Тренировки в домашни условия - 111

• 40 231
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас/Пз
Звезди, чакам да споделиш за Оутъм. Аз нещо не се разбрах с 80ДО, въпреки че имаше тренировки, които ми допадаха. Нямам обаче нищо против пак до пробвам нещо с нея. Къде мога да погледна новите тренировките?

# 316
ЧРД, НФБ! Здраве, спорт и любов цяла година!
Апропо там участват пълната участничка от фиксовете и таня от insanity. Подтискащото е, че и двете са по-пълни отколкото ги помня.
След локдауните всички до един са с поне по няколко кг отгоре! Кога са я заснели?

# 317
Апропо там участват пълната участничка от фиксовете и таня от insanity. Подтискащото е, че и двете са по-пълни отколкото ги помня.
След локдауните всички до един са с поне по няколко кг отгоре! Кога са я заснели?
То толкова време мина вече... Преди пандемията още бяхме млади 🤣

# 318
Ани няколко страници назад в темата има линк. Днес и аз вече ще се събера и ще я почна на Отъм новата програма. Реве ми се от преумора обаче трябва да започна, че взе да ми става много комфортно след цяла седмица не трениране

# 319
То толкова време мина вече... Преди пандемията още бяхме млади 🤣
Май март-април са я снимали. Съвсем нова е.

# 320
Аз я прегледах ,но нещо не ме пали 😕
Наистина последните години има много програми ,дано е все така....аз като почнах имаше само Джилиан и Зузка 😂

# 321
  • Стара Загора
И аз я прегледах новата програма ама нещо сякаш не ми допадат упражненията. Вчера си направих тренировка за крака на Рори и добавих още няколко упражнения.

# 322
  • Бургас/Пз
Имам лека МТ на задното бедро и д...то. Май глутамина работи 😆

На мен все ми се иска да пробвам и други програми, но като че ли за момента Сидни най ми допада.

# 323
Направих ден 1 от програмата на Отъм. Със смесени чувства съм. Харесват ми самите упражнения, защото са стандартни фитнес упражнения, в които нямам сложни съставни в едно.
Отчитайки умората и теглото ми, не ми допадна структурата в смисъл на това, че за 12 минути трябва да направя 6 упражнения мисля че бяха по 12 повторения, колкото успея. Втория кръг беше ок. Кардио елемента накрая ми е ту кардио.... Щото съм дебела, не за друго. Като цяло е ок.
Кат наистина е в малко по-лошо форма, би било много вдъхновяващо, ако беше различна, но в крайна сметка не съдя прибързано. Може да има много причини да е все така пухкава, но пък в доста стегната в краката. Като цяло тя ме дразни малко, защото преиграваше с гримасите във фикса.

# 324
  • Бургас/София
Хедър също е пуснала програма - 6 седмична low impact. График има на уебсайта и: https://heatherrobertson.com/programs/6-week-low-impact-workout-program/.
Някои дни обаче са много кратки по 20 минути. Може би ще я тествам (след като свърша 80 DO) и ще допълвам с някое видео за същата мускулна група в кратките дни.
Някой да е пробвал Transform на Boho Beautiful? Има 25% отстъпка от цената в момента, но въпреки това ми се струва скъпа сякаш.

# 325
  • София
За коя програма на Отъм говорите? 2-те от book workout ли?
за днес отчитам full body tempo от 4 week, но не я довършоих заради многото повторения на сетовете и после направих  йогата от p90x3.

# 326
Аз говоря за control freak

# 327
  • Стара Загора
Пълничката дама и в тази програма винаги е с една изкуствена усмивка. Може да си има някакви здравословни проблеми заради които да е с такова тегло.

# 328
Aхой!
След 2 дни почивка, 18.700км, опит за маратонско темпо.
Отивам директно да дремна.
След 5 - йога и фоумролери.
Утре- регенериращо бягане.

# 329
  • София
Aхой!
След 2 дни почивка, 18.700км, опит за маратонско темпо.
Отивам директно да дремна.
След 5 - йога и фоумролери.
Утре- регенериращо бягане.

Dez, ако ползваш клипчета от YouTube, с фоумролер, може ли да пуснеш линк, на тези, които намираш за ефективни? Тъкмо днес се сдобих с фоумролер, но нямам никакъв опит. Надявам се, на разтягане и намаляване на болки в гърба.

Общи условия

Активация на акаунт