Тренировки в домашни условия - 111

• 40 222
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Идвам да честитя празниците на Агентчето и на Непо. Да сте здрави и все така прекрасни:heart:
При мене нищо интересно. Правя БР. Разхождам се по полето. Не съм заслабнала, но и не съм спряла да ям в огромни количества.

# 271
Непо, честит имен ден! Beers Flowers Hibiscus Balloon

# 272
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Агентчето и имен ден на Непо. Да сте ни живи и здрави и да постигнете спортните си цели. Макар че като гледам по снимките и двете сте изпънати мацки.
Аз отчитам крака на лифт 4 и с това завършвам седмицата. Ако. Успея мисля да вкарам още една тренировка.

# 273
  • Някъде там
Честит рожден ден на Агентчето.
Честит имен ден на Непо.
Бъдете здрави, все така вдъхновяващи и упорити.
Heart

# 274
Честит Имен Ден на Непо и Честит Рожден Ден на Агент! Да са все така очарователни, обичани и обичащи!

Честит Имен Ден на всички с повод за празнуване днес!

Вчера пропуснах тренировката. Днес сутринта 30 минути бягане в темпо за половин маратон.

Катето Усманова има безплатен "маратон" за мами, които наскоро са родили. Започва на 10 май ако някоя нова мама се интересува.

# 275
Честити празници на Агент и Непо! Живи, здрави и все така чудесни мадами Flowers Hibiscus

Отдавна не съм писала, но съм разредила тренировките тъй като ми е натоварено на работа. Иначе вече съм в 6ти месец, още малко и излизам в болничен. Мисля да се отдам на книги, тренировки и плаж Simple Smile

# 276
Благодаря ви за пожеланията! Да ви се връщат! Grinning

4/6 Гребане 44 мин
5/6 Гребане 55 мин
6/6 Гребане 66 мин

От утре с песен кратък цикъл преди ваканция от 33 тренировъчни дни. Целта е да разкарам последните (почти) 3 кг от карантината и стреса.

# 277
Честит празник на Агент и Непо! Да са все така спортни, позитивни и вдъхновяващи. На Джордж (който наистина днес има имен и рожден ден) ще пиша на лични Wink.
Днес почнах с първата тренировка от 10rounds, която ми хареса. Интересна ми беше, въпреки че комбинациите бяха само с два удара. Добре натовари ръцете (сложих си тежести) и имаше дори някакви упражнения за крака. Ще редувам всяка седмица с една седмица волна програма, основно заради краката, но като цяло се радвам, че най-сетне стигнах до нея. От миналата пролет я чакам.

# 278
Честит прзник на Агент и Непо! Живи и здрави да сте!
Тази седмица - три тренировки по 10км гребане и малко корем.
Днес почивам, че си имам именик. Почерпвам ви с торта.
Скрит текст:
Цял ден се мотках с нея.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 23:07 от G&B

# 279
  • Някъде там
G&B, изглежда супер вкусна. Заслужавало си е моткането.
Днес беше ден за крака.
Степ ъпс на сто 3 по 15.
Отпади с ритник и клек с подскок 3 х 15.
Хип тръст с тежест и ластик 4х20 с 18 кг.
Абдукторно разтваряне с ластик.
Сумо клек 3х20 с 18 кг.
Разтваряне на крака в страни с мини ластик 3х30(по 15 на крак).
Румънска тяга с ластик 3х 12 с 18 кг.
Искам да попитам има ли програми с ластик?
Иска ми се да започна някаква такава програма.

# 280
Пуснали са control freak в insanity групата за който я чака.
Искрица, някои предизвикателства са основно с ластик. Lilly sabri  напр. Но те са кратички като тренировки.
Кръгъл ластик се ползва много в 80 до, но има и тежести. Само с ластик е tapout xt, но не знам дали ще ти хареса. В chalean  extreme и t25 има участник, който показва вариант с ластик. Имам предвид обаче тези с дръжки, не кръглите.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 10:39 от zvezdi4ka14

# 281
  • 1st floor
Благодаря за пожеланията, момичета! Hug

Да честитя и тук рождения ден на прекрасаната ни Агентка! Жива, здрава и много успешна да е!

А днес има да черпи No frame! ЧРД, Bitch!!!  Здрава и все така щура да си!!!:smiles:

Аз за вчера не отчитам нищо, освен киснене в басейн и малка разходка. Сега отивам да метна една БР. Най-вероятно тази седмица няма да смогна с едното кардио, ама здраве да е! Едночасовото тичане ще го броя за две тренировки!!! Laughing После, като рева, че съм дебела, припомнете ми го...

# 282
Искрице, Румяна Илиева има тренировка с ластици-високоефективна се казва. Аз съм голям ген на тази тренировка Simple Smile Защочва да ми омръзва и също търся нещо ново,но скоро получих мейл от Руми,че щяла да излиза нова (3та част) на високоефективната през месец Май.

# 283
Кирил Танев съшо има програма с ластици.

# 284
  • Там където
No frame, ЧРД! Здрава, спортна, красива и обичана Simple Smile Аз пък днес се събудих с някакво болно гърло и главоболие, май прихванах по празниците някакъв вирус от майка ми.... Не е корона, защото тя лудата 2 пъти ходи на ПСР тази седмица по препоръка на личната Simple Smile Дано мине бързо,че и без друго напоследък не съм във върхова форма и тонус.
Програма само с ластици за "широката общественост" трудно се намира, иначе в ю тюб тренировки с всякакви видове ластици много - ето тука мои селекции, дано се отварят:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLIn3nS9mJKxlj3CztgTYGQfxlhi3a__m7
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPUw7KgvxSmmCB_-TDjoFMW1
https://www.youtube.com/playlist?list=PLsPcs4lOzaD2l4OigJq2iV-Ld22SfqzUS
Хубави почивни дни на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт