормални, в кардио зоната. С набирането на километраж 40-50км седмично консистентно, за два месеца, пулсът ще се регулира, и после, ако искаш, можеш да надграждаш ако ти е интересно.
Колко пъти седмично тичаш?

Това е на чешки, но табличката се разбира лесно.
https://www.svetbehu.cz/tepova-frekvence-proc-a-jak-ji-merit-jak … t-druhy-treninku/

Отивам да тичам. Днес ми се пада регенериращо бягане след вчерашното темпо- тича се бавно, и се забавя още повече.
Довечера ще видя. Пада ми се ден за крака, мисля да направя дърпаща тренировка с глутеус и гръб- тяги и гребане.
Ще тичам 5 пъти седмично, събота и неделя ще са ми силови тренировки Simple Smile
За сега гоня да направя 5 км.

# 125
Отчитам се с добра тренировка за долна част с акцент глутеус тази сутрин.
Нямах много време, затова заложих на добрите познати сумо клек, български клек, хип тръст, румънска тяга, махове назад с ластик и стъпало, завъртяно навън. Всичко по 4 серии.

Вчера след обяд открих сезона на тичането. Беше просто страхотно! Аз не съм по дългите дистанции - бягам 5-7 км и още малко ходя. Установих, че съм на нивото от миналата есен, спокойно си избягах 5-те км и питах за още Blush
При мен проблемът с високия пулс е постоянен, но не го смятам наистина за проблем, защото не ми пречи, не ме кара да се чувствам зле. По време на тичането вчера съм се движила между 150 и 180 и нямах никакви неприятни усещания. Всъщност аз и по време на силова тренировка съм с висок пулс. Средният от днешната тренировка е 151. И отново - никакво замайване или каквото и да е било друго. А тренирам на гладно - само на БЦАА и кафе. Та затова си мисля, че няма нужда да предприемам някакви специални мерки за пулса. Дано не греша.

# 126
Vetrena  щитовидната следиш ли я ? При мен се оказа леко хипер .За днес горна част -щред .Утре си чакам добавките .

# 127
Банда, малко да ви разсмея, макар че на мен никак не ми е весело! Днес още не съм тренирала и не знам ще смогна ли за тренировка по вина на зверски пришки на петите и не мога да търпя никаква обувка, дори и маратонка, дори и с лепенки. Grin Вината е на вчерашна разходка с балерини, които имам от ДВЕ години (не са нови!!!), но това нещо с пришките ми се случва абсолютно всеки път, щом сменя обувка. Дори и от едни кецове на други да мина, с чорап, пак така ми става. Много тънка кожа ли имам, не знам какъв ми е проблемът, но ако знаете разни тайни илачи, казвайте бързо! Satisfied

# 128
Не знам какво би помогнало бързо, но пращам виртуална прегръдка.
За днес мога да отчета 50мин крака със Сидни.
Вчера- 8км разходка из едни гори да търсим поляни със синчец някакъв.

# 129
Vetrena  щитовидната следиш ли я ? При мен се оказа леко хипер .

Да, нямам проблем там. Изследванията ми са чудесни. Нямам никакво медицинско обяснение за този висок пулс. Той е само при движение, в покой е нормален (62-68), не е учестен. При трен обаче хвърчи нагоре, а аз съм "пей, сърце" Grinning

# 130
Непо, скриваш ми шапката как така от раз може да изтичаш 10 км. Приемам, че на някои хора просто им се отдава. Колкото и пъти да сме опитвали да подтичваме, са по мое усещане няколко стотин метра преди да преминем във вървене. Чувствам се тежка, а не мога да кажа, че не издържам на кардио тренировки. Но трябва да кажа, че тичането никога не ме е влечало, та не страдам май много от този факт.
Радвам се, че вашите са добре! Голям стрес е това.

Аз започвам днес последна седмица на МБФ. За мое учудване, явно съм била толкова видимо заредена от тренировките и мацката, че и ММ я започна и за пръв път прави нещо по програма, дори и кардиото.

Барба, дано бързо мине. Има си просто хора с чувствителни крака (като мен). Единственото, което ми помага, е наистина да не правя компромис с удобството на обувките. Балерини не нося вече, защото все някъде убиват. За съжаление, при някои обувки се разбира едва при носене къде ще цъфне. Случвало ми се е след такъв опит да не обуя повече въпросната обувка. Има лепенки за мазоли на compeed, но ти сигурно ги знаеш.

# 131
Непо е награждавана на планинско, но понеже си трае скромно, бързам да я изпортя. 🙊🙉🙈😊
Тренировките в планината са супер, да ви завиди човек, че ви е под носа.

# 132
  • 1st floor
Непо е награждавана на планинско, но понеже си трае скромно, бързам да я изпортя. 🙊🙉🙈😊
Тренировките в планината са супер, да ви завиди човек, че ви е под носа.
Аааа, бъркаш ме. С Гугълчето явно. Аз на нагоре не мога да тичам.
Дана, аз зор не си давам. За час и осем минути ги изтичах, като по пътя имам няколко светофара, на които няма как - спирам. Два от тях държат доста дълго. Но поне ми спада пулсът, защото и аз го поддържам висок. А не го чувствам така, дишам и се чувствам добре. Първо си мислех, че гривната не мери правилно. Но сега и часовникът показва същото...
Иначе съм с жестока мускулна треска от вътрешната страна на бедрата + мазол на едната петичка. И аз като Барб - от миналата година са ми маратонките, ама не съм ги носила повече от половин година. Simple Smile

# 133
Heпо, имаше снимка на подуим, може и на равно да е било състезанието, знам ли....Blush
И детето ти беше тичало добре. Миналата година май беше. Извинявай, ако съм Мара Подробната.

Сутринта тичах, пих жестоко кисело смути, което ми напълни душата- много яко. Ябълки, спанак и лимон. Просто, но страхотно.
Довечера Пуш, още я обмислям, но общо взето ще е редуване на тяга с гребане в супер серии.

1. Тяга на един крак
2. Класическа тяга
2Б. Гребане с обратен хват
4А Тяга с прави крака
4Б Гребане "нормал"
6. Гребане с една ръка
6Б Пулоувър (как го забравих!)
8. повдигане за прасец (защото съм тичаща, и трябва редовно)
+ абс
На ренегатското гребане така и не му разбрах цаката, и го зарязах.

# 134
  • 1st floor
Хахаххаха, Дез,  ама това бяха просто снимки на подиума и класация само между мен, детето и един приятел! Joy Нямахме медали,  но не знам защо така заблудихме много хора. Въпреки това, да си кажа, се класирах много добре в реалната класация. Вече нямам спомен на кое място, но останах доволна от себе си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт