Тренировки в домашни условия - 111

• 40 203
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • 1st floor
Ризова, страшна красота! Но жегата вече си казва думата. И аз онзи ден с планински обувки, дълъг панталон и тесниска изпокапах. Горе на върха подухваще и беше супер, но докато стигнем...Изгорях на къси ръкави.Вчера бяхме по Кюстендилско, вече оборудвана с летни маратонки и потник! Laughing Сутринта рано сварих яйца, децата ги боядисаха, вечерта в шест почнах козунаците. Днес сутринта втора доза, сега се пекат. И понеже всичко ми е на юруш, забравих, че Би пусна рецепта. Fearful Просто заех от нета първата, която видях, толкова ме мързеше...Даже забравих при сплитането да усуча фитилите, ама здраве да е. Днес ги усуках! Laughing Обмислям към обяд пак да поемем нанякъде, не ми се ходи по гости, не ми се готви, не ми се стои у дома. Smile Довечера ще правя тренировка, за вчера нищо не отчитам, за онзи ден - БР5 мнооого рано сутринта, преди да потеглим на поход. Свалени килограми нямам, въпреки че се утрепах от ходене. Никак не е справедливо.

# 211
  • Там където
Христос Возкресе!  Да сте живи и здрави, да откриваме вече планинските пътеки и спорни спортни тренировки Simple Smile
Любче, то в София вчера беше пек, та представям си в Пловдив и Родопите...Много красиви снимки. Заслужвало си е припдането Simple Smile
Аз от снощи съм в някакъв тежък МЦ и май само ще се търкалям днес и утре. Във вторник ММ ще ме  влачи да катерим Руен в Осогово (то аман от неговия Руен), ама аз мисля да походя 4-5 часа най-много и обратно!

Хубави Великденски празници!

# 212
Непо, при такова натоварено и трескаво ежедневие ще паднат отведнъж кг. Изпитано Simple Smile

# 213
Аз съм на морето ,козунака от Лидъл ( много е хубав,ще ходя за още) яйцата от майка ,агнешкото от ресторанта ,роднините далеч,далеч...по щастлив великден не съм имала.

# 214
  • 1st floor
Бич, завидях!
Руен още е много снежен. По това време на годината май си трябват снегоходки. Не знам как е черния път, но по билото сигурно се пропада. Аз само лятото съм ходила и ми се видя страшно много път. Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 19:25 от НеПоКоРнА

# 215
Аз съм на морето ,козунака от Лидъл ( много е хубав,ще ходя за още) яйцата от майка ,агнешкото от ресторанта ,роднините далеч,далеч...по щастлив великден не съм имала.
Аз миналата година бях така.
Тъкмо щях да попитам дали има някъде по света семейство дето не се кара по празниците.
За днес ден крака от 21 Дей фикс Екстрийм и малко спонер.

# 216
  • Стара Загора
Христос Воскресе!
За петък гръб и ръце модификация от на Рори от тренировките. Вчера малка разходка по Карандила, че сме с дребното и няма възможност за повече. Нагоре само мрънка. Скучно му е като сме само тримата. На слизане видя едно момиченце и му стана интересно и искаше да я изпревари и на бързо слезнахме. За днес разходка из града и се надявам да има врема тренировка. От утре попвам Лифт 4.
Редактирам се. Правих крака и доста се поуморих. Жегата си казва вече своето.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 16:28 от maksimka

# 217
Христос Воскресе!

Много хубави рамене и гръб, Непо! Личи, че си тренирана девойка.

Направих такава тренировка за рамене, че си глътнах граматиката. Буквално. Satisfied (За справка- Трансформиращите дневници). Ей, оглупях!

Втора тренировка за рамо тази седмица- доста по-ниски тежести, и много повторения 20-25.
Гири от 5 и 3кг. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye (ако помните Онази дскусия).

Това е "Втора тренировка за рамо" на Ерин Стърн.
Обяснява, че втората тренировка за рамене е добре да е с много повторения. Аз правех по 15, а не е било достатъчно много. Невероятно доволна съм, искам да кажа.
По предписание на треньора правех 6-8 репс за Военна преса, и 8-12 за останалото, което е идеално за 1 тренировка за рамо седмично.

Това ще е седмичният ми хляб от тук нататък.

Довечера кардио и корем с Шон. Вали като из ведро и няма да се тича. Паузирам от сряда, и ми се събраха 3 дни без тичане, което може би е добре за десния хамстринг.
Комбинацията от Core Cardio и Abs от Алфа ми е любима.

Атлетът от видеото на Звезди много ме впечатли! Как може така флуидно да прави Казашкия клек! Какви са тези хора!

# 218
Христос Воскресе! Мир, любов и светлина в сърцата! ♥️

Вчера, подкукуросана от форумна дружка, търсих тренировките на Синди Кр. И попаднах на стара програма, изготвена ми от Кирил Танев. Основно базови упражнения с доста повторения. Днес отчитам първата тренировка от нея- горна част. Близо час след края на тренировката ръцете ми още треперят...

Отивам да подготвям плешката аз... При нас тази година официалната част ще е пО- привечер.

Разбира се, че има семейства, които не се карат по празниците (а и по принцип). Но като напишеш нещо такова, куп народ се изрежда да ти обясни как си измисляш, или си фейк профил. Grinning

ПП. Непо, чудна си!!! Чуд- на!!! Heart

# 219
  • Бургас/Пз
Весел Великден на всички.
Направихме два часа плаж, другият път ще е по бански Simple Smile

# 220
  • Стара Загора
Ани много хубави крака.
Непо хубави рамене.
И аз искам.

# 221
Христос Воскресе!
Прекрасни снимки на прекрасни тренирани тела. Ще изчакам малко да заминат новозалепените козунаци по паласките и ще се покажа и аз, защото тук очевидно ще намеря отговорите на моите лутанки по програми и тежести и т.н., все някоя от вас ще да е била в такова състояние като мен и ще си познае бившия целулит:)))
От днес 40 мин колело в зверски дъжд, по план total circuit alpha и 15 min target на Linda Wooldridge.
Ani_d бургаски пясък ли е това 🥰🥰🥰

# 222
Христос Воскресе, момичета! Много светлина да има в душите ви!

И аз от категорията на обичащите семейството и роднините. Разбира се, че от време на време спорим за глупости, но обичаме да прекарваме време заедно.

Вчера имах progression run, с който се справих по-добре от очакваното. Днес имам 100 минути бягане, което смятам да направя следобед като заведа децата да училище. Ще се виждаме с приятели и няма да успея да направя Витас, но другата неделя не ме интересува кой какво прави, аз ще си направя йогата с него.

Ани, чудесни крака и пейзаж!

Люба, прекрасни гледки. Внимавайте с времето и природата!

Непо, много добре изглеждаш - не се и съмнявам, че ще ги махнеш нежеланите килограми!

Дез, прекрасни тренировки, както винаги!

Агент, браво за успешно приключената фаза! Сподели рецептата за тирамисуто! Може и на лични.

# 223
  • Някъде там
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави, обичани и благословени!
От мен днес ден за релакс и разходки.
Не мога да се похваля с активна седмица, но пък се чувствам страхотно. Снимки от днешната разходка

# 224
Ама любовта какво общо има със скандалите Joy шегувам се, разбира се, много се обичаме всички, просто често пламтим Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт