Тренировки в домашни условия - 111

• 40 203
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ти, ще се пробвам тия дни, да видим. Точно днес на тренировката за корем Джаки се чудех какво е това бързане, специално за корема аз имам нужда от няколко секунди да се концентрирам при смяна на упражнението, няколко “празни движения” да се фокусирам, дишане и т.н, за да има смисъл от това, което правя все пак, а днес докато почна, тя - готова. Планк 3 мин нямам шанс да направя:) Но аз няма и как да се меря с теб, ще се опитам, пък колкото издържа. 😘😜

# 196
Dez, това за корем като за след тренировка си е доста хард!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Barbabeau, направо 1:1 сме като резултат този месец, нека през май да се раздвижат нещата да му се невиди! Hug

Днес с Хедър:  KETTLEBELL HIIT Workout // Full Body HIIT Circuit - https://www.youtube.com/watch?v=WxEiJ4Yy8g4&t=1408s
Препоръчвам Hands V

Иначе тази седмица не съм доволна от себе си. Имам 3 дни с тренировка и два дни вървене от 5 до 12км. Можеше още две тренировки да се вкарат, но тук вторник беше празничен/неработен ден, а в четвъртък бях на зъболекар и не успях. Здраве да е!

Желая ви здраве!! Светли Великденски Празници !!!

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 01:05 от ~Биб~

# 197
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Приключих седмица 7 с Хедър.

# 198
  • Някъде там
Тази седмица беше доста натоварено на работа, не съм тренирала.
Правих леки и кратки видеа с мини ластик текстилен.
Днес https://m.youtube.com/watch?v=1C9X5w34NuI и корем с Лили Сабри https://m.youtube.com/watch?v=0hzikmBD8Sg
На гости сме за празниците и лентата идеално се побира в чантата ми Grinning.
Като ходим на море също взимаме лентите, само с тях тренирам на почивки те. Другата седмица от понеделник се чудя да започна ли summer на Сидни или да карам с леки тренировки и кросове а събота и неделя тренировките с тежести.

# 199
Уффф, завърших си първият цикъл за годината, утре ще ям на корем. Ще ми се смеете, но снощи като приключих сезона със 99 мин едноразово си отворих бутилка Просеко като маратонец на финала Grinning

Малко ми стана криво, че не си подобрих дистанцията за 3-тия сезон на гребането - гребните сезони са от 1-ви Май до 30 Април. Вчера приключих 3-ия откакто имам машината.
I - 1 060 km
II - 1 400 km
III - 1 360 km

Та отчетът за първите 4 мес от годината + почнах си мини цикъла преди РД!
88/99 Yin Yoga
89/99 Usmanova Abs + Rowing 69 min
90/99 Interval walking 45 min + Usmanova Booty + Rowing 33 min
91/99 Rowing 55 мин
92/99 Rowing 77 min
93/99 Колоездене 66 мин + Гребане 44 мин
94/99 Гребане 44 мин
95/99 Гребане 22 мин
96/99 Гребане 33 мин
97/99 Гребане 66 мин
98/99 Usmanova Booty + Гребане 33 мин
99/99 Гребане 99 мин

1/6 Гребане 33 мин
2/6 Гребане 66 мин
3/6 Гребане 99 мин

PS Козунаци няма да меся, но хвърлих 40 яйца да се варят, че сме на гости и за капак искат от мен да направя легендарното си тирамису. Легендарно е поради простия факт, че в него има повече кафеен ликьор (ползвам Kahlua) отколкото кафе или маскарпоне и никой не може да го повтори Wink
А имам и пълен багажник с цветя, та вместо готвене днес ще садя цветя! Празник е в края на краищата! Весело посрещане!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 03:44 от Agent Provocateur

# 200
  • Някъде там
Агентче, доволна ли си от Усманова? Simple Smile
Чудя се дали да си купя един нейн план.

# 201
Аз съм доволна, но с ясното разбиране, че тренировките са поддържащи към стриктната диета, която тя дава. Целта и е да те накара да правиш 30-40 мин целева тренировка (тези за корем са понякога и около 20 мин) поне 5 дни в седмицата и разбира се, ако спазваш диетата ще имаш резултати. Т.е курсове 1.0 и 2.0 са подходящи изключително за начинаещи и средно напреднали макс.

