Тренировки в домашни условия - 111

• 40 224
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • 1st floor
Аз добавям, че направих и двете БР - 5 и 6, защото утре пак няма  да съм у нас. Smile И забравих да се похваля, че вчера нямах грам МТ от тичането онзи ден. Явно само първия път ме удари.

# 286
  • София
Честит празник с мънечко закъсненийце, празнуващи момичета! Здрави и доволни бъдете!

5 почивни дни нищо не направих, освен един измъчен опит да тичам на плажа (не съм от тичащите, но все си мисля, че би ми харесало).
Домакинстване и готвене за 10 човека и едни летни курортни подготовки (като миене на мноого прозорци), съчетани в безкрайно пиене на бяло вино беше екстра.
Но след 1 час full body онзи ден сега едва ходя.. толкова пък мускулна треска отде се взе.

Иначе съм в тотална депресия след като си видях целулитоса в една пробна на Зара. Вкъщи не изглежда така Sad бле
преди 20 години Ипократис (още не беше популярен, тогава беше фитнес инструктор в Ялта) ми прави една антицелулитна диета и за 1 месец нямах грам, но съответно и 5 кила отслабнах (да се чете 46) - абсолютно безсмислена работа.

И едно въпросче - ползвате ли ластици като на Рори и доволни ли сте?
Скрит текст:
?
Гумените много ме дразнят вече..

# 287
  • 1st floor
Пазиш ли диетата на Ипократис? Laughing

# 288
Сънчо, би ли споделила каква беше диетата. Какво изключи от менюто ти?
Наистина в пробните, целулита е много по- виден Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
  • Бургас/Пз
Сънчо, би ли споделила каква беше диетата. Какво изключи от менюто ти?
Наистина в пробните, целулита е много по- виден Stuck Out Tongue Winking Eye
+1 и аз се присъединявам към питането Simple Smile
Вчера на кафето на плажа срещу мен стоеше младо момиче на не повече от 30г. Със страхотна фигура, стегната, от далече личи, че тренира, изваяна мускулатура, прилични подкожни мазнини, за да не изглежда прекалено мускулеста, абе с две думи моят модел от всякъде. Поръча си мацката една сода и фреш от грейпфрут и се настани на барбароните срещу нас. И в момента, в който седна и опъна прекрасните си крака, и ги кръстоса един върху друг, отстрани на бедрата й кожата стана на дупчици. Направо не можех да повярвам, чак на мен ми стана мъчно, че това прекрасно същество, което очеизвадно дава много от себе си, за да изглежда така, също страда от тая гадна напаст наречена "целулит" 😳

Ноу фрейм, честита да си! Все такава готина, щура и над нещата! Всичко, което искаш да ти се случва по най-прекрасния начин! 😘😘😘 Весел празник и наздраве ❤️

# 290
  • София
НеПоКоРнА, не, само тогава преди 20 години, за 1 месец.
ani_d, ами напаст си е.

Да, сега ще ви напиша..натъгъдък и накуп за всичките седем дни
но не мисля, че вече е особено приложима.., супер скучна ми изглежда сега.

Това, което ядях беше:
Закуски - кафе или чай, активия, ябълка, яйце, хляб тонус или бонус, банан
обяд - картофи варени, моркови сурови, сварен ориз парче сирене, кисело мляко, шунка, варени яйца, хляб тонус или бонус
Следобедна закуска: хляб, ябълка, чаша прясно или айрян, солети, банан, бадеми
Вечеря: всяка вечер салата и пилешка пържжола/2 яйца/2 картофа/ориз

Забранени - домати и зеле
Седмият ден ядеш всичко, преди всяко ядене 2 чаши вода, всеки ден Lcarnitin - 1000 mg на празен стомах преди сън.
и една формула . пилешка пържола = филе бяла риба на скара = порция черен дроб = 2 варени яйца.
те това беше..

# 291
Честити да сте, Агент, Ноу Фрейм Hug
Здраве, любов и сбъднати мечти!!

Тази седмица съм само с две тренировки дотук - една за долна част в понеделник и една за горна част вчера. Днес май пак няма да успея, но утре и вдругиден ще намеря време, така че да станат 4, колкото ми е минимумът.
Тази седмица сме в новото ни морско местенце, довършихме и почистихме всичко, готово е да ни приютява често-често през лятото за хоум офис и почивка, сами, с децата, с приятели Blush
Донесох си ластиците тук, смятам да прибавя и чифт дъмбели и някоя пудовка, защото не ми се търсят зали в Созопол. Благодарение на Вас открих толкова интересни програми за трениране, че дори при липса на големия ми арсенал в офиса, да не ми се налага да прибягвам до зала.
Вчера си направих чудесна тренировка за горна част само с ластици и съм много доволна. Утре сутринта ще наблегна на крака и дупе.

# 292
Ноу Фрейм, честит рожден ден! 🍻🌹🎂

Днес почивам с шведско криминале. 🧐

# 293
Леле, а аз се късам да ям домати. Обясни ли ти защо са забранени?
Днес почивка. Утре краченца и глутеус 🙂

# 294
  • София
Nona M., не или не помня. Ама хич не се връзвай.
Виж на първи гугъл какво излезе -
Яжте повече домати и доматено пюре
Доматите съдържат вещества, които успяват видимо да намалят целулита. Някои изследвания доказват, че консумацията на домати и доматени продукти без добавени захари и подобрители най-малко три пъти седмично намалява портокаловата кожа.

Кажете за текстилните ластици, плийс.. някоя ?

# 295
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Ноу Фрейм!
Някой започна ли да тренира вече по новата програма на Оутъм  ?

# 296
Текстилен имам обикновен от Джъмбо и гумен от Алиекспрес.
Въпреки, че е от Джъмбо определени текстилните са по- удобни.
 В Декатлон са доста по- бюджетни от тези на Рори и ще ти вършат същата работа.

# 297
Имам текстилен от Декатлон, средно съпротивление. Върши много добра работа. Усещам го повече от гумените. Но имай предвид, че не става за всички упражнения. Ако трябва по-голяма амплитуда на движение, трябва да се ползва гумен.

# 298
Леле, а аз се късам да ям домати. Обясни ли ти защо са забранени?

И аз обожавам домати.
Миналия уикенд обаче имах среща с една роднина, която ми каза, че в тяхното семейство от години не ядат домати. Жената е доста запозната с последните тенденции в здравословното хранене и си казах, че трябва да прочета нещо по въпроса, но забравих.
Разрових се сега и се оказва, че доматите засилват възпалителните процеси в тялото, вкл. на стави, кожа, меки тъкани... Том Брейди /звезда в американския футбол и съпруг на Жизел Бюндхен/ въобще не вкусвал домати, а той е всеизвестен с железния си режим, с който поддържа уникална форма на 40+.
Доматите са забранени при камъни в бъбреците, гастрит, ставни болести, акне. Нищо чудно и с целулита да имат връзка, защото при него също са налице възпалителни процеси.
Доста кардиолози в САЩ също забраняват на пациентите си да ядат домати, въпреки че те съдържат много витамини и минерали. Просто вредите /според тях/ от консумацията на домати надвишават ползите.
Много неприятна новина за хора като мен, но явно има основания Confused

# 299
No Frame, Честит Рожден Ден! Остани си все така млада духом!

За днес Уникална - тренировка 5. Бавно ми върви програмата, но ми харесва - тренировките не са особено дълги и се комбинират ОК с програмата за бягане.

Дупемания има доста тренировки с ластици.
JoanaV има доста тренировки с ластици

Общи условия

Активация на акаунт