Ta ако ти се плаща си плати, но аз бих препоръчала най-вече ИП 3.0 и само ако си готова да спазваш стриктно диетата със всичкото му мерене и яко похапване на протеин. Ако купуваш с идеята, че упражненията са нещо нечувано и невиждано и схемите и на трениране са изключително инновативни - не, не са. Плащаш си за ръчкането и факта, че всичко ти е калкулирано и разписано. И едно много добро владеене на руски е силно препоръчително от мен!

https://www.facebook.com/usmanovateam/photos/%D0%BC%D0%B5%D0%B6% … 1483301271798407/

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 20:13 от Agent Provocateur

# 202
Понеже бая се обсъждаше козунака на Би, в другата тема споделий една рецепта и стойностите към нея за "козуначени мъфини" с протеин. Станаха уникални! Имам им и стойностите в май фитнес пал.
Тренировка...йок. 17 000 крачки до тука, но предпочетох да си изчистя къщата за празника и сили за тренировки не останаха. Утре сутринта

# 203
  • Бургас/София
Днес:
- Корем с Лили Сабри: https://youtu.be/4Kc3x1wbqNA
- 20 минути дупе с мини ластици с Coach Kel (Alice от сайта и);
- тренировката на Хедър, която бяхте показали по-рано: Mini band abs& booty (хареса ми, никак не беше зле);
- 10 минути долна преса с Памела: https://youtu.be/54x6yjnzLms

# 204
Направих идеалната за мен тренировка за крака тази сутрин. Май намерих идеалното решение.

1. Гоблет клек18кг  4х15
2. Сумо клек 2х8кг загрявка 1х20, 2х10кг 1х20, 25кг 1 х20, 28кг 1х20, 30кг 2х20 - това се получи като Машенка при мечките. По-малко от 30кг ми е малко. 120 клека общо, с гоблета + 60 =180.
3. Румънска тяга с гири 2х10кг 4х15
4А. Отпад с гира 1х10кг 4х15
4Б. Повдигане за прасец 2х10кг 3х20
6. Суинг с пудовка 18кг 5х20
7. 3мин. планк

Утре сутринта- рамо.

# 205
  • Бургас/Пз
Дези, тренировките ти за крака винаги са размазващи. Всичко, което си споделяла и съм пробвала е било страхотно.

Агент, страхотен първи цикъл, поздравления. Каква ти е целна във втория22 ще променяш ли нещо в тренировките?? Продължаваш ли с Усманова и ако да, до кога?? Какво предвиждаш в храненето ти?? Ще запазиш ли високия протеин?? Извинявай, че така те разпитвам, но ми е много интересно.

Завърших април месец с 21 тренировки. Доволна съм. Бях планирала 20, така че всичко е в графика. Можеше и повече, ако не беше последната седмица с рд на най-малкия ми син и гостите за Великден, но това е.
Днес и утре почивам, и от понеделник наново. Планът за май е отново поне 20 тренировки. При пърни 4 работни седмици, са по 5 тренировки седмично, мисля, че ще се справя. Надявам се да успея да вкарам и планираното крадио, под формата на бягане сутрин. Все още ще продължа да тренирам вкъщи. Храната засега няма да я пипам.

# 206
Ани, благодаря ти много! Радвам се, че ти харесват! Hug
Последната сглобих по видео на Ерин Стърн. Замених Хакен клека с любимия ми суинг, за да не ходя пак като робокоп.
Повдигане за прасец трябваше да е на 1 крак, но времето ме притисна, посрещах гости за обяд, и побързах с приключването. И последното упражнение пропуснах.
Ето го видеото на Ерин:

В понеделник ще пробвам това:
Казашкият клек изглежда страшно. Няма как да не пробвам.

# 207
За днес - цяло тяло с Хедър. Води се кардио и силова и действително има по едно кардио упражнение във всеки кръг, но основно си е силова, като включва по един кръг за горна част, долна част и корем. Приятна тренировка, която бих направила отново, ако им остане време.
https://youtu.be/AhLwpiy3AP4
Мисля, че тук имаше казашки клек, освен ако не бъркам с някоя от другите му програми. На мен много не ми се получаваше. Правех нещо като страничен напад.
https://youtu.be/k_bp0pyqa-U

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 23:01 от zvezdi4ka14

# 208
Да се запиша днес с първа тренировка от една седмица насам след ваксината - Епик beginner с гирички.
Междудругото правих кръвни изследвания и хормонът на шитовидната ми жлеза е извън нормата, а аз се чудя защо не отслабвам, а необяснимо качвам 🙄. Кръвната ми захар сутрин на гладно също е извън нормата, това е нещо ново за мен и съм леко притеснена. След няколко дена съм на лекар...

Честит Великден на всички! Два дена се занимавам с яйца и козунаци. То и месенето на козунаци е малко като тренировка 😂.

# 209
  • Пловдив
Честит празник, момичета! Живи и здрави най-вече!
Тази година още ни козунаци, ни яйца. Ужас съм... Вчера бяхме на една пътека, много красива, обаче направихме грешката да тръгнем в ужасната жега в едни сипеи към едно светилище. Пейзажа е много рязко сменен от Западни Родопи към Източни Родопи, та слизахме, слизахме до реката, после трябваше пак да трамбоваме нагоре, но реката беше без брод, и не минахме. И слава богу. По пътя нагоре нещо ни стана, първо мъжа ми, после аз, едвам издрапахме. Май топлинен удар го удари него, мен нещо подобно. Абе трагедия. Та, мислех вечерта да правя яйца поне, но нямах сили. Положителното нещо от цялатата работа е, че днес съм 2 кг надолу.

Общи условия

Активация на акаунт